Eminem noemt Machine Gun Kelly 'Cocksucker' tijdens liveconcert in Australië

Inhoud

Eminem en Machine Gun Kelly hebben al jaren ruzie, en Eminem bracht de vete onlangs naar een nieuw niveau door MGK een 'klootzak' te noemen tijdens een live concert in Australië. Lees verder voor meer informatie over de vete en de nieuwste diss van Eminem.

Eminem en Machine Gun Kelly hebben al jaren ruzie, en Eminem bracht de vete onlangs naar een nieuw niveau door MGK een 'klootzak' te noemen tijdens een live concert in Australië. De vete tussen de twee rappers is aan de gang sinds 2012, toen MGK tweette over Eminems dochter Hailie. Eminem reageerde met een diss-track genaamd 'Not Alike' op zijn album Kamikaze uit 2018, en MGK reageerde met een eigen diss-track genaamd 'Rap Devil'.

Eminem noemde Machine Gun Kelly onlangs een 'klootzak' tijdens een liveconcert in Australië. Het incident deed zich voor toen Eminem zijn nummer 'Killshot' uitvoerde, een reactie op MGK's diss-nummer 'Rap Devil'. Het publiek barstte in gejuich uit toen Eminem de opmerking maakte en het ging snel viraal op sociale media.

De vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly is aan de gang sinds 2018 toen MGK 'Rap Devil' uitbracht, een diss-track gericht op Eminem. Eminem reageerde met 'Killshot' en de twee wisselen sindsdien weerhaken uit. Dit laatste incident is slechts een nieuw hoofdstuk in de lopende saga tussen de twee rappers.

De vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly is voor veel fans een bron van vermaak geweest. Het heeft ook tot veel discussie geleid over de staat van hiphop en de rol van diss-tracks in het genre. In de tussentijd kunnen fans genieten van andere muziek van artiesten zoals dromen lisa mitchell En dj khaled jaloers .

eminem machinegeweer kelly cocksucker live brisbane

Achtergrond van de vete

De vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly begon in 2012, toen MGK tweette over Eminems dochter Hailie. Eminem reageerde met een diss-track genaamd 'Not Alike' op zijn album Kamikaze uit 2018, en MGK reageerde met een eigen diss-track genaamd 'Rap Devil'. De vete is sindsdien aan de gang, waarbij beide rappers elkaar schoten in interviews en op sociale media.

Eminems nieuwste Diss

Eminem bracht de vete onlangs naar een nieuw niveau door MGK tijdens een liveconcert in Australië een 'klootzak' te noemen. De diss kwam tijdens een optreden van 'Not Alike', toen Eminem de tekst veranderde in 'And I'm talkin' to you, but you know who the f*** you are, Kelly / I don't use sublims and zeker niet sneak-diss / Maar blijf commentaar geven op mijn dochter Hailie '. Vervolgens voegde hij 'Kom op, klootzak' toe om de nadruk te leggen.

Reactie op Diss van Eminem

Het publiek bij het concert barstte in gejuich uit na de diss van Eminem, en de video van het moment ging al snel viraal op sociale media. MGK moet nog reageren op de diss, maar fans wachten reikhalzend op zijn reactie.

De toekomst van de vete

Het valt nog te bezien wat er daarna zal gebeuren in de vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly. Zal MGK reageren met nog een diss-track? Zal Eminem opnames blijven maken bij MGK tijdens zijn live optredens? De tijd zal het leren.

Conclusie

Eminem en Machine Gun Kelly hebben al jaren ruzie, en Eminem bracht de vete onlangs naar een nieuw niveau door MGK een 'klootzak' te noemen tijdens een live concert in Australië. Het publiek bij het concert barstte in gejuich uit na de diss van Eminem, en de video van het moment ging al snel viraal op sociale media. Het valt nog te bezien wat er daarna zal gebeuren in de vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly, maar fans kijken reikhalzend uit naar de volgende zet.

FAQ

  • Q: Wanneer begon de vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly?
    A: De vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly begon in 2012, toen MGK tweette over Eminems dochter Hailie.
  • Q: Wat zei Eminem tijdens zijn liveconcert in Australië?
    A: Tijdens een uitvoering van 'Not Alike' veranderde Eminem de tekst in 'And I'm talkin' to you, but you know who the f*** you are, Kelly / I don't use sublims and sure as f* ** niet sneak-diss / Maar blijf commentaar geven op mijn dochter Hailie 'en voegde toen toe' Kom op, jij klootzak 'ter nadruk.
  • Q: Hoe heeft Machine Gun Kelly gereageerd op de diss van Eminem?
    A: MGK moet nog reageren op de diss, maar fans wachten reikhalzend op zijn reactie.

Tijdlijn van de vete

Datum Evenement
2012 MGK tweet over Eminems dochter Hailie
2018 Eminem brengt 'Not Alike' uit op Kamikaze
2018 MGK brengt als reactie hierop 'Rap Devil' uit
2020 Eminem noemt MGK een 'klootzak' tijdens een liveconcert in Australië

Voor meer informatie over de vete tussen Eminem en Machine Gun Kelly, bekijk deze tijdlijn van Rolling Stone . Voor meer informatie over de nieuwste diss van Eminem, lees dit artikel van NME . Voor meer informatie over de reactie van Machine Gun Kelly, bekijk dit artikel van Vulture .

Eminem's Kamikaze: songtekstenoverzicht en songbetekenis

Eminem's Kamikaze: songtekstenoverzicht en songbetekenis

Eminem's Kamikaze is een rapalbum dat in 2018 is uitgebracht. Het was zijn tiende studioalbum en kreeg lovende kritieken. Het album werd geprezen om zijn lyrische inhoud en de betekenis van het nummer, en veel fans en critici merkten op dat het een terugkeer naar vorm was voor Eminem. In dit artikel bekijken we de songteksten en onderzoeken we de diepere betekenis achter de nummers.

Lees Verder
Grimes - Shinigami Eyes: Songtekst Betekenis uitgelegd

Grimes - Shinigami Eyes: Songtekst Betekenis uitgelegd

Het nummer gaat over een relatie die is beëindigd en de verteller reflecteert op de herinneringen aan het verleden. De teksten zijn gevuld met beelden van dood en sterfelijkheid, terwijl de verteller worstelt om het einde van de relatie te accepteren. Het refrein van het lied is bijzonder aangrijpend, aangezien de verteller zingt:

Lees Verder