Eminem, Ellie Goulding & Charlie Puth genomineerd voor 'Best Original Song' bij Oscars 2016

Inhoud

De Oscars van 2016 staan ​​voor de deur en de genomineerden voor de categorie Best Original Song zijn bekend gemaakt. Dit jaar zijn Eminem, Ellie Goulding en Charlie Puth genomineerd voor hun respectievelijke nummers. Lees verder voor meer informatie over de genomineerden en hun liedjes.

Eminem, Ellie Goulding en Charlie Puth zijn genomineerd voor de 'Best Original Song' bij de Oscars 2016. Dit is een enorme eer voor alle drie de artiesten en het is een bewijs van hun harde werk en toewijding aan hun vak. Eminems nummer 'Lose Yourself' uit de film 8 Mile, Ellie Goulding's 'Love Me Like You Do' uit de film Fifty Shades of Grey en Charlie Puths 'See You Again' uit de film Furious 7 zijn allemaal genomineerd voor de prijs. Het is een spannende tijd voor alle drie de artiesten en we wensen ze veel succes!

Als je een fan bent van een van deze artiesten, moet je hun andere werk eens bekijken. Luister bijvoorbeeld naar 'Giant' van Calvin Harris videoclip of Drake's 'What's Next' teksten om hun muziek beter te begrijpen.eminem ellie goulding the weeknd sam smith rihanna genomineerd voor beste originele song oscar 2016

Eminem

Eminem is genomineerd voor zijn nummer 'Fenomenaal' uit de film Southpaw . Het nummer werd uitgebracht in juli 2015 en is geschreven door Eminem en Luis Resto. Het is een motiverend lied over het overwinnen van obstakels en het behalen van succes. Het nummer wordt geprezen om zijn krachtige teksten en is een hit bij fans.

Ellie Goulding

Ellie Goulding is genomineerd voor haar lied 'Hou van me zoals jij' uit de film Vijftig tinten grijs . Het nummer werd uitgebracht in januari 2015 en is geschreven door Max Martin, Savan Kotecha, Ilya Salmanzadeh en Tove Lo. Het is een romantisch nummer over de kracht van liefde en wordt geprezen om zijn pakkende melodie en Gouldings krachtige zang.

Charlie Puth

Charlie Puth is genomineerd voor zijn nummer “Tot ziens” uit de film Woedend 7 . Het nummer werd uitgebracht in maart 2015 en is geschreven door Puth en Wiz Khalifa. Het is een eerbetoon aan wijlen acteur Paul Walker en wordt geprezen om zijn emotionele teksten en de krachtige zang van Puth. Het nummer is een hit geworden bij fans en is meer dan 1 miljard keer gestreamd op YouTube.

De andere genomineerden

De andere genomineerden voor de categorie Best Original Song zijn 'De dekenstraal' uit de film Uitsterven van races , 'Tot het jou overkomt' uit de film Het jachtterrein , En 'Schrijven aan de muur' uit de film Spook . Alle nummers werden geprezen om hun krachtige teksten en melodieën.

De winnaar

De winnaar van de categorie Best Original Song wordt bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Oscars 2016 op 28 februari. Het wordt ongetwijfeld een spannende race tussen de genomineerden en het zal interessant zijn om te zien wie er met de prijs naar huis gaat.

Conclusie

Eminem, Ellie Goulding en Charlie Puth zijn allemaal genomineerd voor de Best Original Song tijdens de Oscars van 2016. Alle genomineerden hebben krachtige en gedenkwaardige nummers gemaakt en het zal spannend zijn om te zien wie de prijs mee naar huis neemt. Ga naar voor meer informatie over de genomineerden en hun liedjes de officiële Oscars-website En Billboard's artikel over de genomineerden .

FAQ

  • Q: Wie zijn de genomineerden voor het beste originele nummer bij de Oscars van 2016? A: De genomineerden zijn Eminem, Ellie Goulding en Charlie Puth.
  • Q: Voor welke nummers zijn de genomineerden genomineerd? A: Eminem is genomineerd voor 'Fenomenaal' , waarvoor Ellie Goulding is genomineerd 'Hou van me zoals jij' en Charlie Puth is genomineerd voor “Tot ziens” .
  • Q: Wanneer wordt de winnaar van de Best Original Song bekend gemaakt? A: De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Oscars 2016 op 28 februari.

Tafel

Genomineerde Liedje Film
Eminem 'Fenomenaal' Southpaw
Ellie Goulding 'Hou van me zoals jij' Vijftig tinten grijs
Charlie Puth “Tot ziens” Woedend 7

Voltooiing

De Oscars van 2016 staan ​​voor de deur en de genomineerden voor de categorie Best Original Song zijn bekend gemaakt. Eminem, Ellie Goulding en Charlie Puth zijn allemaal genomineerd voor hun respectievelijke nummers en het zal spannend zijn om te zien wie de prijs mee naar huis neemt. Ga voor meer informatie over de genomineerden en hun liedjes naar de officiële Oscars-website en het Billboard-artikel over de genomineerden.

De grootste fangroep op Facebook wenst Eminem een ​​fijne verjaardag!!!

De grootste fangroep op Facebook wenst Eminem een ​​fijne verjaardag!!!

Eminem Fans is de grootste fangroep op Facebook gewijd aan de raplegende. De groep werd opgericht in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 1 miljoen leden. De groep is een plek voor fans om hun liefde voor Eminem te delen en zijn muziek, teksten en leven te bespreken. De groep organiseert ook evenementen en wedstrijden waaraan fans kunnen deelnemen.

Lees Verder
Taylor Swift - We waren blij | Songoverzicht en songteksten Betekenis

Taylor Swift - We waren blij | Songoverzicht en songteksten Betekenis

Het nummer 'We Were Happy' van Taylor Swift is een reflectie op het verleden en een herinnering aan de geneugten van het leven. Het nummer is een mooie herinnering aan de geneugten van het leven en het belang van het koesteren van de momenten die we hebben. Het lied is een reflectie op het verleden en een herinnering aan de geneugten van het leven. Het nummer is een mooie herinnering aan de geneugten van het leven en het belang van het koesteren van de momenten die we hebben.

Lees Verder