Ed Sheeran - Cross Me Ft. Chance The Rapper en PnB Rock (tekstrecensie en songbetekenis)

Inhoud

Ed Sheerans 'Cross Me' ft. Chance The Rapper & PnB Rock Ed Sheerans 'Cross Me' ft. Chance The Rapper & PnB Rock is een krachtig nummer over loyaliteit en vriendschap. Lees onze songtekstrecensie en de betekenis van het nummer voor meer informatie over deze hitsingle.

Ed Sheerans 'Cross Me' ft. Chance The Rapper en PnB Rock is een krachtig nummer over loyaliteit en vriendschap. Het nummer werd op 24 mei 2019 uitgebracht als de vierde single van Sheerans vierde studioalbum, No.6 Collaborations Project. In dit artikel zullen we de songtekst bekijken en de betekenis van het nummer bespreken.

ed sheeran kruis me kans de rapper PnB rockteksten

Songtekst recensie

Het nummer begint met Ed Sheeran die zingt over hoe zijn vrienden er altijd voor hem zijn geweest, wat er ook gebeurt. Hij zingt: 'Ik heb niemand nodig om me te vertellen hoe ik me moet voelen/ Ik heb echte die me nooit in de steek zullen laten/ Ze zullen er zijn als ik de grond raak.' Dit is een krachtige boodschap over het belang van loyale vrienden die er altijd voor je zullen zijn.

Het refrein van het lied is een pleidooi voor zijn vrienden om hem nooit dwars te zitten. Hij zingt, 'kruis me niet, kruis me niet/ kruis me niet, kruis me niet/ kruis me niet, kruis me niet/ kruis me niet, kruis niet mij.' Dit is een herinnering aan zijn vrienden dat hij altijd loyaal aan hen zal zijn, en hij verwacht hetzelfde terug.

Ed Sheerans nieuwste single 'Cross Me' met Chance The Rapper en PnB Rock is een krachtig en opbeurend nummer over het overwinnen van obstakels en sterk blijven. De teksten zijn hoopvol en bemoedigend, en het nummer heeft een aanstekelijke beat die je in een mum van tijd zal laten meezingen. Het nummer gaat over sterk blijven en nooit opgeven, wat het leven ook voor je in petto heeft. De songtekstreview en de betekenis van het nummer van 'Cross Me' kunnen je helpen de boodschap achter het nummer te begrijpen en het nog meer te waarderen. Ga naar voor meer informatie over wat songteksten betekenen en hoe ze te interpreteren wat songtekst betekent . Om de hoes van 'Cross Me' beter te kunnen bekijken, kun je kijken op langzame handen albumhoes .

Het tweede couplet wordt gezongen door Chance The Rapper, die rapt over hoe zijn vrienden er altijd voor hem zijn geweest, wat er ook gebeurt. Hij rapt: 'Ik heb echte die me nooit in de steek zullen laten/ze zullen er zijn als ik de grond raak.' Dit is een krachtige boodschap over het belang van loyale vrienden die er altijd voor je zullen zijn.

Het derde couplet wordt gezongen door PnB Rock, die rapt over hoe zijn vrienden er altijd voor hem zijn geweest, wat er ook gebeurt. Hij rapt: 'Ik heb echte die me nooit in de steek zullen laten/ze zullen er zijn als ik de grond raak.' Dit is een krachtige boodschap over het belang van loyale vrienden die er altijd voor je zullen zijn.

Lied Betekenis

Het nummer gaat over loyaliteit en vriendschap. Ed Sheeran zingt over hoe zijn vrienden er altijd voor hem zijn geweest, wat er ook gebeurt. Hij herinnert hen eraan dat hij altijd loyaal aan hen zal zijn, en hij verwacht hetzelfde terug. Chance The Rapper en PnB Rock rappen ook over hoe hun vrienden er altijd voor hen zijn geweest, wat er ook gebeurt.

Het lied is een herinnering om altijd loyaal te zijn aan je vrienden en ze nooit te dwarsbomen. Het is een krachtige boodschap over het belang van loyale vrienden die er altijd voor je zullen zijn.

FAQ

  • Q: Wie staat er op Ed Sheerans 'Cross Me'?
    A: Op 'Cross Me' van Ed Sheeran spelen Chance The Rapper en PnB Rock.
  • Q: Waar gaat het nummer 'Cross Me' over?
    A: Het nummer gaat over loyaliteit en vriendschap. Het is een herinnering om altijd loyaal te zijn aan je vrienden en ze nooit te dwarsbomen.
  • Q: Wanneer is 'Cross Me' uitgebracht?
    A: 'Cross Me' werd uitgebracht op 24 mei 2019.

Conclusie

Ed Sheerans 'Cross Me' ft. Chance The Rapper en PnB Rock is een krachtig nummer over loyaliteit en vriendschap. Het lied is een herinnering om altijd loyaal te zijn aan je vrienden en ze nooit te dwarsbomen. We hopen dat je genoten hebt van onze songteksten en de betekenis van 'Cross Me'.

Voor meer informatie over Ed Sheeran's 'Cross Me' ft. Chance The Rapper en PnB Rock, ga je naar Genie , AZLyrics , En de officiële videoclip .

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Amy Winehouse - Valerie: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Valerie' vertelt het verhaal van een vrouw die verliefd is op een man die haar gevoelens niet beantwoordt. Het lied is een pleidooi voor de man om ook van haar te houden, terwijl Winehouse zingt: 'Won't you come on over, stop met me belachelijk te maken'. Het refrein van het nummer is een pleidooi voor de man om 'Valerie, be true to me'.

Lees Verder
Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem - Niet bang | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem's 'Not Afraid' is een lied over het overwinnen van angst en tegenspoed. Het nummer werd in 2010 uitgebracht als de eerste single van zijn zevende studioalbum, Recovery. Het nummer was een commercieel succes, piekte op nummer één in de Billboard Hot 100 en werd de zesde nummer één single van Eminem in de Verenigde Staten. Het nummer werd ook genomineerd voor twee Grammy Awards, waaronder Best Rap Solo Performance en Best Rap Song.

Lees Verder