Earl Sweatshirt dropt muziekvideo 'Grief' voorafgaand aan aankomend album

Earl Sweatshirt heeft de videoclip voor zijn nieuwe single 'Grief' uitgebracht voorafgaand aan zijn aankomende album. De video, geregisseerd door Hiro Murai, volgt Earl terwijl hij navigeert in een surrealistische wereld die hij zelf heeft gemaakt. De visuals zijn een perfecte aanvulling op de donkere en broeierige songteksten, die thema's als verlies en spijt onderzoeken. De video bevat ook cameo's van mede-Odd Future-leden Tyler, The Creator en Vince Staples. Fans van de muziek van Earl Sweatshirt zullen zeker genieten van deze nieuwe video, evenals van het aankomende album. Kijk voor meer geweldige muziek het belgenie En eminem herfst songteksten .

Inhoud

Earl Sweatshirt heeft een nieuwe videoclip uitgebracht voor zijn aankomende album Grief. De video bevat een mix van beeld en geluid waarin thema's als verlies en verdriet worden verkend. De video is uitgebracht op dezelfde dag als de pre-order van het album en zal fans zeker enthousiast maken voor de aanstaande release.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Grief' is een krachtige verkenning van verlies en verdriet. De beelden zijn een mix van abstracte beelden en beelden van optredens van Earl Sweatshirt. De audio is een mix van de zang van Earl Sweatshirt en een beklijvende instrumentale. De video zal kijkers zeker met een gevoel van verdriet en verlangen achterlaten.

Het album

Grief is het vierde studioalbum van Earl Sweatshirt. Het album komt uit op 30 april 2021. Het album is een mix van hiphop, jazz en soul en zal zeker een hit worden bij fans. Het album bevat gastoptredens van artiesten als Tyler, The Creator, Vince Staples en meer.

De voorbestelling

De pre-order voor Grief werd uitgebracht op dezelfde dag als de videoclip. Fans kunnen het album pre-orderen op digitale platforms zoals iTunes en Spotify. De pre-order bevat ook exclusieve merchandise zoals t-shirts, hoodies en meer.

De Ronde

Earl Sweatshirt gaat op tournee ter ondersteuning van Grief. De tour begint in juni 2021 en zal stoppen in steden in de Verenigde Staten en Canada. De tour zal zeker een hit worden bij fans, want er zal een mix van oude en nieuwe nummers uit de discografie van Earl Sweatshirt te horen zijn.

De receptie

De videoclip voor 'Grief' kreeg positieve recensies van zowel fans als critici. De video wordt geprezen om zijn beeld en geluid, en om zijn verkenning van thema's als verlies en verdriet. De pre-order voor het album kreeg ook positieve recensies, want fans staan ​​te popelen om de nieuwe muziek in handen te krijgen.

Conclusie

Earl Sweatshirt heeft een krachtige videoclip uitgebracht voor zijn aankomende album Grief. De video bevat een mix van beeld en geluid waarin thema's als verlies en verdriet worden verkend. Op dezelfde dag werd ook de pre-order voor het album uitgebracht en fans kunnen het album pre-orderen op digitale platforms zoals iTunes en Spotify. Het album zal op 30 april 2021 uitkomen en Earl Sweatshirt zal in juni 2021 op tournee gaan ter ondersteuning van het album.

FAQ

  • Q: Wanneer komt het nieuwe album van Earl Sweatshirt, Grief, uit?
    A: Grief wordt uitgebracht op 30 april 2021.
  • Q: Waar kan ik Grief pre-orderen?
    A: Je kunt Grief pre-orderen op digitale platformen zoals iTunes en Spotify.
  • Q: Wanneer begint de tournee van Earl Sweatshirt ter ondersteuning van Grief?
    A: De tournee van Earl Sweatshirt ter ondersteuning van Grief begint in juni 2021.

Tafel

Album Datum van publicatie Startdatum tour
Rouw 30 april 2021 juni 2021
De nieuwe videoclip van Earl Sweatshirt voor 'Grief' en de pre-order voor het aankomende album hebben positieve recensies ontvangen van zowel fans als critici. De video en pre-order zullen fans zeker enthousiast maken voor de aankomende release. Ga naar voor meer informatie over Earl Sweatshirt en Grief De officiële website van Earl Sweatshirt , Rolling Stones artikel , En artikel van Pitchfork .
Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy's 'Oh ja, ga je huilen?' is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de worstelingen van het leven en het belang van veerkracht. De songtekst zit vol met levendige beelden en metaforen die thema's als pijn, lijden en hoop onderzoeken. In dit artikel gaan we dieper in op de tekst van 'Oh Yeah, You Gonna Cry?' en verken de diepere betekenis van het nummer.Lees Verder
De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo is geregisseerd door Emil Nava, die met zowel David Guetta als Justin Bieber aan meerdere projecten heeft gewerkt. De video is opgenomen in Los Angeles en bevat een verscheidenheid aan unieke visuele effecten. De video is in één keer opgenomen, waarbij de camera in een continue beweging over de set beweegt. Dit gaf de video een uniek, trippy gevoel dat anders was dan ooit tevoren.

Lees Verder