Ed Sheeran zingt 'Shape Of You' live tijdens de Grammy's van 2017

Inhoud

Ed Sheeran is een van de meest populaire en succesvolle zangers van de 21e eeuw. Zijn hitsingle 'Shape Of You' kwam uit in 2017 en werd al snel een wereldwijde sensatie. Op 12 februari 2017 zong Ed Sheeran 'Shape Of You' live tijdens de 59e jaarlijkse Grammy Awards. Het optreden kreeg lovende kritieken en was een van de meest spraakmakende momenten van de avond.

ed sheeran shape of you live grammy awards 2017

Het optreden

Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' was een uitgeklede versie van het nummer. Hij werd begeleid door een enkele akoestische gitaar en een achtergrondtrack. De uitvoering was eenvoudig maar krachtig en toonde het vocale bereik en talent van Sheeran. Het publiek was geboeid door het optreden en gaf Sheeran een staande ovatie.

Ed Sheeran zong zijn hitsingle 'Shape of You' live tijdens de Grammy's van 2017. Het optreden was een groot succes en het publiek zong mee met het aanstekelijke refrein. Het optreden van Sheeran herinnerde eraan waarom hij een van de meest populaire artiesten ter wereld is. Zijn optreden was een geweldige manier om de avond af te sluiten en liet het publiek verlangen naar meer. Opperbevelhebber betekenis En definieer steeds meer zijn enkele van de andere populaire liedjes van de nacht.reacties

Het optreden werd onthaald op overweldigend positieve reacties. Zowel fans als critici prezen de vocale prestaties van Sheeran en het uitgeklede arrangement van het nummer. Velen merkten op dat het optreden een verfrissende verandering van tempo was ten opzichte van de meer bombastische optredens van de avond. De voorstelling werd ook geprezen om zijn eenvoud en emotionele impact.

Onderscheidingen

Ed Sheeran werd genomineerd voor drie prijzen tijdens de Grammy Awards van 2017. Hij won er twee, Best Pop Solo Performance voor 'Shape Of You' en Best Pop Vocal Album voor zijn album 'Divide'. Sheeran werd ook genomineerd voor Song of the Year voor 'Shape Of You', maar verloor van Bruno Mars' 'That's What I Like'.

Nalatenschap

Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards 2017 wordt herinnerd als een van de meest iconische uitvoeringen van de avond. Het optreden werd geprezen om zijn eenvoud en emotionele impact, en het versterkte de status van Sheeran als een van de meest populaire en succesvolle zangers van de 21e eeuw.

FAQ

  • Q: Welke prijzen heeft Ed Sheeran gewonnen bij de Grammy Awards 2017?
    A: Ed Sheeran won Best Pop Solo Performance voor 'Shape Of You' en Best Pop Vocal Album voor zijn album 'Divide'.
  • Q: Hoe werd Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' ontvangen?
    A: Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' kreeg overweldigend positieve reacties. Zowel fans als critici prezen de vocale prestaties van Sheeran en het uitgeklede arrangement van het nummer.
  • Q: Wat is de erfenis van Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards van 2017?
    A: Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards 2017 wordt herinnerd als een van de meest iconische uitvoeringen van de avond. Het optreden versterkte de status van Sheeran als een van de meest populaire en succesvolle zangers van de 21e eeuw.

Awards Gewonnen door Ed Sheeran bij de Grammy Awards 2017

Prijs Winnaar
Beste solo-popoptreden Ed Sheeran - 'Vorm van jou'
Beste popvocaal album Ed Sheeran - 'Verdeel'
Lied van het jaar Bruno Mars - 'Dat is wat ik leuk vind'

Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards 2017 was een van de meest memorabele momenten van de avond. Zijn optreden werd geprezen om zijn eenvoud en emotionele impact, en het versterkte de status van Sheeran als een van de meest populaire en succesvolle zangers van de 21e eeuw. Sheeran won vervolgens twee prijzen bij de Grammy Awards 2017, Best Pop Solo Performance voor 'Shape Of You' en Best Pop Vocal Album voor zijn album 'Divide'.

Voor meer informatie over Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards 2017, bekijk dit artikel van de Grammy-website . Je kan ook bekijk het optreden op YouTube .

Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards 2017 wordt herinnerd als een van de meest iconische uitvoeringen van de avond. Zijn optreden werd geprezen om zijn eenvoud en emotionele impact, en het versterkte de status van Sheeran als een van de meest populaire en succesvolle zangers van de 21e eeuw.

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder