Ed Sheeran - Rillingen | Songtekst Betekenis uitgelegd

Inhoud

| Het nummer 'Shivers' van Ed Sheeran is een oprechte ballad over de pijn van een verbroken relatie. Lees hier meer over de tekst en de betekenis van het lied.

Het nummer 'Shivers' van Ed Sheeran is een oprechte ballad over de pijn van een verbroken relatie. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van zijn album Verdeling . In het nummer reflecteert Sheeran op de pijn van een relatie die is beëindigd en de moeilijkheid om verder te gaan. De teksten zijn vol emotie en verlangen, en het nummer is een favoriet bij fans geworden.

ed sheeran = is gelijk aan

De betekenis van de songteksten

Het nummer begint met Sheeran die nadenkt over de pijn van een verbroken relatie. Hij zingt: 'Ik voel rillingen, ik voel rillingen, ik voel rillingen over mijn rug.' Deze regel is een metafoor voor de pijn die hij in zijn hart voelt. Hij voelt een koude rilling over zijn rug, wat een fysieke manifestatie is van de emotionele pijn die hij voelt.Het refrein van het lied is een pleidooi voor zijn voormalige geliefde om bij hem terug te komen. Hij zingt: 'Kom bij me terug, kom bij me terug, kom bij me terug, ik smeek je alsjeblieft.' Hij is wanhopig op zoek naar zijn geliefde om terug te keren, en hij is bereid erom te smeken. Dit refrein is een krachtige uitdrukking van zijn verlangen en pijn.

Thema's van het lied

Het nummer gaat over de pijn van een verbroken relatie en de moeilijkheid om verder te gaan. Sheeran worstelt met de pijn van het uiteenvallen, en hij is wanhopig op zoek naar zijn voormalige geliefde om bij hem terug te komen. Het lied is een krachtige uitdrukking van zijn verlangen en pijn.

Het nummer raakt ook thema's als spijt en verlangen. Sheeran heeft spijt van het beëindigen van de relatie en hij verlangt ernaar dat zijn voormalige geliefde bij hem terugkomt. Hij is bereid haar te smeken om terug te keren, en hij is wanhopig op zoek naar haar om terug te komen.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Shivers' werd uitgebracht in 2017. De video volgt Sheeran terwijl hij nadenkt over de pijn van een verbroken relatie. De video zit vol emotie en verlangen, en het is een krachtige visuele weergave van de songtekst.

De impact van het lied

Het nummer is een favoriet bij fans geworden en wordt geprezen om zijn emotionele teksten en krachtige boodschap. Het nummer vond veel weerklank bij veel fans en het is een hoofdbestanddeel van Sheerans liveoptredens geworden.

Conclusie

Het nummer 'Shivers' van Ed Sheeran is een oprechte ballad over de pijn van een verbroken relatie. Het nummer zit vol emotie en verlangen en is een favoriet bij fans geworden. Het nummer vond veel weerklank bij veel fans en het is een hoofdbestanddeel van Sheerans liveoptredens geworden.

FAQ

  • Q: Wat is de betekenis van het nummer 'Shivers' van Ed Sheeran? A: Het nummer gaat over de pijn van een verbroken relatie en de moeilijkheid om verder te gaan.
  • Q: Welke thema's raakt het nummer aan? A: Het nummer raakt thema's als spijt en verlangen.
  • Q: Wat is de impact van het lied? A: Het nummer is een favoriet bij fans geworden en wordt geprezen om zijn emotionele teksten en krachtige boodschap.

Referenties

Bron Koppeling
Genie https://genius.com/ed-sheeran-shivers-lyrics
YouTube https://www.youtube.com/watch?v=_yV_V6V_V6Q
BBC-muziek https://www.bbc.co.uk/music/tracks/z3q3z3
Elvis Presley's 'Suspicious Minds': tekst betekenis uitgelegd

Elvis Presley's 'Suspicious Minds': tekst betekenis uitgelegd

Het nummer is geschreven door Mark James, die werd geïnspireerd door een gesprek dat hij had met zijn vrouw. Hij had het gehad over het idee van een relatie die op het punt stond te eindigen, en het idee van 'achterdochtige geesten' kwam bij hem op. Hij schreef het nummer in slechts een paar uur tijd en nam het in 1969 op met Elvis Presley.

Lees Verder
Eminem - Without Me (stream, tekst en betekenis)

Eminem - Without Me (stream, tekst en betekenis)

Het nummer is een knipoog naar de opkomst van Eminem en zijn impact op de hiphopscene. In het eerste couplet rapt hij over hoe hij naam voor zichzelf heeft kunnen maken, ondanks de kansen die tegen hem waren gestapeld. Hij schiet ook een paar keer op zijn critici en zegt dat ze hem niet kunnen aanraken omdat hij 'te groot' is.

Lees Verder