Eminem keert terug naar #1 in de Billboard 200 en Artist 100 met ‘Kamikaze’ Album

Inhoud

Eminem is teruggekeerd naar de top van de Billboard 200- en Artist 100-hitlijsten met zijn verrassingsalbum 'Kamikaze'. Het album werd uitgebracht op 31 augustus 2018 en kreeg lovende kritieken. Het is het negende studioalbum van Eminem en wordt geprezen om zijn productie en lyrische inhoud. Het album is ook een commercieel succes geweest en debuteerde op nummer één in de hitlijsten van Billboard 200 en Artist 100.

Eminem is teruggekeerd naar de top van de Billboard 200- en Artist 100-hitlijsten met zijn verrassingsalbum 'Kamikaze'. Het album, dat op 31 augustus 2018 werd uitgebracht, was een enorm succes en debuteerde op nummer één in beide hitlijsten. Het album is ook meer dan 200 miljoen keer gestreamd, waarmee het een van de meest succesvolle albums van het jaar is. Fans van Eminem kunnen dat wel streamjoker 2019 En zonnebloem spiderman songteksten om van het nieuwe album te genieten.eminem kamikaze billboard 200 artiest 100 verkopen

Achtergrond van 'Kamikaze'

Eminem's 'Kamikaze' werd uitgebracht zonder enige voorafgaande aankondiging of promotie. Het album werd geproduceerd door Eminem en Dr. Dre, met extra productie van Mike Will Made It, Illadaproducer en Boi-1da. Het album bevat gastoptredens van Joyner Lucas, Royce da 5'9', Jessie Reyez en Justin Vernon. Het album kreeg positieve recensies van critici, waarvan velen de lyrische inhoud en productie van Eminem prezen.

Grafiekprestaties van 'Kamikaze'

Het album kwam binnen op nummer één in de Billboard 200-hitlijst en verkocht in de eerste week 434.000 album-equivalente exemplaren. Dit is het negende opeenvolgende nummer één album van Eminem in de Billboard 200-hitlijst. Het album kwam ook binnen op nummer één in de Artist 100-hitlijst, waardoor Eminem de eerste artiest was met negen nummer één-albums op de hitlijst. Het album is ook platina gecertificeerd door de Recording Industry Association of America (RIAA).

Singles van 'Kamikaze'

Het album heeft twee singles voortgebracht, 'Fall' en 'Lucky You'. 'Fall' werd uitgebracht als de eerste single van het album en piekte op nummer 11 in de Billboard Hot 100-hitlijst. Het nummer kreeg positieve recensies van critici, en velen prezen de lyrische inhoud en productie van Eminem. 'Lucky You' werd uitgebracht als de tweede single van het album en piekte op nummer 6 in de Billboard Hot 100-hitlijst. Het nummer kreeg gemengde recensies van critici, waarbij sommigen de lyrische inhoud en productie van Eminem prezen en anderen kritiek hadden op de productie van het nummer.

Kritische ontvangst van 'Kamikaze'

'Kamikaze' van Eminem kreeg positieve recensies van critici. Het album wordt geprezen om zijn productie en lyrische inhoud. Veel critici hebben het vermogen van Eminem geprezen om relevant te blijven en zijn bereidheid om risico's te nemen met zijn muziek. Het album werd ook geprezen om zijn productie, waarbij veel critici het gebruik van samples en de integratie van verschillende genres opmerkten.

Commercieel succes van 'Kamikaze'

Eminem's 'Kamikaze' is een commercieel succes en debuteert op nummer één in de Billboard 200 en Artist 100 charts. Het album is ook platina gecertificeerd door de RIAA. Het album heeft ook twee succesvolle singles voortgebracht, 'Fall' en 'Lucky You'. Het album is ook meer dan 1 miljard keer gestreamd op Spotify en is daarmee een van de meest gestreamde albums van 2018.

Conclusie

Eminem's 'Kamikaze' is een commercieel en kritisch succes geweest. Het album kwam binnen op nummer één in de Billboard 200- en Artist 100-hitlijsten en is platina gecertificeerd door de RIAA. Het album wordt ook geprezen om zijn productie en lyrische inhoud. Het album heeft ook twee succesvolle singles voortgebracht, 'Fall' en 'Lucky You'.

FAQ

 • Q: Wat is de titel van het nieuwste album van Eminem?
  A: De titel van het nieuwste album van Eminem is 'Kamikaze'.
 • Q: Wanneer is 'Kamikaze' uitgebracht?
  A: 'Kamikaze' werd uitgebracht op 31 augustus 2018.
 • Q: Hoe presteerde 'Kamikaze' op de Billboard 200-hitlijst?
  A: 'Kamikaze' kwam binnen op nummer één in de Billboard 200-hitlijst.
 • Q: Wie produceerde 'Kamikaze'?
  A: 'Kamikaze' werd geproduceerd door Eminem en Dr. Dre, met extra productie van Mike Will Made It, Illadaproducer en Boi-1da.

Grafiekprestaties van 'Kamikaze'

Grafiek Positie
Aanplakbord 200 #1
Kunstenaar 100 #1
RIAA-certificering Platina

Concluderend, Eminem's 'Kamikaze' is een commercieel en kritisch succes geweest. Het album kwam binnen op nummer één in de Billboard 200- en Artist 100-hitlijsten en is platina gecertificeerd door de RIAA. Het album wordt ook geprezen om zijn productie en lyrische inhoud. Het album heeft ook twee succesvolle singles voortgebracht, 'Fall' en 'Lucky You'. Ga voor meer informatie naar Aanplakbord En RIAA .

Drake - Champagne-poëzie | Songtekst Betekenis uitgelegd

Drake - Champagne-poëzie | Songtekst Betekenis uitgelegd

Drake's 'Champagne Poetry' is een lied over zijn leven en carrière. Het nummer zit vol met verwijzingen naar zijn verleden en heden, en het is een weerspiegeling van zijn reis naar succes. Het nummer is een viering van zijn prestaties, en het is een herinnering aan het harde werk en de toewijding die nodig was om te komen waar hij nu is.

Lees Verder
Mega Thee Stallion & Beyonce's 'Savage (Remix)' - Teksten Betekenis & Song Review

Mega Thee Stallion & Beyonce's 'Savage (Remix)' - Teksten Betekenis & Song Review

De teksten van 'Savage (Remix)' gaan over vrouwelijke empowerment en zelfvertrouwen. Het nummer begint met Beyonce die zingt: 'I'm a savage, classy, ​​boujee, ratchet / Sassy, ​​moody, nasty, always petty.' Deze regel gaat over het omarmen van alle aspecten van jezelf, zelfs die aspecten die de maatschappij misschien niet als 'acceptabel' beschouwt. Het lied gaat vervolgens over hoe vrouwen nooit bang moeten zijn om hun mening te uiten en voor zichzelf op te komen.

Lees Verder