Eminem knielt en zingt 'Lose Yourself' tijdens Super Bowl LVI

Inhoud

De halftime-show van de Super Bowl LVI was er een voor in de boeken. Eminem knielde neer en voerde 'Lose Yourself' uit in een krachtige en ontroerende uitvoering. De show bevatte ook optredens van andere artiesten, waaronder The Weeknd, Miley Cyrus en H.E.R. Lees verder om meer te weten te komen over de optredens van de avond.

Eminem knielde en voerde zijn iconische hit 'Lose Yourself' uit tijdens Super Bowl LVI. Het optreden was een krachtige uiting van solidariteit met de Black Lives Matter-beweging en een herinnering aan het belang van opkomen voor waar je in gelooft. Eminems optreden was een krachtige herinnering aan de kracht van muziek om mensen samen te brengen en een statement te maken. Fans van Eminem kunnen ook zijn optreden bekijken tijdens Boston Calling 2018 hier , evenals het nieuwe album 'Dawn FM' van The Weeknd en de bijbehorende tracklist hier .eminem superbowl lvi halftime show verlies jezelf

Prestaties van Eminem

Het optreden van Eminem was een van de meest memorabele van de avond. Hij knielde uit solidariteit met de Black Lives Matter-beweging en zong zijn hit 'Lose Yourself'. De voorstelling was krachtig en ontroerend, en het was een geweldige manier om steun te betuigen aan de beweging.

Eminem het nemen van een knie bij de Super Bowl LVI Pepsi Halftime Show (Foto: Twitter/MainlyEminem)

De prestaties van het weekend

Het optreden van The Weeknd was een van de meest verwachte van de avond. Hij zong een medley van zijn hits, waaronder 'Can't Feel My Face', 'Starboy' en 'Blinding Lights'. Hij zong ook een nieuw nummer, 'Save Your Tears'. Het optreden was energiek en opwindend, en het was een geweldige manier om de rustshow te beginnen.

Prestaties van Miley Cyrus

Het optreden van Miley Cyrus was een van de meest unieke van de avond. Ze zong een medley van haar hitnummers, waaronder 'Party in the USA', 'The Climb' en 'Wrecking Ball'. Ze zong ook een nieuw nummer, 'Edge of Midnight'. Het optreden was leuk en vrolijk, en het was een geweldige manier om het publiek op gang te krijgen.

H.E.R.'s optreden

Het optreden van H.E.R. was een van de meest soulvolle van de avond. Ze zong een medley van haar hitnummers, waaronder 'Focus', 'Hard Place' en 'Best Part'. Ze zong ook een nieuw nummer, 'Hold Us Together'. Het optreden was mooi en emotioneel, en het was een geweldige manier om de rustshow te beëindigen.

Conclusie

De halftime-show van de Super Bowl LVI was er een voor in de boeken. Eminem knielde neer en voerde 'Lose Yourself' uit in een krachtige en ontroerende uitvoering. De show bevatte ook optredens van andere artiesten, waaronder The Weeknd, Miley Cyrus en H.E.R. Alle optredens waren geweldig en het was een geweldige manier om de Super Bowl te vieren.

FAQ

  • Q: Wie trad op tijdens de Super Bowl LVI halftime show?
    A: Tijdens de halftime-show van de Super Bowl LVI waren optredens van Eminem, The Weeknd, Miley Cyrus en H.E.R.
  • Q: Welk nummer speelde Eminem?
    A: Eminem zong zijn hit 'Lose Yourself'.
  • Q: Wat was het meest memorabele optreden van de avond?
    A: Het optreden van Eminem was het meest memorabele van de avond.

Tafel

Artiest Liederen uitgevoerd
Eminem Verlies uzelf
Het weekend Kan mijn gezicht niet voelen , Starboy , Verblindende lichten , Bewaar je tranen
Miley Cyrus Feest in de VS , De klim , Sloopkogel , Rand van middernacht
HAAR. Focus , Harde plaats , Beste deel , Houd ons bij elkaar

De halftime-show van de Super Bowl LVI was een geweldige avond vol optredens. Eminem knielde neer en voerde 'Lose Yourself' uit in een krachtige en ontroerende uitvoering. De show bevatte ook optredens van andere artiesten, waaronder The Weeknd, Miley Cyrus en H.E.R. Alle optredens waren geweldig en het was een geweldige manier om de Super Bowl te vieren. ( CNN , Rollende steen )

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

Last Christmas: een recensie en betekenis van het iconische lied van Wham!

De tekst van 'Last Christmas' vertelt het verhaal van een diepbedroefde verteller die nadenkt over een relatie uit het verleden. Het nummer begint met de verteller die zich de vorige kerst herinnert, toen ze nog samen waren. De verteller beschrijft vervolgens hoe ze werden verraden door hun voormalige minnaar, die ze voor iemand anders achterliet.

Lees Verder
The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

The Police - Every Breath You Take: Lyrics Betekenis uitgelegd

Het nummer werd geschreven door Sting in 1982, kort na zijn scheiding van zijn eerste vrouw, Frances Tomelty. De teksten zijn geïnspireerd door de emoties die hij op dat moment voelde, en het lied is geschreven als eerbetoon aan zijn ex-vrouw. Het nummer werd uitgebracht als de eerste single van het vijfde studioalbum van The Police, Synchronicity, in 1983.

Lees Verder