Eminem onthult albumhoes voor SHADYXV

Inhoud

Eminem heeft de albumhoes onthuld voor zijn aankomende album SHADYXV, dat op 24 november uitkomt. Het album is een viering van de 15e verjaardag van Eminem's platenlabel Shady Records en zal een mix bevatten van nieuwe en klassieke nummers van de artiestenlijst van het label.

Eminem heeft de albumhoes onthuld van zijn aankomende verzamelalbum, SHADYXV. Het album komt op 24 november uit en zal een mix bevatten van klassiek en nieuw materiaal van Eminem en zijn labelgenoten van Shady Records. Op de hoes staat een zwart-wit afbeelding van Eminem met het Shady Records-logo op de achtergrond. Het album zal zeker een hit worden bij fans van Eminem en Shady Records, en zal nummers bevatten van artiesten als Little Mix's lief melodieus liedje en de jaren 1975 ik en jij liedje .Wat is SHADYXV?

SHADYXV is een verzamelalbum van Shady Records, het platenlabel dat in 1999 door Eminem is opgericht. Het album bevat een mix van nieuwe en klassieke nummers van de artiestenlijst van het label, waaronder Eminem, 50 Cent, D12 en meer. Het is ingesteld om te worden vrijgegeven op 24 november 2014.

Wat is de albumhoes?

De albumhoes voor SHADYXV bevat een zwart-witafbeelding van Eminem, met het Shady Records-logo op de achtergrond. De albumhoes is ontworpen door kunstenaar Cuzzalo Ink, die eerder met Eminem aan andere projecten heeft gewerkt.

Welke nummers zullen worden opgenomen?

De tracklist voor SHADYXV is nog niet bekendgemaakt, maar er wordt verwacht dat er klassieke nummers van Eminem, 50 Cent, D12 en andere artiesten van Shady Records op zullen staan. Er wordt ook verwacht dat het nieuwe nummers van Eminem en andere Shady Records-artiesten zal bevatten.

Wat is de releasedatum?

SHADYXV wordt uitgebracht op 24 november 2014. Het zal beschikbaar zijn op cd, vinyl en digitale formaten.

Aan welke andere projecten heeft Eminem gewerkt?

Naast SHADYXV heeft Eminem aan een aantal andere projecten gewerkt. Hij bracht onlangs de single 'Guts Over Fear' uit met Sia, en werkt momenteel aan zijn achtste studioalbum. Hij zal ook verschijnen in de aankomende film Southpaw, die naar verwachting in 2015 zal verschijnen.

Conclusie

Eminem heeft de albumhoes onthuld voor zijn aankomende album SHADYXV, dat op 24 november uitkomt. Het album is een viering van de 15e verjaardag van Eminem's platenlabel Shady Records en zal een mix bevatten van nieuwe en klassieke nummers van de artiestenlijst van het label. De tracklist voor SHADYXV is nog niet bekendgemaakt, maar er wordt verwacht dat er klassieke nummers van Eminem, 50 Cent, D12 en andere artiesten van Shady Records op zullen staan.

Ga naar voor meer informatie over Eminem en SHADYXV Eminems officiële website , De officiële website van Shady Records , En Rolling Stone's artikel over de albumhoes .

FAQ

 • Q: Wat is SHADYXV?
  A: SHADYXV is een verzamelalbum van Shady Records, het platenlabel dat in 1999 door Eminem is opgericht. Het album bevat een mix van nieuwe en klassieke nummers van de artiestenlijst van het label, waaronder Eminem, 50 Cent, D12 en meer.
 • Q: Wat is de albumhoes?
  A: De albumhoes voor SHADYXV bevat een zwart-witafbeelding van Eminem, met het Shady Records-logo op de achtergrond. De albumhoes is ontworpen door kunstenaar Cuzzalo Ink, die eerder met Eminem aan andere projecten heeft gewerkt.
 • Q: Welke nummers zullen worden opgenomen?
  A: De tracklist voor SHADYXV is nog niet bekendgemaakt, maar er wordt verwacht dat er klassieke nummers van Eminem, 50 Cent, D12 en andere artiesten van Shady Records op zullen staan. Er wordt ook verwacht dat het nieuwe nummers van Eminem en andere Shady Records-artiesten zal bevatten.
 • Q: Wat is de releasedatum?
  A: SHADYXV wordt uitgebracht op 24 november 2014. Het zal beschikbaar zijn op cd, vinyl en digitale formaten.
 • Q: Aan welke andere projecten heeft Eminem gewerkt?
  A: Naast SHADYXV heeft Eminem aan een aantal andere projecten gewerkt. Hij bracht onlangs de single 'Guts Over Fear' uit met Sia, en werkt momenteel aan zijn achtste studioalbum. Hij zal ook verschijnen in de aankomende film Southpaw, die naar verwachting in 2015 zal verschijnen.

Inhoudsopgave

Sectie Beschrijving
Wat is SHADYXV? Overzicht van het album
Wat is de albumhoes? Beschrijving van de albumhoes
Welke nummers zullen worden opgenomen? Verwachte tracklist voor het album
Wat is de releasedatum? Releasedatum voor het album
Aan welke andere projecten heeft Eminem gewerkt? Overzicht van Eminem's andere projecten
Drake - Champagne-poëzie | Songtekst Betekenis uitgelegd

Drake - Champagne-poëzie | Songtekst Betekenis uitgelegd

Drake's 'Champagne Poetry' is een lied over zijn leven en carrière. Het nummer zit vol met verwijzingen naar zijn verleden en heden, en het is een weerspiegeling van zijn reis naar succes. Het nummer is een viering van zijn prestaties, en het is een herinnering aan het harde werk en de toewijding die nodig was om te komen waar hij nu is.

Lees Verder
Mega Thee Stallion & Beyonce's 'Savage (Remix)' - Teksten Betekenis & Song Review

Mega Thee Stallion & Beyonce's 'Savage (Remix)' - Teksten Betekenis & Song Review

De teksten van 'Savage (Remix)' gaan over vrouwelijke empowerment en zelfvertrouwen. Het nummer begint met Beyonce die zingt: 'I'm a savage, classy, ​​boujee, ratchet / Sassy, ​​moody, nasty, always petty.' Deze regel gaat over het omarmen van alle aspecten van jezelf, zelfs die aspecten die de maatschappij misschien niet als 'acceptabel' beschouwt. Het lied gaat vervolgens over hoe vrouwen nooit bang moeten zijn om hun mening te uiten en voor zichzelf op te komen.

Lees Verder