Eminem reageert op MGK's disstrack 'Rap Devil'

Inhoud

Eminem reageert op MGK's disstrack 'Rap Devil' Eminem reageert op Machine Gun Kelly's diss-track 'Rap Devil' in een interview met Sway. Lees verder om erachter te komen wat Eminem te zeggen had over het nummer en zijn gedachten over de vete.

In een interview met Sway reageerde Eminem op Machine Gun Kelly's diss-track 'Rap Devil'. De vete tussen de twee rappers is aan de gang sinds 2018 en Eminem kreeg eindelijk de kans om te reageren op de diss-track van MGK. Lees verder om erachter te komen wat Eminem te zeggen had over het nummer en zijn gedachten over de vete.

Eminem reageerde onlangs op Machine Gun Kelly's diss-track 'Rap Devil' met zijn eigen diss-track, 'Killshot'. De track werd uitgebracht op 14 september 2018 en werd door fans met veel verwachting ontvangen. In de track reageert Eminem op de beschuldigingen en beledigingen van MGK met zijn eigen geestige en snijdende teksten. Het nummer wordt geprezen om zijn slimme woordspelingen en het vermogen van Eminem om relevant te blijven in het rapspel. Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de reactie van Eminem op de diss-track van MGK en 'Killshot' heeft zeker resultaat opgeleverd. Bekijk de betekenis van Bettie En wilde gedachten songteksten om het spoor beter te begrijpen.eminem sway interview joe budden mgk

Achtergrond van de vete

De vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly begon in 2018 toen MGK tweette over de dochter van Eminem, Hailie. Eminem reageerde met een diss-track genaamd 'Killshot' en MGK reageerde met 'Rap Devil'. In het interview met Sway kreeg Eminem eindelijk de kans om te reageren op de diss-track van MGK.

Eminems reactie op 'Rap Devil'

In het interview zei Eminem dat hij de diss-track van MGK 'zielig' vond. Hij zei dat hij iets creatievers verwachtte en dat hij teleurgesteld was over de baan. Hij zei ook dat hij verrast was dat MGK de track zo snel kon uitbrengen, aangezien hij pas een paar dagen voordat de track werd uitgebracht over de vete had gehoord.

Eminems gedachten over de vete

Eminem zei dat hij niet op zoek was naar een vete met MGK, maar dat hij vond dat hij moest reageren op de diss-track. Hij zei dat hij niet van plan was de vete verder te laten escaleren en dat hij er klaar mee was. Hij zei ook dat hij niet van plan was om nog meer beefs te beginnen met andere rappers.

Eminems advies aan MGK

Eminem zei dat hij wat advies had voor MGK. Hij zei dat MGK zich op zijn eigen carrière moet concentreren en zich geen zorgen hoeft te maken over wat andere mensen doen. Hij zei dat MGK zich moet concentreren op het maken van goede muziek en zich geen zorgen hoeft te maken over wat andere mensen over hem zeggen.

Conclusie

In het interview met Sway reageerde Eminem op Machine Gun Kelly's diss-track 'Rap Devil'. Hij zei dat hij de track 'zielig' vond en dat hij iets creatievers verwachtte. Hij zei ook dat hij niet van plan was om nog meer beefs te beginnen met andere rappers en dat hij wat advies had voor MGK. Hij zei dat MGK zich op zijn eigen carrière moet concentreren en zich geen zorgen hoeft te maken over wat andere mensen doen.

FAQ

  • Q: Wat is de vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly?
    A: De vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly begon in 2018 toen MGK tweette over de dochter van Eminem, Hailie. Eminem reageerde met een diss-track genaamd 'Killshot' en MGK reageerde met 'Rap Devil'.
  • Q: Wat zei Eminem over de diss-track van MGK?
    A: In het interview zei Eminem dat hij de diss-track van MGK 'zielig' vond. Hij zei dat hij iets creatievers verwachtte en dat hij teleurgesteld was over de baan.
  • Q: Wat was het advies van Eminem aan MGK?
    A: Eminem zei dat MGK zich op zijn eigen carrière moet concentreren en zich geen zorgen hoeft te maken over wat andere mensen doen. Hij zei dat MGK zich moet concentreren op het maken van goede muziek en zich geen zorgen hoeft te maken over wat andere mensen over hem zeggen.

Tijdlijn van de vete

Datum Evenement
2018 MGK tweets over de dochter van Eminem, Hailie
2018 Eminem reageert met een diss-track genaamd 'Killshot'
2018 MGK reageert met 'Rap Devil'
2019 Eminem reageert op 'Rap Devil' in een interview met Sway

De vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly duurt al sinds 2018. In een interview met Sway kreeg Eminem eindelijk de kans om te reageren op MGK's disstrack 'Rap Devil'. Hij zei dat hij de track 'zielig' vond en dat hij iets creatievers verwachtte. Hij zei ook dat hij niet van plan was om nog meer beefs te beginnen met andere rappers en dat hij wat advies had voor MGK. Hij zei dat MGK zich op zijn eigen carrière moet concentreren en zich geen zorgen hoeft te maken over wat andere mensen doen. Voor meer informatie over de vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly, bekijk dit artikel van Rolling Stone of dit artikel van Gier .

De grootste fangroep op Facebook wenst Eminem een ​​fijne verjaardag!!!

De grootste fangroep op Facebook wenst Eminem een ​​fijne verjaardag!!!

Eminem Fans is de grootste fangroep op Facebook gewijd aan de raplegende. De groep werd opgericht in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 1 miljoen leden. De groep is een plek voor fans om hun liefde voor Eminem te delen en zijn muziek, teksten en leven te bespreken. De groep organiseert ook evenementen en wedstrijden waaraan fans kunnen deelnemen.

Lees Verder
Taylor Swift - We waren blij | Songoverzicht en songteksten Betekenis

Taylor Swift - We waren blij | Songoverzicht en songteksten Betekenis

Het nummer 'We Were Happy' van Taylor Swift is een reflectie op het verleden en een herinnering aan de geneugten van het leven. Het nummer is een mooie herinnering aan de geneugten van het leven en het belang van het koesteren van de momenten die we hebben. Het lied is een reflectie op het verleden en een herinnering aan de geneugten van het leven. Het nummer is een mooie herinnering aan de geneugten van het leven en het belang van het koesteren van de momenten die we hebben.

Lees Verder