Ed Sheeran brengt absoluut prachtige video in première voor 'Perfect' met Zoey Deutch

Ed Sheeran heeft zojuist de videoclip uitgebracht voor zijn hitsingle 'Perfect' featuring Zoey Deutch. De video is absoluut prachtig en toont de schoonheid van het nummer. Het volgt een jong stel terwijl ze het platteland verkennen en genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van de natuur. De video bevat ook enkele verbluffende beelden van het platteland en de liefde van het paar voor elkaar. Fans van Ed Sheeran en Zoey Deutch zullen deze video zeker geweldig vinden en het wordt zeker een hit. Bekijk de video voor 'Perfect' en zorg ervoor dat je andere geweldige muziek van Ed Sheeran en Zoey Deutch hoort, zoals dixie d'amelio vies meisje En alleen mijn engels .

Inhoud

Absoluut schitterende video van Ed Sheeran voor 'Perfect' met Zoey Deutch Ed Sheeran heeft de absoluut prachtige video uitgebracht voor zijn nummer 'Perfect' met Zoey Deutch. Bekijk de verbluffende beelden en leer meer over de samenwerking. Ed Sheeran heeft de absoluut prachtige video uitgebracht voor zijn nummer 'Perfect' met Zoey Deutch. De videoclip is een verbluffende visuele weergave van de samenwerking tussen de twee artiesten. De video is geregisseerd door Jason Koenig en bevat een romantische verhaallijn tussen Deutch en haar co-ster, acteur Tyler Hoechlin.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Perfect' is een prachtige visuele weergave van de samenwerking tussen Ed Sheeran en Zoey Deutch. De video volgt een romantische verhaallijn tussen Deutch en haar co-ster, acteur Tyler Hoechlin. De video is geregisseerd door Jason Koenig en bevat verbluffende beelden van de twee sterren in verschillende romantische omgevingen. De video bevat ook een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder Ed Sheeran zelf.

De samenwerking

De samenwerking tussen Ed Sheeran en Zoey Deutch is een perfecte match. De twee artiesten hebben een gedeelde liefde voor muziek en zijn al jaren bevriend. Ed Sheeran is een fan van Zoey Deutch sinds ze voor het eerst verscheen in de film 'Vampire Academy' en is sindsdien een vocale supporter van haar werk. De twee hebben samengewerkt aan een aantal projecten, waaronder de videoclip voor 'Perfect'.

Het lied

Het nummer 'Perfect' is een romantische ballad die het verhaal vertelt van twee verliefde mensen. Het nummer is geschreven door Ed Sheeran en bevat zijn kenmerkende akoestische gitaargeluid. Het nummer is een favoriet bij fans geworden en is sinds de release miljoenen keren gestreamd.

De receptie

De videoclip voor 'Perfect' kreeg overweldigend positieve recensies. Fans hebben de verbluffende beelden en de romantische verhaallijn tussen Deutch en Hoechlin geprezen. De video werd ook geprezen om zijn cameo's van andere beroemdheden, waaronder Ed Sheeran zelf.

De toekomst

De samenwerking tussen Ed Sheeran en Zoey Deutch wordt zeker een succes. De twee hebben een gedeelde liefde voor muziek en zijn al jaren bevriend. Fans kunnen in de toekomst meer samenwerkingen tussen de twee verwachten.

Conclusie

Ed Sheeran en Zoey Deutch hebben de absoluut prachtige video uitgebracht voor hun samenwerking 'Perfect'. De video bevat verbluffende beelden en een romantische verhaallijn tussen Deutch en haar co-ster, acteur Tyler Hoechlin. De video kreeg overweldigend positieve recensies en fans kunnen in de toekomst meer samenwerkingen tussen de twee verwachten.

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Perfect'?
    A: De videoclip voor 'Perfect' werd geregisseerd door Jason Koenig.
  • Q: Waar gaat het nummer 'Perfect' over?
    A: Het nummer 'Perfect' is een romantische ballad die het verhaal vertelt van twee verliefde mensen.
  • Q: Hoe is de videoclip voor 'Perfect' ontvangen?
    A: De videoclip voor 'Perfect' kreeg overweldigend positieve recensies.

Samenwerking tijdlijn

Jaar Samenwerking
2014 Ed Sheeran verschijnt in de film van Zoey Deutch Vampier Academie
2017 Ed Sheeran en Zoey Deutch werken samen aan de videoclip voor 'Perfect'
Ed Sheeran en Zoey Deutch hebben een mooie samenwerking gecreëerd met de videoclip voor “Perfect”. De video bevat verbluffende beelden en een romantische verhaallijn tussen Deutch en haar co-ster, acteur Tyler Hoechlin. De video kreeg overweldigend positieve recensies en fans kunnen in de toekomst meer samenwerkingen tussen de twee verwachten. Ga voor meer informatie over de samenwerking tussen Ed Sheeran en Zoey Deutch naar Rollende steen En Aanplakbord .
Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder