Ed Sheeran - 'Perfect' (tekstrecensie en songbetekenis)

Inhoud

Ed Sheeran's 'Perfect' - Een songtekstrecensie en songbetekenis Ed Sheerans 'Perfect' is een romantische ballad die spreekt van onvoorwaardelijke liefde en toewijding. Lees onze recensie en analyse van de tekst en de betekenis van het nummer om het nummer beter te begrijpen.

Ed Sheeran's 'Perfect' is een romantische ballad die spreekt van onvoorwaardelijke liefde en toewijding. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van zijn derde studioalbum, Verdeling . Het is geschreven door Ed Sheeran en geproduceerd door Will Hicks. Het nummer was een enorm succes, stond in veel landen bovenaan de hitlijsten en werd een van de meest populaire nummers van 2017.

Ed Sheeran's 'Perfect' is een romantische ballad die spreekt over het vinden van de perfecte partner. De teksten zijn eenvoudig maar krachtig en het nummer is een favoriet onder fans geworden. Het nummer gaat over het vinden van iemand die perfect bij je past, en het spreekt over de geneugten van verliefd zijn. Het nummer heeft een aanstekelijke melodie en een prachtig refrein dat lang bij je blijft nadat je het hebt gehoord. Als je op zoek bent naar een romantisch nummer om te delen met je speciale persoon, dan is 'Perfect' de perfecte keuze. Bekijk de ariana motief songteksten En een liefdestekst voor meer romantische liedjes.Ed Sheeran met zijn vriendin Cherry Seaborn ed sheeran perfecte songtekst review song betekenis verdelen

Inhoud

 • Invoering
 • Songtekst recensie
 • Lied Betekenis
 • Conclusie
 • Veelgestelde vragen

Invoering

Ed Sheeran's 'Perfect' is een romantische ballad die spreekt van onvoorwaardelijke liefde en toewijding. Het nummer werd in 2017 uitgebracht als onderdeel van zijn derde studioalbum, Verdeling . Het is geschreven door Ed Sheeran en geproduceerd door Will Hicks. Het nummer was een enorm succes, stond in veel landen bovenaan de hitlijsten en werd een van de meest populaire nummers van 2017.

Songtekst recensie

De tekst van 'Perfect' is eenvoudig maar krachtig. Het lied spreekt over onvoorwaardelijke liefde en toewijding, en hoe het een relatie perfect kan maken. De teksten zitten vol met beelden en metaforen, zoals 'Ik vond een liefde voor mij/Darling duik er gewoon in/En volg mijn voorbeeld'. Het lied spreekt ook over hoe liefde iemand het gevoel kan geven dat hij onoverwinnelijk is, zoals in de regels 'We waren nog maar kinderen toen we verliefd werden / Niet wetende wat het was / Ik zal je deze keer niet opgeven'.

Lied Betekenis

Het nummer gaat over onvoorwaardelijke liefde en toewijding. Het spreekt over hoe liefde iemand het gevoel kan geven dat hij onoverwinnelijk is en hoe het een relatie perfect kan maken. Het lied spreekt ook over hoe liefde iemand het gevoel kan geven dat hij alles kan, zoals in de regels 'We waren nog maar kinderen toen we verliefd werden / Niet wetende wat het was / Ik zal je deze keer niet opgeven'. Het lied herinnert ons eraan dat liefde een sterke kracht is en dat het een relatie perfect kan maken.

Conclusie

Ed Sheeran's 'Perfect' is een romantische ballad die spreekt van onvoorwaardelijke liefde en toewijding. Het lied herinnert ons eraan dat liefde een sterke kracht is en dat het een relatie perfect kan maken. De teksten zitten vol met beelden en metaforen, en het lied vertelt hoe liefde iemand het gevoel kan geven dat hij onoverwinnelijk is. Het nummer was een enorm succes, stond in veel landen bovenaan de hitlijsten en werd een van de meest populaire nummers van 2017.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wie schreef het nummer 'Perfect'?
  A: Het nummer is geschreven door Ed Sheeran.
 • Q: Waar gaat het nummer 'Perfect' over?
  A: Het nummer gaat over onvoorwaardelijke liefde en toewijding.
 • Q: Wie produceerde het nummer 'Perfect'?
  A: Het nummer is geproduceerd door Will Hicks.
 • Q: In welk jaar is het nummer 'Perfect' uitgebracht?
  A: Het nummer werd uitgebracht in 2017.

Tafel

Liedje Artiest Jaar uitgebracht
Perfect Ed Sheeran 2017

Concluderend, Ed Sheeran's 'Perfect' is een romantische ballade die spreekt van onvoorwaardelijke liefde en toewijding. Het lied herinnert ons eraan dat liefde een sterke kracht is en dat het een relatie perfect kan maken. De teksten zitten vol met beelden en metaforen, en het lied vertelt hoe liefde iemand het gevoel kan geven dat hij onoverwinnelijk is. Het nummer was een enorm succes, stond in veel landen bovenaan de hitlijsten en werd een van de meest populaire nummers van 2017. Lees voor meer informatie Ed Sheerans 'Perfect'-tekst En de betekenis van het lied op Genius .

Bekijk Jennifer Lopez 'Back It Up' met Prince Royce & Pitbull

Bekijk Jennifer Lopez 'Back It Up' met Prince Royce & Pitbull

Jennifer Lopez is een Amerikaanse zangeres, actrice en danseres. Ze heeft acht studioalbums uitgebracht en heeft wereldwijd meer dan 80 miljoen platen verkocht. Ze speelde ook in tal van films, waaronder Maid in Manhattan, The Wedding Planner en Hustlers. Lopez is ook een rechter in het populaire tv-programma American Idol.

Lees Verder
Billie Eilish - Jouw kracht | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Billie Eilish - Jouw kracht | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Your Power' van Billie Eilish is een nummer over zelfbekrachtiging en voor jezelf opkomen. Het nummer werd in april 2021 uitgebracht als de vierde single van haar aanstaande tweede studioalbum, Happier Than Ever. In deze songrecensie en betekenisanalyse gaan we dieper in op de songtekst en onderzoeken we de boodschap achter het nummer.

Lees Verder