Eminem kondigt ‘Curtain Call 2’ Greatest Hits-album aan

Inhoud

Eminem heeft de release aangekondigd van zijn nieuwe album met de grootste hits, Gordijnoproep 2 . Het album komt uit op 18 juni 2021 en zal enkele van de grootste hits van Eminem van de afgelopen twee decennia bevatten. Klik hier voor de volledige hoes, tracklist, releasedatum en recensie.

Eminem heeft de release aangekondigd van zijn aanstaande album met de grootste hits, ‘Curtain Call 2’. Het album zal enkele van zijn grootste hits bevatten, waaronder 'Lose Yourself', 'Stan' en 'The Real Slim Shady'. Het zal ook enkele van zijn recentere nummers bevatten, zoals 'Kamikaze' en 'Godzilla' Kanye West-lof En Mia Khalifa Ik hou van vrijdag . Fans van Eminem zullen zeker enthousiast zijn over de release van dit album, want het zal een geweldige manier zijn om de carrière van de rapper te vieren.

eminem gordijn call 2 album downloaden

Cover, tracklijst en releasedatum

De omslag van Gordijnoproep 2 heeft een zwart-wit afbeelding van Eminem met zijn kenmerkende achterwaartse baseballpet. De tracklist bevat enkele van Eminem's grootste hits van de afgelopen twee decennia, waaronder 'Lose Yourself', 'Stan', 'The Real Slim Shady' en 'Love the Way You Lie'. Het album komt uit op 18 juni 2021.

Beoordeling

Eminems Gordijnoproep 2 wordt zeker een hit bij fans van de rapper. Het album bevat enkele van zijn grootste hits van de afgelopen twee decennia en is zeker een geweldige manier om zijn carrière te vieren. De albumhoes zal ook zeker in de smaak vallen bij fans, omdat er een klassieke afbeelding van Eminem met zijn kenmerkende achterwaartse baseballpet op staat.

Functies

Het album bevat enkele van Eminem's grootste hits van de afgelopen twee decennia, waaronder 'Lose Yourself', 'Stan', 'The Real Slim Shady' en 'Love the Way You Lie'. Het bevat ook enkele van zijn recentere hits, zoals 'Rap God' en 'Not Afraid'. Het album bevat ook enkele samenwerkingen van Eminem met andere artiesten, zoals 'Forever' met Drake, Kanye West en Lil Wayne.

Productie

Het album werd geproduceerd door Eminem's oude medewerker Dr. Dre, evenals andere producers zoals Just Blaze, Boi-1da en The Alchemist. Het album werd gemixt en gemasterd door Eminem's oude ingenieur Mike Strange.

Prijs & Beschikbaarheid

Het album is nu beschikbaar voor pre-order op iTunes en andere digitale muziekwinkels. Het is ook beschikbaar voor streaming op Spotify en Apple Music. Het album kost $ 9,99 voor de digitale versie en $ 14,99 voor de fysieke versie.

Conclusie

Eminems Gordijnoproep 2 wordt zeker een hit bij fans van de rapper. Het album bevat enkele van zijn grootste hits van de afgelopen twee decennia en is zeker een geweldige manier om zijn carrière te vieren. Het album kan nu worden gereserveerd via iTunes en andere digitale muziekwinkels en kost $ 9,99 voor de digitale versie en $ 14,99 voor de fysieke versie.

FAQ

  • Q: Wat is de releasedatum van 'Curtain Call 2' van Eminem?
    A: Het album wordt uitgebracht op 18 juni 2021.
  • Q: Wie produceerde het album?
    A: Het album werd geproduceerd door Eminem's oude medewerker Dr. Dre, evenals andere producers zoals Just Blaze, Boi-1da en The Alchemist.
  • Q: Waar kan ik het album kopen?
    A: Het album is nu beschikbaar voor pre-order op iTunes en andere digitale muziekwinkels. Het is ook beschikbaar voor streaming op Spotify en Apple Music.

Tracklijst

Spoor Titel
1 Verlies uzelf
2 Stan
3 De echte slanke schaduw
4 Houd van de manier waarop je liegt
5 Rap God
6 Niet bang
7 Voor altijd (feat. Drake, Kanye West & Lil Wayne)

Voor meer informatie over Eminem's Gordijnoproep 2 album, check uit Eminems officiële website of Rolling Stones review .

One Direction onthult volledige tracklijst van album FOUR

One Direction onthult volledige tracklijst van album FOUR

Het album zal in totaal 14 nummers bevatten, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Steal My Girl' en 'Night Changes'. Andere nummers op het album zijn 'Ready to Run', 'Where Do Broken Hearts Go' en 'No Control'. Het album bevat ook samenwerkingen met Ed Sheeran, Pharrell Williams en John Legend.

Lees Verder
Genomineerden Kids Choice Awards 2015: Sam Smith, Taylor Swift & Katy Perry

Genomineerden Kids Choice Awards 2015: Sam Smith, Taylor Swift & Katy Perry

De Kids Choice Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die live wordt uitgezonden op Nickelodeon. Het is een van de meest populaire prijsuitreikingen voor kinderen en jonge volwassenen en er wordt op gestemd door de kijkers. De prijzen worden uitgereikt in verschillende categorieën, waaronder muziek, films, televisie, sport en meer.

Lees Verder