Drake – Geen vrienden in de industrie | Songtekst Betekenis uitgelegd

Drake's nummer 'No Friends in the Industry' is een weerspiegeling van de eenzaamheid van roem en de strijd om een ​​beroemdheid te zijn. De teksten onderzoeken het idee omringd te zijn door mensen die alleen geïnteresseerd zijn in wat je voor hen kunt doen, en het gebrek aan echte relaties in de branche. Drake's songteksten herinneren ons eraan dat roem een ​​eenzame plek kan zijn en dat het belangrijk is trouw te blijven aan jezelf en je waarden. Voor meer inzicht in de tekst van dit nummer, bekijk onze Drake – Geen vrienden in de industrie | Songtekst Betekenis uitgelegd artikel. Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, bekijk dan onze teksten voor daglicht harry En ware liefdesteksten Lidwoord.

Inhoud

Drake's 'No Friends in the Industry' - Lyrics Betekenis uitgelegd Drake's 'No Friends in the Industry' is een nummer over de eenzaamheid van roem en de strijd om een ​​beroemdheid te zijn. Lees hier meer over de tekst en de betekenis achter het nummer. Drake's 'No Friends in the Industry' is een nummer over de eenzaamheid van roem en de strijd om een ​​beroemdheid te zijn. Het nummer werd in 2018 uitgebracht als onderdeel van Drake's vijfde studioalbum, Scorpion. In het nummer reflecteert Drake op zijn ervaringen in de muziekindustrie en hoe deze hem heeft veranderd. Hij vertelt over het gebrek aan echte relaties die hij heeft met andere beroemdheden en hoe hij voorzichtig moet zijn met wie hij vertrouwt.

Invoering

Drake's 'No Friends in the Industry' is een nummer over de eenzaamheid van roem en de strijd om een ​​beroemdheid te zijn. Het nummer werd in 2018 uitgebracht als onderdeel van Drake's vijfde studioalbum, Scorpion. In het nummer reflecteert Drake op zijn ervaringen in de muziekindustrie en hoe deze hem heeft veranderd. Hij vertelt over het gebrek aan echte relaties die hij heeft met andere beroemdheden en hoe hij voorzichtig moet zijn met wie hij vertrouwt.

Songtekst Betekenis

Het nummer begint met Drake die vertelt dat hij geen vrienden heeft in de branche en dat hij voorzichtig moet zijn met wie hij vertrouwt. Hij vertelt hoe hij moet oppassen met wie hij omgaat en hoe hij op zijn hoede moet zijn. Hij praat ook over hoe hij moet oppassen met wie hij praat en hoe hij moet oppassen met wat hij zegt. Het refrein van het nummer gaat over hoe Drake alleen is in de industrie en hoe hij voorzichtig moet zijn met wie hij vertrouwt. Hij vertelt hoe hij moet oppassen met wie hij praat en hoe hij moet oppassen met wat hij zegt. Hij praat ook over hoe hij moet oppassen met wie hij omgaat en hoe hij op zijn hoede moet zijn. Het tweede couplet van het nummer gaat over hoe Drake wordt omringd door mensen die alleen in hem geïnteresseerd zijn vanwege zijn roem en geld. Hij vertelt hoe hij moet oppassen met wie hij praat en hoe hij moet oppassen met wat hij zegt. Hij praat ook over hoe hij moet oppassen met wie hij omgaat en hoe hij op zijn hoede moet zijn. De brug van het nummer gaat over hoe Drake wordt omringd door mensen die alleen in hem geïnteresseerd zijn vanwege zijn roem en geld. Hij vertelt hoe hij moet oppassen met wie hij praat en hoe hij moet oppassen met wat hij zegt. Hij praat ook over hoe hij moet oppassen met wie hij omgaat en hoe hij op zijn hoede moet zijn.

Analyse

Het nummer gaat over de eenzaamheid van roem en de strijd om een ​​beroemdheid te zijn. Drake vertelt hoe hij voorzichtig moet zijn met met wie hij praat en hoe hij voorzichtig moet zijn met wat hij zegt. Hij praat ook over hoe hij moet oppassen met wie hij omgaat en hoe hij op zijn hoede moet zijn. Het nummer is een weerspiegeling van de strijd om een ​​beroemdheid te zijn en hoe het een eenzame ervaring kan zijn. Het nummer gaat ook over hoe Drake voorzichtig moet zijn met met wie hij praat en hoe hij voorzichtig moet zijn met wat hij zegt. Dit is een weerspiegeling van het feit dat beroemdheden voorzichtig moeten zijn met met wie ze omgaan en wat ze in het openbaar zeggen. Dit komt omdat alles wat ze zeggen of doen in de media tegen hen gebruikt kan worden. Het nummer gaat ook over hoe Drake voorzichtig moet zijn met met wie hij omgaat en hoe hij op zijn hoede moet zijn. Dit is een weerspiegeling van het feit dat beroemdheden voorzichtig moeten zijn met met wie ze omgaan en wie ze vertrouwen. Dit komt omdat beroemdheden vaak worden omringd door mensen die alleen in hen geïnteresseerd zijn vanwege hun roem en geld.

