Ed Sheeran - Cross Me Ft. Chance The Rapper en PnB Rock (tekstrecensie en songbetekenis)

Inhoud

Ed Sheerans 'Cross Me' ft. Chance The Rapper & PnB Rock Ed Sheerans 'Cross Me' ft. Chance The Rapper & PnB Rock is een krachtig nummer over loyaliteit en vriendschap. Lees onze songtekstrecensie en de betekenis van het nummer voor meer informatie over deze hitsingle.

Ed Sheerans 'Cross Me' ft. Chance The Rapper en PnB Rock is een krachtig nummer over loyaliteit en vriendschap. Het nummer werd op 24 mei 2019 uitgebracht als de vierde single van Sheerans vierde studioalbum, No.6 Collaborations Project. In dit artikel zullen we de songtekst bekijken en de betekenis van het nummer bespreken.

ed sheeran kruis me kans de rapper PnB rockteksten

Songtekst recensie

Het nummer begint met Ed Sheeran die zingt over hoe zijn vrienden er altijd voor hem zijn geweest, wat er ook gebeurt. Hij zingt: 'Ik heb niemand nodig om me te vertellen hoe ik me moet voelen/ Ik heb echte die me nooit in de steek zullen laten/ Ze zullen er zijn als ik de grond raak.' Dit is een krachtige boodschap over het belang van loyale vrienden die er altijd voor je zullen zijn.Het refrein van het lied is een pleidooi voor zijn vrienden om hem nooit dwars te zitten. Hij zingt, 'kruis me niet, kruis me niet/ kruis me niet, kruis me niet/ kruis me niet, kruis me niet/ kruis me niet, kruis niet mij.' Dit is een herinnering aan zijn vrienden dat hij altijd loyaal aan hen zal zijn, en hij verwacht hetzelfde terug.

Ed Sheerans nieuwste single 'Cross Me' met Chance The Rapper en PnB Rock is een krachtig en opbeurend nummer over het overwinnen van obstakels en sterk blijven. De teksten zijn hoopvol en bemoedigend, en het nummer heeft een aanstekelijke beat die je in een mum van tijd zal laten meezingen. Het nummer gaat over sterk blijven en nooit opgeven, wat het leven ook voor je in petto heeft. De songtekstreview en de betekenis van het nummer van 'Cross Me' kunnen je helpen de boodschap achter het nummer te begrijpen en het nog meer te waarderen. Ga naar voor meer informatie over wat songteksten betekenen en hoe ze te interpreteren wat songtekst betekent . Om de hoes van 'Cross Me' beter te kunnen bekijken, kun je kijken op langzame handen albumhoes .

Het tweede couplet wordt gezongen door Chance The Rapper, die rapt over hoe zijn vrienden er altijd voor hem zijn geweest, wat er ook gebeurt. Hij rapt: 'Ik heb echte die me nooit in de steek zullen laten/ze zullen er zijn als ik de grond raak.' Dit is een krachtige boodschap over het belang van loyale vrienden die er altijd voor je zullen zijn.

Het derde couplet wordt gezongen door PnB Rock, die rapt over hoe zijn vrienden er altijd voor hem zijn geweest, wat er ook gebeurt. Hij rapt: 'Ik heb echte die me nooit in de steek zullen laten/ze zullen er zijn als ik de grond raak.' Dit is een krachtige boodschap over het belang van loyale vrienden die er altijd voor je zullen zijn.

Lied Betekenis

Het nummer gaat over loyaliteit en vriendschap. Ed Sheeran zingt over hoe zijn vrienden er altijd voor hem zijn geweest, wat er ook gebeurt. Hij herinnert hen eraan dat hij altijd loyaal aan hen zal zijn, en hij verwacht hetzelfde terug. Chance The Rapper en PnB Rock rappen ook over hoe hun vrienden er altijd voor hen zijn geweest, wat er ook gebeurt.

Het lied is een herinnering om altijd loyaal te zijn aan je vrienden en ze nooit te dwarsbomen. Het is een krachtige boodschap over het belang van loyale vrienden die er altijd voor je zullen zijn.

FAQ

  • Q: Wie staat er op Ed Sheerans 'Cross Me'?
    A: Op 'Cross Me' van Ed Sheeran spelen Chance The Rapper en PnB Rock.
  • Q: Waar gaat het nummer 'Cross Me' over?
    A: Het nummer gaat over loyaliteit en vriendschap. Het is een herinnering om altijd loyaal te zijn aan je vrienden en ze nooit te dwarsbomen.
  • Q: Wanneer is 'Cross Me' uitgebracht?
    A: 'Cross Me' werd uitgebracht op 24 mei 2019.

Conclusie

Ed Sheerans 'Cross Me' ft. Chance The Rapper en PnB Rock is een krachtig nummer over loyaliteit en vriendschap. Het lied is een herinnering om altijd loyaal te zijn aan je vrienden en ze nooit te dwarsbomen. We hopen dat je genoten hebt van onze songteksten en de betekenis van 'Cross Me'.

Voor meer informatie over Ed Sheeran's 'Cross Me' ft. Chance The Rapper en PnB Rock, ga je naar Genie , AZLyrics , En de officiƫle videoclip .

Halsey - You Ask for This: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - You Ask for This: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's nummer 'You Ask for This' is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en controle over je leven nemen. Het lied herinnert ons eraan dat jij de enige bent die over je lot kan beslissen en dat je nooit iemand anders je beslissingen mag laten dicteren. In dit artikel onderzoeken we de betekenis van de songtekst en de thema's van het nummer.

Lees Verder
Eminem - rijmboek | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem - rijmboek | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Book of Rhymes' is een nummer van de Amerikaanse rapper Eminem, uitgebracht in 2002 als de vierde single van zijn vierde studioalbum, The Eminem Show. Het nummer is geproduceerd door Eminem en Jeff Bass en bevat een sample van 'The Big Beat' van Billy Squier. Het nummer gaat over Eminems worsteling met het leven en zijn gebruik van woorden om zichzelf uit te drukken.

Lees Verder