Ed Sheeran bevestigt albumtitel 'Divide' en kondigt releasedatum aan

Inhoud

Ed Sheeran heeft de titel van zijn aankomende album bevestigd, Verdeling , en kondigde de releasedatum aan. Het album komt uit op 3 maart 2017 en wordt het derde studioalbum van Sheeran. Fans van de singer-songwriter hebben reikhalzend uitgekeken naar de release van het album, en Sheeran plaagt al maanden de titel en de releasedatum.

ed sheeran nieuwe albumtitel verdeel releasedatum

Albuminhoud

Het album zal 12 tracks bevatten, waaronder de singles 'Shape of You' en 'Castle on the Hill'. Sheeran heeft ook onthuld dat het album samenwerkingen zal bevatten met artiesten als Stormzy, Major Lazer en Ryan Tedder. Het album zal worden uitgebracht op cd, vinyl en digitale formaten.

Ed Sheeran heeft de titel van zijn aankomende album, 'Divide', bevestigd en de releasedatum aangekondigd. Het album wordt uitgebracht op 3 maart 2017. Fans van Sheerans muziek hebben reikhalzend uitgekeken naar de release van het album, en de aankondiging van de titel en releasedatum heeft de verwachting alleen maar vergroot. Sheeran heeft al twee singles van het album uitgebracht, 'Shape of You' en 'Castle on the Hill', die beide met groot succes zijn ontvangen. Fans kunnen nu uitkijken naar de release van het volledige album in maart. Kijk voor meer muzieknieuws op santorini griekenland rick ross En teksten voor daglicht harry .Pre-order en rondleiding

Het album is nu beschikbaar voor pre-order op iTunes en andere digitale muziekwinkels. Fans die het album pre-orderen, zullen de twee singles direct downloaden. Sheeran heeft ook een wereldtournee aangekondigd ter ondersteuning van het album, die in maart 2017 van start gaat.

Receptie

De aankondiging van de albumtitel en releasedatum is met enthousiasme ontvangen door fans. Sheerans vorige albums, + En X , zijn zowel alom geprezen als commercieel succesvol. Fans wachten Verdeling om net zo succesvol te zijn.

Promotie

Sheeran promoot het album op sociale media met de hashtag #Divide. Hij heeft ook teaservideo's en afbeeldingen op zijn Instagram- en Twitter-accounts vrijgegeven. De singer-songwriter heeft de twee singles ook uitgevoerd in verschillende televisieshows.

Conclusie

Het aankomende album van Ed Sheeran, Verdeling , wordt uitgebracht op 3 maart 2017. Het album zal 12 nummers bevatten, waaronder samenwerkingen met andere artiesten. Sheeran heeft het album gepromoot op sociale media en de singles uitgevoerd in televisieshows. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en verwachten dat het net zo succesvol zal zijn als zijn vorige albums.

FAQ

  • Q: Wat is de titel van het aankomende album van Ed Sheeran?
    A: De titel van het aankomende album van Ed Sheeran is Verdeling .
  • Q: Wanneer komt het album uit?
    A: Het album zal worden uitgebracht op 3 maart 2017.
  • Q: Wie komen er op het album te staan?
    A: Het album bevat samenwerkingen met artiesten als Stormzy, Major Lazer en Ryan Tedder.

Tracklijst

Spoor Titel
1 Vorm van jou
2 Kasteel op de heuvel
3 Galway-meisje
4 Gelukkiger
5 Perfect
6 Wat weet ik?
7 Nieuwe man
8 Harten breken hier niet
9 Hoe zou je je voelen (Pean)
10 Supermarkt Bloemen
elf Barcelona
12 Bibia Be Ye Ye

Voor meer informatie over het aankomende album van Ed Sheeran, Verdeling , bezoek De officiƫle website van Ed Sheeran , Facebook pagina , of Twitter account .

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

Chris Brown brengt videoclip uit voor 'Fine By Me'

'Fine By Me' is een mid-tempo R&B nummer waarin Brown zingt over een vrouw die niet in hem geĆÆnteresseerd is. Ondanks haar gebrek aan interesse is Brown nog steeds tevreden met de situatie, terwijl hij zingt: 'Ik vind het prima, ik ga het gewoon in beweging houden.' Het nummer is een pakkend en vrolijk nummer dat zeker een hit zal worden bij fans.

Lees Verder
Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

Fifth Harmony brengt nieuwe muziekvideo uit voor 'Write On Me'

De videoclip voor 'Write On Me' is een kleurrijke en levendige aangelegenheid. De video toont de groep die zingt en danst in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een zwembad en een woestijn. De video bevat ook een verscheidenheid aan speciale effecten, waaronder slow motion en split-screen shots. De video is een viering van zelfexpressie en individualiteit, en de groep lijkt het naar hun zin te hebben.

Lees Verder