Conclusie

Drake's 'No Friends in the Industry' is een nummer over de eenzaamheid van roem en de strijd om een ​​beroemdheid te zijn. Het nummer is een weerspiegeling van de strijd om een ​​beroemdheid te zijn en hoe het een eenzame ervaring kan zijn. Drake vertelt hoe hij voorzichtig moet zijn met met wie hij praat en hoe hij voorzichtig moet zijn met wat hij zegt. Hij praat ook over hoe hij moet oppassen met wie hij omgaat en hoe hij op zijn hoede moet zijn. Het nummer is een weerspiegeling van het feit dat beroemdheden voorzichtig moeten zijn met met wie ze omgaan en wat ze in het openbaar zeggen. Het is ook een weerspiegeling van het feit dat beroemdheden voorzichtig moeten zijn met met wie ze omgaan en wie ze vertrouwen. Dit komt omdat beroemdheden vaak worden omringd door mensen die alleen in hen geïnteresseerd zijn vanwege hun roem en geld.

FAQ

V: Waar gaat Drake's 'No Friends in the Industry' over? A: Drake's 'No Friends in the Industry' is een lied over de eenzaamheid van roem en de strijd om een ​​beroemdheid te zijn. Het nummer is een weerspiegeling van de strijd om een ​​beroemdheid te zijn en hoe het een eenzame ervaring kan zijn. V: Wat is de betekenis achter de tekst van 'No Friends in the Industry'? A: De tekst van 'No Friends in the Industry' gaat over de eenzaamheid van roem en de strijd om een ​​beroemdheid te zijn. Drake vertelt hoe hij voorzichtig moet zijn met met wie hij praat en hoe hij voorzichtig moet zijn met wat hij zegt. Hij praat ook over hoe hij moet oppassen met wie hij omgaat en hoe hij op zijn hoede moet zijn. V: Wat is de boodschap van 'No Friends in the Industry'? A: De boodschap van 'No Friends in the Industry' is dat roem een ​​eenzame ervaring kan zijn en dat beroemdheden voorzichtig moeten zijn met met wie ze omgaan en wat ze in het openbaar zeggen. Drake vertelt hoe hij voorzichtig moet zijn met met wie hij praat en hoe hij voorzichtig moet zijn met wat hij zegt. Hij praat ook over hoe hij moet oppassen met wie hij omgaat en hoe hij op zijn hoede moet zijn.

Tafel

Liedje Songtekst Betekenis Bericht
Geen vrienden in de branche De eenzaamheid van roem en de strijd om een ​​beroemdheid te zijn Roem kan een eenzame ervaring zijn en beroemdheden moeten voorzichtig zijn met met wie ze omgaan en wat ze in het openbaar zeggen

Conclusie

Drake's 'No Friends in the Industry' is een nummer over de eenzaamheid van roem en de strijd om een ​​beroemdheid te zijn. Het nummer is een weerspiegeling van de strijd om een ​​beroemdheid te zijn en hoe het een eenzame ervaring kan zijn. Drake vertelt hoe hij voorzichtig moet zijn met met wie hij praat en hoe hij voorzichtig moet zijn met wat hij zegt. Hij praat ook over hoe hij moet oppassen met wie hij omgaat en hoe hij op zijn hoede moet zijn. Het nummer herinnert eraan dat roem een ​​eenzame ervaring kan zijn en dat beroemdheden voorzichtig moeten zijn met met wie ze omgaan en wat ze in het openbaar zeggen. Kijk voor meer informatie over Drake's 'No Friends in the Industry' en de tekst en betekenis achter het nummer Genie , AZLyrics , En Rap genie .
Anne-Marie en Ed Sheeran coveren 'Ciao Adios' akoestisch

Anne-Marie en Ed Sheeran coveren 'Ciao Adios' akoestisch

Anne-Marie is een Britse singer-songwriter die in 2016 bekendheid verwierf met haar hitsingle 'Alarm'. Sindsdien heeft ze verschillende succesvolle singles uitgebracht, waaronder 'Ciao Adios', 'Friends' en '2002'. Ze heeft ook samengewerkt met verschillende andere artiesten, waaronder Clean Bandit, Marshmello en Ed Sheeran. Anne-Marie heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Brit Award for British Female Solo Artist in 2019.Lees Verder
Gefeliciteerd met de 25e verjaardag van Taylor Swift, Global Superstar

Gefeliciteerd met de 25e verjaardag van Taylor Swift, Global Superstar

Taylor Swift begon haar carrière in 2006 met de release van haar titelloze debuutalbum. Het album was een enorm succes, er werden wereldwijd meer dan 5 miljoen exemplaren van verkocht en ze kreeg een Grammy Award voor beste nieuwe artiest. Ze vervolgde met haar tweede album, Fearless, in 2008, dat nog succesvoller was, meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht en haar vier Grammy Awards verdiende.

Lees Verder