Dua Lipa's 'Swan Song' muziekvideo van Alita: Battle Angel

Inhoud

Dua Lipa's 'Swan Song' muziekvideo van Alita: Battle Angel Bekijk de krachtige videoclip van Dua Lipa voor 'Swan Song' van de soundtrack van de Alita: Battle Angel-film. Krijg een kijkje achter de schermen bij het maken van de video en leer meer over de film.

Dua Lipa heeft haar krachtige videoclip uitgebracht voor 'Swan Song' van de soundtrack van de Alita: Battle Angel-film. De video is geregisseerd door Floria Sigismondi en toont Dua Lipa in een post-apocalyptische wereld. De video volgt Dua Lipa terwijl ze zich een weg baant door een dystopisch landschap en bevat verbluffende beelden en choreografieën. Krijg een kijkje achter de schermen bij het maken van de video en leer meer over de film.

Dua Lipa's 'Swan Song'-muziekvideo van Alita: Battle Angel is een krachtige en inspirerende video die de kracht van het vrouwelijke hoofdpersonage, Alita, laat zien. De video volgt Alita terwijl ze zich een weg baant door een post-apocalyptische wereld, en de songtekst weerspiegelt haar reis. De video bevat ook verbluffende beelden en choreografie, waardoor het een must-see is voor fans van de film. Het nummer is geschreven door Dua Lipa en geproduceerd door The Monsters en Strangerz. Het is een goed voorbeeld van hoe muziek kan worden gebruikt om een ​​verhaal te vertellen en mensen te inspireren. Als je op zoek bent naar meer muziek van Dua Lipa, bekijk dan haar hitsingle 'New Rules' die nieuwe regels schreef of haar laatste single 'Positions' posities ariana grande betekenis .

dua lipa zwanenzang alita: recensie van de soundtrack van de strijd met engelen

Het maken van de video

De video voor 'Swan Song' werd geregisseerd door Floria Sigismondi, die bekend staat om haar werk aan muziekvideo's voor artiesten als David Bowie, The White Stripes en Bjork. De video is opgenomen in Los Angeles en toont Dua Lipa in een post-apocalyptische wereld. De video volgt Dua Lipa terwijl ze zich een weg baant door een dystopisch landschap en bevat verbluffende beelden en choreografieën.

De video is gechoreografeerd door Ryan Heffington, die bekend staat om zijn werk aan video's voor Sia, FKA Twigs en Florence + The Machine. Heffington werkte samen met Dua Lipa om een ​​unieke en krachtige choreografie te creëren die de intensiteit van het nummer vastlegt. De video bevat ook een aantal speciale effecten, waaronder een gigantische robot waar Dua Lipa tegen vecht in de climax van de video.

Alita: Strijd engel

Alita: Battle Angel is een sciencefiction-actiefilm geregisseerd door Robert Rodriguez en geproduceerd door James Cameron. De film is gebaseerd op de mangaserie Gunnm van Yukito Kishiro en speelt Rosa Salazar als Alita, een cyborg die wordt gevonden op een schroothoop en wordt herbouwd door een wetenschapper. De film volgt Alita terwijl ze haar verleden ontdekt en zich een weg baant door een dystopische toekomst.

De film heeft een sterrencast, waaronder Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley en Keean Johnson. De film werd uitgebracht in februari 2019 en was een kassucces, met een brutowinst van meer dan $ 400 miljoen wereldwijd. De film werd geprezen om zijn beelden en actiescènes en werd genomineerd voor een Academy Award voor beste visuele effecten.

De betekenis achter het lied

Het nummer 'Swan Song' is geschreven door Dua Lipa en is geïnspireerd door de thema's van de film. Het nummer gaat over het vinden van kracht in het aangezicht van tegenspoed en nooit opgeven. De tekst van het lied is een strijdkreet voor degenen die het moeilijk hebben en een herinnering dat hoe donker de wereld ook lijkt, er altijd hoop is.

Het nummer werd uitgebracht samen met de videoclip, waarin Dua Lipa te zien is in een post-apocalyptische wereld. De video volgt Dua Lipa terwijl ze zich een weg baant door een dystopisch landschap en bevat verbluffende beelden en choreografieën. De video is een krachtige herinnering aan de thema's van de film en de kracht van hoop in tijden van tegenspoed.

Conclusie

Dua Lipa's 'Swan Song'-muziekvideo van de Alita: Battle Angel-filmsoundtrack is een krachtige herinnering aan de thema's van de film en de kracht van hoop in tijden van tegenspoed. De video is geregisseerd door Floria Sigismondi en bevat verbluffende beelden en choreografie. Het nummer is geschreven door Dua Lipa en is een strijdkreet voor degenen die het moeilijk hebben en een herinnering dat hoe donker de wereld ook lijkt, er altijd hoop is.

Ga naar voor meer informatie over Alita: Battle Angel IMDb En Rotte tomaten . Om de videoclip voor 'Swan Song' te bekijken, ga je naar YouTube .

FAQ

  • Q: Wie regisseerde de videoclip voor 'Swan Song'?
    A: De videoclip voor 'Swan Song' werd geregisseerd door Floria Sigismondi.
  • Q: Wie schreef het nummer 'Swan Song'?
    A: Het nummer 'Swan Song' is geschreven door Dua Lipa.
  • Q: Waar gaat Alita: Battle Angel over?
    A: Alita: Battle Angel is een sciencefiction-actiefilm over een cyborg die wordt gevonden op een schroothoop en wordt herbouwd door een wetenschapper. De film volgt Alita terwijl ze haar verleden ontdekt en zich een weg baant door een dystopische toekomst.

Cast van Alita: Battle Angel

Naam Karakter
Rosa Salazar Alita
Christoph Waltz Dr. A.S. Dyson Ik ben weg
Jennifer Connelley chiren
Mahershala Ali Vector
Ed Skrein Zapan
Jackie Earl Haley Grewishka
Keean Johnson Hugo

Dua Lipa's 'Swan Song'-muziekvideo van de Alita: Battle Angel-filmsoundtrack is een krachtige herinnering aan de thema's van de film en de kracht van hoop in tijden van tegenspoed. De video is geregisseerd door Floria Sigismondi en bevat verbluffende beelden en choreografie. Het nummer is geschreven door Dua Lipa en is een strijdkreet voor degenen die het moeilijk hebben en een herinnering dat hoe donker de wereld ook lijkt, er altijd hoop is.

Kijk hoe Billie Eilish Live 'bury a friend' uitvoert tijdens BBC Radio 1's Big Weekend 2019

Kijk hoe Billie Eilish Live 'bury a friend' uitvoert tijdens BBC Radio 1's Big Weekend 2019

Billie Eilish' uitvoering van 'bury a friend' tijdens BBC Radio 1's Big Weekend 2019 was een verbluffende weergave van haar talent en kunstenaarschap. Ze werd ondersteund door een volledige band en haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie wekten ontzag bij het publiek. Het optreden was een hoogtepunt van het weekend en het was duidelijk dat Billie Eilish een ster in opkomst is.

Lees Verder
Mike Posner vertelt zijn verhaal in 'Move On' (Lyrics Review en songbetekenis)

Mike Posner vertelt zijn verhaal in 'Move On' (Lyrics Review en songbetekenis)

Het nummer begint met Posner die zingt over zijn worstelingen en hoe hij probeert om van hen af ​​te komen. Hij reflecteert op de pijn die hij heeft doorstaan ​​en hoe hij heeft geprobeerd een manier te vinden om ermee om te gaan. Hij zingt:

Lees Verder