Eminem treedt op tijdens Reading & Leeds Concert in augustus 2017

Inhoud

Rap-superster Eminem treedt op tijdens het Reading & Leeds Concert in augustus 2017. Het evenement vindt plaats op 25 en 26 augustus in Bramham Park in Leeds en Richfield Avenue in Reading. Dit wordt het eerste optreden van Eminem op het Reading & Leeds Concert sinds 2013.

Evenement Details

Het Reading & Leeds Concert is een van de grootste muziekfestivals in het Verenigd Koninkrijk. Het loopt sinds 1999 en heeft enkele van de grootste namen in de muziek gespeeld, waaronder Foo Fighters, The Libertines en The Strokes. De line-up van dit jaar bevat enkele van de grootste namen in de rap, waaronder Eminem, Giggs en Stormzy.

Ticket informatie

Tickets voor het Reading & Leeds Concert zijn nu verkrijgbaar. Er zijn verschillende ticketopties, waaronder dagtickets, weekendtickets en VIP-pakketten. Prijzen beginnen bij £ 59,50 voor een dagkaart en £ 205 voor een weekendkaart. VIP-pakketten zijn ook beschikbaar, vanaf £ 250.

In de rij gaan staan

De line-up voor het Reading & Leeds Concert zit vol met enkele van de grootste namen in rap. Eminem zal de headliner van het evenement zijn, met Giggs, Stormzy en Wiley die ook optreden. Andere acts zijn Skepta, J Hus en AJ Tracey.

Plaats

Het concert van Reading & Leeds vindt plaats in het Bramham Park in Leeds en Richfield Avenue in Reading. Beide locaties zijn goed bereikbaar per auto, trein en bus.

Accommodatie

Als je van plan bent om het Reading & Leeds Concert bij te wonen, moet je accommodatie vinden. Er zijn verschillende hotels en hostels in de omgeving, evenals kampeermogelijkheden.

Conclusie

Eminem treedt op tijdens het Reading & Leeds Concert in augustus 2017. Het evenement vindt plaats op 25 en 26 augustus in Bramham Park in Leeds en Richfield Avenue in Reading. Tickets zijn nu verkrijgbaar, met prijzen vanaf £ 59,50 voor een dagkaart en £ 205 voor een weekendkaart.

FAQ

  • Q: Wanneer is het concert van Reading & Leeds?
    A: Het concert van Reading & Leeds vindt plaats op 25 en 26 augustus.
  • Q: Waar is het Reading & Leeds Concert?
    A: Het concert van Reading & Leeds vindt plaats in het Bramham Park in Leeds en Richfield Avenue in Reading.
  • Q: Hoeveel kosten kaartjes voor het Reading & Leeds Concert?
    A: Tickets voor het Reading & Leeds Concert beginnen bij £ 59,50 voor een dagkaart en £ 205 voor een weekendkaart.

In de rij gaan staan

Artiest Genre
Eminem Tik
Giggs Tik
Stormachtig Tik
Wiley Tik
Skepta Tik
J huis Tik
TE Tracey Tik

Ga voor meer informatie over het Reading & Leeds Concert naar de officiële website of kaartjes kopen . Je kunt het evenement ook volgen op Facebook En Twitteren voor de laatste updates.

Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

De eerste single uit 1989, 'Shake It Off', was meteen een hit. Het was een afwijking van Swift's eerdere country-popgeluid, en het was een teken van wat komen ging. Het nummer werd geproduceerd door Max Martin en Shellback en bevatte een pakkende hook en een dansbare beat. Het nummer was een groot succes, bereikte nummer één in de Billboard Hot 100 en werd Swift's tweede nummer één single in de Verenigde Staten.

Lees Verder
The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Eleanor Rigby' vertelt het verhaal van een eenzame vrouw die door de wereld wordt vergeten. Het lied schetst een levendig beeld van een vrouw die geïsoleerd en alleen is, met niemand bij wie ze terecht kan voor troost of gezelschap. De teksten suggereren ook dat Eleanor het slachtoffer is van verwaarlozing door de samenleving, aangezien ze niet eens een behoorlijke begrafenis krijgt. Het lied is een krachtige herinnering aan het belang van het bereiken van degenen die hulp en ondersteuning nodig hebben.

Lees Verder