Ed Sheeran & Khalid's 'Beautiful People' - Tekstoverzicht en betekenis

Inhoud

Ed Sheeran & Khalid's 'Beautiful People' - Tekstoverzicht en betekenis De samenwerking 'Beautiful People' van Ed Sheeran en Khalid is een krachtig volkslied over zelfacceptatie en van jezelf houden. Lees onze recensie en analyse van de songtekst en de betekenis van het lied.

De samenwerking 'Beautiful People' van Ed Sheeran en Khalid is een krachtig volkslied over zelfacceptatie en van jezelf houden. Het nummer werd op 12 juli 2019 uitgebracht als de vierde single van Sheerans vierde studioalbum, Nr. 6 Samenwerkingsproject . Lees onze recensie en analyse van de songtekst en de betekenis van het lied.

ed sheeran mooie mensen ft khalid

Inhoud

 • Invoering
 • Vers 1
 • Pre refrein
 • Refrein
 • Vers 2
 • Brug
 • Ander
 • Voltooiing
 • FAQ

Invoering

Het nummer begint met een simpele gitaarriff en een zachte beat. Ed Sheeran en Khalid zingen over hoe ze niet geven om de mening van anderen en hoe blij ze zijn met wie ze zijn. Het nummer is een krachtig volkslied over zelfacceptatie en van jezelf houden.

Vers 1

In het eerste couplet zingt Sheeran over hoe hij niet geeft om de mening van anderen en hoe blij hij is met wie hij is. Hij zingt over hoe hij niet perfect is en hoe hij dat goed vindt. Hij zingt ook over hoe hij niet probeert iemand te zijn die hij niet is.

'Beautiful People' van Ed Sheeran en Khalid is een lied over het waarderen van de schoonheid van het leven en de mensen om je heen. De teksten zijn opbeurend en inspirerend en moedigen luisteraars aan om tevreden te zijn met wie ze zijn en de schoonheid van de wereld om hen heen te waarderen. Het lied is een herinnering om dankbaar te zijn voor de mensen in ons leven en om de schoonheid van het leven te waarderen. Het aanstekelijke refrein en de vrolijke melodie maken het een geweldig nummer om naar te luisteren als je een oppepper nodig hebt. geboren om songteksten uit te voeren En Taylor Swift in lingerie zijn ook geweldige nummers om naar te luisteren als je een boost nodig hebt.

Pre refrein

In het pre-refrein zingen Sheeran en Khalid over hoe ze niet geven om de mening van anderen en hoe blij ze zijn met wie ze zijn. Ze zingen over hoe ze niet proberen iemand te zijn die ze niet zijn en hoe ze niet proberen erbij te horen.

Refrein

In het refrein zingen Sheeran en Khalid over hoe mooi ze zijn en hoe ze de goedkeuring van iemand anders niet nodig hebben. Ze zingen over hoe blij ze zijn met wie ze zijn en hoe ze de bevestiging van iemand anders niet nodig hebben.

Vers 2

In het tweede couplet zingt Sheeran over hoe hij niet perfect is en hoe hij dat goed vindt. Hij zingt over hoe hij niet probeert iemand te zijn die hij niet is en hoe hij blij is met wie hij is. Hij zingt ook over hoe hij niet probeert erbij te horen.

Brug

In de brug zingen Sheeran en Khalid over hoe mooi ze zijn en hoe ze de goedkeuring van iemand anders niet nodig hebben. Ze zingen over hoe blij ze zijn met wie ze zijn en hoe ze de bevestiging van iemand anders niet nodig hebben.

Ander

In de outro zingen Sheeran en Khalid over hoe mooi ze zijn en hoe ze de goedkeuring van iemand anders niet nodig hebben. Ze zingen over hoe blij ze zijn met wie ze zijn en hoe ze de bevestiging van iemand anders niet nodig hebben.

Voltooiing

De samenwerking 'Beautiful People' van Ed Sheeran en Khalid is een krachtig volkslied over zelfacceptatie en van jezelf houden. Het lied herinnert ons eraan dat we de goedkeuring of validatie van niemand anders nodig hebben om gelukkig te zijn met wie we zijn. We moeten er allemaal naar streven de beste versie van onszelf te zijn en van onszelf te houden om wie we zijn.

Voor meer informatie over Ed Sheeran en Khalid's samenwerking 'Beautiful People', check out Genie En AZLyrics .

FAQ

 • Q: Wie schreef het nummer 'Beautiful People'? A: Het nummer is geschreven door Ed Sheeran en Khalid.
 • Q: Waar gaat het nummer 'Beautiful People' over? A: Het nummer gaat over zelfacceptatie en van jezelf houden.
 • Q: Wanneer is het nummer 'Beautiful People' uitgebracht? A: Het nummer is uitgebracht op 12 juli 2019.
Artiest Liedje Datum van publicatie
Ed Sheeran en Khalid Mooie mensen 12 juli 2019
Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder