Ed Sheerans nieuwe album '÷' of 'Divide' - hier is het bewijs

Inhoud

Ed Sheerans nieuwe album '÷' of 'Divide' staat gepland voor 2017. Fans van de Britse singer-songwriter hebben reikhalzend uitgekeken naar de release van het album, en nu is er het bewijs dat het er inderdaad aankomt. Hier is al het bewijs dat u moet weten over het aankomende album, inclusief de tracklijst, releasedatum en meer.

ed sheeran 2017 nieuwe albumtitel onthult verdeelbewijs

De tracklijst

De tracklist voor Ed Sheerans nieuwe album '÷' of 'Divide' is onthuld. Het album zal 16 nummers bevatten, waaronder de singles 'Shape of You' en 'Castle on the Hill'. Andere nummers op het album zijn 'Galway Girl', 'Happier' en 'What Do I Know?'.

Het nieuwe album '÷' of 'Divide' van Ed Sheeran is een meesterwerk van de moderne popmuziek. Het bevat een mix van vrolijke, aanstekelijke deuntjes en oprechte ballads die Sheerans ongelooflijke songwriting- en vocale talent laten zien. Het album heeft al verschillende hitsingles voortgebracht, waaronder 'Shape of You' en 'Castle on the Hill', en wordt geprezen door zowel critici als fans. Met zijn mix van genres en stijlen wordt '÷' of 'Divide' zeker een klassieker voor de komende jaren. Bekijk enkele van de opvallende nummers van het album, zoals in een diep lied En 21 wilde veel , om een ​​voorproefje te krijgen van wat Ed Sheeran te bieden heeft.De releasedatum

Het nieuwe album '÷' of 'Divide' van Ed Sheeran komt uit op 3 maart 2017. Het album zal verkrijgbaar zijn via iTunes, Amazon en andere digitale muziekwinkels.

De omslagkunst

De albumhoes van Ed Sheerans nieuwe album '÷' of 'Divide' is onthuld. Het artwork bevat een zwart-witafbeelding van Sheeran met de albumtitel vetgedrukt.

De enkelingen

De singles van Ed Sheerans nieuwe album '÷' of 'Divide' zijn verschenen. De eerste single, 'Shape of You', werd uitgebracht op 6 januari 2017. De tweede single, 'Castle on the Hill', werd uitgebracht op 6 januari 2017. Beide singles kregen lovende kritieken.

De Ronde

Ed Sheeran heeft een wereldtournee aangekondigd ter ondersteuning van zijn nieuwe album '÷' of 'Divide'. De tour gaat van start in maart 2017 en omvat stops in Europa, Noord-Amerika en Australië. Tickets voor de tour zijn nu te koop.

De recensies

De recensies voor Ed Sheerans nieuwe album '÷' of 'Divide' zijn overweldigend positief. Critici hebben het album geprezen om zijn pakkende melodieën en oprechte teksten. Fans van Sheerans eerdere werk zullen zeker in hun nopjes zijn met het nieuwe album.

Conclusie

Ed Sheerans nieuwe album '÷' of 'Divide' staat gepland voor 2017. De tracklist, releasedatum, albumhoezen, singles, tour en recensies zijn allemaal onthuld. Fans van Sheerans eerdere werk zullen zeker in hun nopjes zijn met het nieuwe album.

FAQ

  • Q: Wanneer komt het nieuwe album '÷' of 'Divide' van Ed Sheeran uit?
    A: Ed Sheerans nieuwe album '÷' of 'Divide' komt uit op 3 maart 2017.
  • Q: Wat zijn de singles van het nieuwe album van Ed Sheeran?
    A: De singles van Ed Sheerans nieuwe album '÷' of 'Divide' zijn 'Shape of You' en 'Castle on the Hill'.
  • Q: Is er een tour ter ondersteuning van het nieuwe album van Ed Sheeran?
    A: Ja, Ed Sheeran heeft een wereldtournee aangekondigd ter ondersteuning van zijn nieuwe album '÷' of 'Divide'. De tour gaat in maart 2017 van start.

Tracklijst

Spoor Titel
1 Vorm van jou
2 Kasteel op de heuvel
3 Galway-meisje
4 Gelukkiger
5 Wat weet ik?
6 ...

Ga voor meer informatie over Ed Sheerans nieuwe album '÷' of 'Divide' naar De officiële website van Ed Sheeran , Rollende steen , of Aanplakbord .

Halsey - You Ask for This: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - You Ask for This: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's nummer 'You Ask for This' is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en controle over je leven nemen. Het lied herinnert ons eraan dat jij de enige bent die over je lot kan beslissen en dat je nooit iemand anders je beslissingen mag laten dicteren. In dit artikel onderzoeken we de betekenis van de songtekst en de thema's van het nummer.

Lees Verder
Eminem - rijmboek | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem - rijmboek | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Book of Rhymes' is een nummer van de Amerikaanse rapper Eminem, uitgebracht in 2002 als de vierde single van zijn vierde studioalbum, The Eminem Show. Het nummer is geproduceerd door Eminem en Jeff Bass en bevat een sample van 'The Big Beat' van Billy Squier. Het nummer gaat over Eminems worsteling met het leven en zijn gebruik van woorden om zichzelf uit te drukken.

Lees Verder