Ed Sheeran zingt 'Shape Of You' live tijdens de Grammy's van 2017

Inhoud

Ed Sheeran is een van de meest populaire en succesvolle zangers van de 21e eeuw. Zijn hitsingle 'Shape Of You' kwam uit in 2017 en werd al snel een wereldwijde sensatie. Op 12 februari 2017 zong Ed Sheeran 'Shape Of You' live tijdens de 59e jaarlijkse Grammy Awards. Het optreden kreeg lovende kritieken en was een van de meest spraakmakende momenten van de avond.

ed sheeran shape of you live grammy awards 2017

Het optreden

Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' was een uitgeklede versie van het nummer. Hij werd begeleid door een enkele akoestische gitaar en een achtergrondtrack. De uitvoering was eenvoudig maar krachtig en toonde het vocale bereik en talent van Sheeran. Het publiek was geboeid door het optreden en gaf Sheeran een staande ovatie.

Ed Sheeran zong zijn hitsingle 'Shape of You' live tijdens de Grammy's van 2017. Het optreden was een groot succes en het publiek zong mee met het aanstekelijke refrein. Het optreden van Sheeran herinnerde eraan waarom hij een van de meest populaire artiesten ter wereld is. Zijn optreden was een geweldige manier om de avond af te sluiten en liet het publiek verlangen naar meer. Opperbevelhebber betekenis En definieer steeds meer zijn enkele van de andere populaire liedjes van de nacht.

reacties

Het optreden werd onthaald op overweldigend positieve reacties. Zowel fans als critici prezen de vocale prestaties van Sheeran en het uitgeklede arrangement van het nummer. Velen merkten op dat het optreden een verfrissende verandering van tempo was ten opzichte van de meer bombastische optredens van de avond. De voorstelling werd ook geprezen om zijn eenvoud en emotionele impact.

Onderscheidingen

Ed Sheeran werd genomineerd voor drie prijzen tijdens de Grammy Awards van 2017. Hij won er twee, Best Pop Solo Performance voor 'Shape Of You' en Best Pop Vocal Album voor zijn album 'Divide'. Sheeran werd ook genomineerd voor Song of the Year voor 'Shape Of You', maar verloor van Bruno Mars' 'That's What I Like'.

Nalatenschap

Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards 2017 wordt herinnerd als een van de meest iconische uitvoeringen van de avond. Het optreden werd geprezen om zijn eenvoud en emotionele impact, en het versterkte de status van Sheeran als een van de meest populaire en succesvolle zangers van de 21e eeuw.

FAQ

  • Q: Welke prijzen heeft Ed Sheeran gewonnen bij de Grammy Awards 2017?
    A: Ed Sheeran won Best Pop Solo Performance voor 'Shape Of You' en Best Pop Vocal Album voor zijn album 'Divide'.
  • Q: Hoe werd Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' ontvangen?
    A: Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' kreeg overweldigend positieve reacties. Zowel fans als critici prezen de vocale prestaties van Sheeran en het uitgeklede arrangement van het nummer.
  • Q: Wat is de erfenis van Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards van 2017?
    A: Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards 2017 wordt herinnerd als een van de meest iconische uitvoeringen van de avond. Het optreden versterkte de status van Sheeran als een van de meest populaire en succesvolle zangers van de 21e eeuw.

Awards Gewonnen door Ed Sheeran bij de Grammy Awards 2017

Prijs Winnaar
Beste solo-popoptreden Ed Sheeran - 'Vorm van jou'
Beste popvocaal album Ed Sheeran - 'Verdeel'
Lied van het jaar Bruno Mars - 'Dat is wat ik leuk vind'

Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards 2017 was een van de meest memorabele momenten van de avond. Zijn optreden werd geprezen om zijn eenvoud en emotionele impact, en het versterkte de status van Sheeran als een van de meest populaire en succesvolle zangers van de 21e eeuw. Sheeran won vervolgens twee prijzen bij de Grammy Awards 2017, Best Pop Solo Performance voor 'Shape Of You' en Best Pop Vocal Album voor zijn album 'Divide'.

Voor meer informatie over Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards 2017, bekijk dit artikel van de Grammy-website . Je kan ook bekijk het optreden op YouTube .

Ed Sheerans uitvoering van 'Shape Of You' tijdens de Grammy Awards 2017 wordt herinnerd als een van de meest iconische uitvoeringen van de avond. Zijn optreden werd geprezen om zijn eenvoud en emotionele impact, en het versterkte de status van Sheeran als een van de meest populaire en succesvolle zangers van de 21e eeuw.

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Het nummer gaat over de worstelingen van het opgroeien en het aangaan van de uitdagingen van het leven. Het spreekt tot het idee dat het leven een reis is en dat we moeten leren de worstelingen en ontberingen die daarmee gepaard gaan te accepteren. Het lied spreekt ook tot het idee dat we moeten leren om onze eigen unieke paden te omarmen en dat we onze dromen nooit mogen opgeven. Het nummer is een krachtige herinnering dat we nooit moeten opgeven en dat we moeten blijven doorgaan.

Lees Verder
Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

De productie van INFERNO is ronduit spectaculair. Sub Urban heeft een beat gemaakt die zowel energiek als melodieus is, met een stuwende baslijn en een pakkende synth hook. De productie is ook ongelooflijk dynamisch, waarbij de beat tijdens het nummer verandert en evolueert. De productie is een perfecte achtergrond voor de zang van Bella Poarch, die over de beat zweeft.

Lees Verder