Dua Lipa kondigt 'Future Nostalgia'-album aan

Inhoud

Popsensatie Dua Lipa heeft haar aankomende album 'Future Nostalgia' aangekondigd met een tracklist, releasedatum, albumhoes en meer. Het album komt uit op 3 april 2020 en zal 11 nummers bevatten. Lees verder om alle details over het album te weten te komen.

dua lipa toekomstige nostalgie album

Tracklijst

De tracklist van 'Future Nostalgia' bevat 11 nummers, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Don't Start Now' en 'Physical'. De volledige tracklist is als volgt:

Dua Lipa heeft haar langverwachte tweede album 'Future Nostalgia' aangekondigd. Het album komt uit op 3 april 2020 en zal een mix van vrolijke pop en R&B bevatten. Fans zijn nu al enthousiast over de release van het album, dat zeker een hit gaat worden. Het album bevat samenwerkingen met artiesten als Mark Ronson, Gwen Stefani en Miguel. Dua Lipa heeft al twee singles van het album uitgebracht, 'Don't Start Now' en 'Physical', die beide lovende kritieken hebben gekregen. We kunnen niet wachten om de rest van het album te horen! j cole naakt , boom clap songtekst betekenis . • Begin nu niet
 • Koel
 • Fysiek
 • Levitatie
 • Alsjeblieft
 • Hallucineren
 • Opnieuw verliefd
 • Breek mijn hart
 • Goed in bed
 • Jongens worden jongens
 • Toekomstige nostalgie

Datum van publicatie

Het album wordt uitgebracht op 3 april 2020. Het zal te koop zijn op alle grote streamingdiensten, evenals fysieke exemplaren.

Omslagdesign

Op de albumhoes voor 'Future Nostalgia' staat Dua Lipa in een roze en paarse outfit, met een neonreclame op de achtergrond. Het kunstwerk is ontworpen door kunstenaar en fotograaf Hugo Comte.

Alleenstaanden

De eerste single van het album, 'Don't Start Now', werd uitgebracht op 1 november 2019. De tweede single, 'Physical', werd uitgebracht op 31 januari 2020. Beide singles kregen lovende kritieken en zijn miljoenen keren gestreamd. van tijden.

Promotie

Dua Lipa heeft het album gepromoot op haar sociale media-accounts en de singles uitgevoerd in verschillende televisieshows. Ze is ook van plan om op wereldtournee te gaan ter ondersteuning van het album.

Conclusie

Dua Lipa's aankomende album 'Future Nostalgia' komt uit op 3 april 2020. Het album bevat 11 nummers, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Don't Start Now' en 'Physical'. Het album wordt zeker een hit en fans kijken reikhalzend uit naar de release.

FAQ

 • Q: Wanneer is de releasedatum voor 'Future Nostalgia'?
  A: Het album staat gepland voor release op 3 april 2020.
 • Q: Hoeveel nummers staan ​​er op het album?
  A: Het album bevat 11 tracks.
 • Q: Wie heeft de albumhoes ontworpen?
  A: De albumhoes is ontworpen door kunstenaar en fotograaf Hugo Comte.

Tracklijst-tabel

Spoor Titel
1 Begin nu niet
2 Koel
3 Fysiek
4 Levitatie
5 Alsjeblieft
6 Hallucineren
7 Opnieuw verliefd
8 Breek mijn hart
9 Goed in bed
10 Jongens worden jongens
elf Toekomstige nostalgie

Voor meer informatie over Dua Lipa's aankomende album 'Future Nostalgia', check out haar officiële website , haar Instagram-pagina , En haar YouTube-kanaal .

NF - Achtervolging (Demo) Ft. Mikayla Sippel | Songtekst Betekenis & liedrecensie

NF - Achtervolging (Demo) Ft. Mikayla Sippel | Songtekst Betekenis & liedrecensie

De tekst van 'Chasing (Demo)' ft. Mikayla Sippel gaat over NF's worsteling met depressie en angst. Hij vertelt hoe hij een uitweg probeert te vinden uit zijn duistere gedachten, maar hij lijkt er niet aan te kunnen ontsnappen. Hij vertelt ook hoe hij heeft geprobeerd een manier te vinden om gelukkig te zijn, maar hij lijkt die niet te kunnen vinden. Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de strijd van geestelijke gezondheid.

Lees Verder
Billie Eilish & Khalid's 'Lovely' - Tekstoverzicht en betekenis

Billie Eilish & Khalid's 'Lovely' - Tekstoverzicht en betekenis

'Lovely' van Billie Eilish en Khalid is een lied over de strijd van jonge liefde en de pijn van een gebroken hart. Het nummer werd uitgebracht in 2018 en werd al snel een favoriet bij fans. Het nummer wordt geprezen om zijn betekenisvolle teksten en zijn impact op de muziekindustrie.

Lees Verder