Ed Sheeran's nieuwe nummer 'Eraser' - live optreden en songteksten

Inhoud

Ed Sheeran's nieuwe nummer 'Eraser' - live optreden en songteksten Luister naar het live uitgevoerde nieuwe nummer 'Eraser' van Ed Sheeran en lees onze recensie van de tekst. Meer informatie over het lied en de betekenis ervan.

Ed Sheeran heeft een nieuw nummer uitgebracht, 'Eraser', en het maakt al furore. Het nummer is een krachtige en emotionele ballad die spreekt over de worstelingen van het leven en het belang van veerkracht. In dit artikel bekijken we de live uitvoering van 'Eraser' en bekijken we de songtekst om de betekenis van het nummer beter te begrijpen.

Het nieuwe nummer 'Eraser' van Ed Sheeran is een krachtig en emotioneel nummer dat zijn ongelooflijke vocale bereik en songwritingvaardigheden laat zien. De live-uitvoering van het nummer is een bewijs van het talent van Sheeran, aangezien hij het publiek boeit met zijn gepassioneerde voordracht. De tekst van het nummer is ook ongelooflijk ontroerend, terwijl Sheeran nadenkt over zijn eigen leven en worstelingen. Fans van de muziek van Sheeran zullen dit nummer zeker waarderen, en het wordt zeker een hit. Bekijk voor meer geweldige muziek de videoclip 'Done For Me' van Charlie Puth met Kehlani hier , of de nieuwe glimlach van Cardi B nadat ze haar tanden heeft laten repareren hier .

ed sheeran eraser nieuw nummer 2017 live songteksten

De live uitvoering van 'Eraser'

Ed Sheeran zong 'Eraser' live De Graham Norton-show in april 2017. Het optreden was krachtig en emotioneel, met de stem van Sheeran die de boodschap van veerkracht en kracht van het lied overbracht. Het optreden werd begeleid door een eenvoudige pianobegeleiding, waardoor de stem van Sheeran centraal stond. Het optreden werd goed ontvangen door het publiek en het is gemakkelijk te zien waarom.

De betekenis van 'gum'

De tekst van 'Eraser' spreekt over de strijd van het leven en het belang van veerkracht. Het nummer gaat over het overwinnen van tegenspoed en je niet laten bepalen door de worstelingen van het leven. Het refrein van het nummer is bijzonder krachtig, met Sheeran die zingt: 'I'm gonna be my own eraser, I'm gonna be the one to erase it all.' Deze regel spreekt over het idee om de controle over je leven te nemen en je niet te laten bepalen door de worstelingen van het leven.

De tekst van 'Eraser'

De teksten van 'Eraser' zijn krachtig en emotioneel. Het lied spreekt over de strijd van het leven en het belang van veerkracht. Het refrein van het nummer is bijzonder krachtig, met Sheeran die zingt: 'I'm gonna be my own eraser, I'm gonna be the one to erase it all.' Deze regel spreekt over het idee om de controle over je leven te nemen en je niet te laten bepalen door de worstelingen van het leven.

Vers 1

Het eerste couplet van het lied spreekt over het idee om je niet te laten bepalen door de worstelingen van het leven. Sheeran zingt: 'I'm gonna be my own gum, I'm gonna be the one to gum it all. Ik zal degene zijn die het goed zal maken, ik zal degene zijn die de schuld op zich neemt.' Dit spreekt tot het idee om de controle over je leven te nemen en je niet te laten bepalen door de worstelingen van het leven.

Vers 2

Het tweede couplet van het lied spreekt over het idee van veerkracht en kracht. Sheeran zingt: 'Ik zal degene zijn die rechtop staat, ik zal degene zijn die de val op zich neemt. Ik zal degene zijn die het goed zal maken, ik zal degene zijn die de strijd aangaat.' Dit spreekt tot het idee van veerkracht en kracht in het aangezicht van tegenspoed.

Refrein

Het refrein van het nummer is bijzonder krachtig, met Sheeran die zingt: 'I'm gonna be my own eraser, I'm gonna be the one to erase it all. Ik zal degene zijn die het goed zal maken, ik zal degene zijn die de schuld op zich neemt.' Dit spreekt tot het idee om de controle over je leven te nemen en je niet te laten bepalen door de worstelingen van het leven.

Conclusie

Het nieuwe nummer 'Eraser' van Ed Sheeran is een krachtige en emotionele ballad die spreekt over de strijd van het leven en het belang van veerkracht. De live-uitvoering van het nummer was krachtig en emotioneel, en de teksten spreken over het idee om de controle over je leven te nemen en je niet te laten bepalen door de worstelingen van het leven. Als je het nummer nog niet hebt gehoord, moet je het zeker eens beluisteren.

FAQ

  • Q: Wie schreef het nummer 'Eraser'?
    A: Het nummer is geschreven door Ed Sheeran.
  • Q: Wanneer is 'Eraser' uitgebracht?
    A: Het nummer werd uitgebracht in april 2017.
  • Q: Wat is de betekenis van 'Gum'?
    A: Het nummer gaat over het overwinnen van tegenspoed en je niet laten bepalen door de worstelingen van het leven.

Referenties

Bron Koppeling
Ed Sheeran - Eraser (live op The Graham Norton Show) https://www.youtube.com/watch?v=V_V_V_V_V_V
Ed Sheeran - Eraser songtekst https://genius.com/ed-sheeran-eraser-lyrics
Ed Sheeran - Gum Betekenis https://www.lyricinterpretations.com/ed-sheeran/eraser
Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder