Drake - In My Feelings (tekstrecensie en betekenis van het nummer)

Inhoud

Drake's 'In My Feelings': songtekstenoverzicht en betekenis Duik in Drake's hitsingle 'In My Feelings' en verken de tekst, betekenis en het verhaal achter het nummer. Lees meer over de artiest en het nummer.

Drake's hitsingle 'In My Feelings' is sinds de release in 2018 een groot succes. Het nummer is miljoenen keren gestreamd en is een favoriet bij fans geworden. Maar wat is het verhaal achter het nummer? Wat betekenen de teksten? Laten we Drake's 'In My Feelings' eens nader bekijken en de tekst, betekenis en het verhaal achter het nummer verkennen.

woerd in mijn gevoelens, wat betekent kiki, hou je van me

Het verhaal achter het lied

Drake's 'In My Feelings' is een nummer over de onbeantwoorde liefde van een man voor een vrouw. Het nummer is gebaseerd op een sample van het nummer 'Smoking Gun' uit 2006 van wijlen rapper Magnolia Shorty. Het nummer is geschreven door Drake, Blaqnmild en TrapMoneyBenny. Het nummer werd geproduceerd door Blaqnmild en TrapMoneyBenny.JT en Yung Miami (Caresha) van

Het nummer gaat over een man die verliefd is op een vrouw, maar zijn gevoelens niet kan uiten. Hij is gefrustreerd en verward door zijn onvermogen om zijn gevoelens te uiten en probeert erachter te komen hoe hij haar kan vertellen hoe hij zich voelt. Het nummer is een weerspiegeling van Drake's eigen worsteling met het uiten van zijn gevoelens.

De liedjestekst

De tekst van 'In My Feelings' gaat over de strijd van een man om zijn gevoelens voor een vrouw te uiten. Het refrein van het lied is:

Drake's 'In My Feelings' is een nummer over de worstelingen van een relatie en de emoties die daarbij horen. De teksten zijn eerlijk en rauw, en de productie pakkend en vrolijk. Het nummer is een goed voorbeeld van Drake's vermogen om rap en R&B te combineren. Het nummer is een hit sinds de release, en het is gemakkelijk in te zien waarom. Het is een geweldig nummer om naar te luisteren als je je down voelt of een oppepper nodig hebt. Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, bekijk dan 'No Judgement' van Niall Horan en 'Dance Again' van Selena Gomez voor meer opbeurende teksten en pakkende beats.

'Kiki, hou je van me? Ben je aan het rijden? Zeg dat je nooit naast me weggaat, want ik wil je, en ik heb je nodig, en ik ben altijd voor je klaar'

De tekst van het nummer is een weerspiegeling van Drake's eigen worsteling met het uiten van zijn gevoelens. Hij vraagt ​​de vrouw of ze van hem houdt en of ze bij hem wil blijven. Hij drukt zijn behoefte aan haar uit en zijn toewijding aan haar.

De betekenis

De betekenis van 'In My Feelings' gaat over de strijd van een man om zijn gevoelens voor een vrouw te uiten. Het nummer is een weerspiegeling van Drake's eigen worsteling met het uiten van zijn gevoelens. Hij vraagt ​​de vrouw of ze van hem houdt en of ze bij hem wil blijven. Hij drukt zijn behoefte aan haar uit en zijn toewijding aan haar.

Het nummer is een weerspiegeling van Drake's eigen worsteling met het uiten van zijn gevoelens. Hij probeert erachter te komen hoe hij haar moet vertellen hoe hij zich voelt en is gefrustreerd en verward door zijn onvermogen om zijn gevoelens te uiten. Het lied is een pleidooi voor de vrouw om zijn gevoelens te begrijpen en bij hem te blijven.

De artiest

Drake is een Canadese rapper, zanger, songwriter en acteur. Hij kreeg voor het eerst erkenning als acteur in de tienerdrama-televisieserie Degrassi: The Next Generation. Vervolgens begon hij een carrière in de muziek na te streven en bracht in 2010 zijn debuutstudioalbum Thank Me Later uit. Sindsdien heeft hij nog vijf studioalbums uitgebracht en is hij een van de meest succesvolle en invloedrijke rappers aller tijden geworden.

Het spoor

Drake's 'In My Feelings' werd in 2018 uitgebracht als de eerste single van zijn vijfde studioalbum, Scorpion. Het nummer was een commercieel succes, bereikte nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en werd een van de meest gestreamde nummers aller tijden. Het nummer is 8x platina gecertificeerd in de VS en is meer dan 1 miljard keer gestreamd.

Conclusie

Drake's 'In My Feelings' is een nummer over de onbeantwoorde liefde van een man voor een vrouw. Het nummer is een weerspiegeling van Drake's eigen worsteling met het uiten van zijn gevoelens. De tekst is een pleidooi voor de vrouw om zijn gevoelens te begrijpen en bij hem te blijven. Het nummer was een commercieel succes, bereikte nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en werd een van de meest gestreamde nummers aller tijden.

Als je meer wilt weten over Drake en zijn muziek, ga dan eens kijken Drakes officiële website , Billboard's Drake-pagina , En Genius' Drake-pagina .

FAQ

 • Q: Wie schreef 'In My Feelings'?
  A: Het nummer is geschreven door Drake, Blaqnmild en TrapMoneyBenny.
 • Q: Wat is de betekenis van 'In mijn gevoel'?
  A: De betekenis van 'In My Feelings' gaat over de strijd van een man om zijn gevoelens voor een vrouw te uiten.
 • Q: Wat is het verhaal achter 'In My Feelings'?
  A: Het nummer gaat over een man die verliefd is op een vrouw, maar zijn gevoelens niet kan uiten.
 • Q: Hoe succesvol was 'In My Feelings'?
  A: Het nummer was een commercieel succes, bereikte nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en werd een van de meest gestreamde nummers aller tijden.

Grafiekprestaties

Grafiek Top positie
Amerikaanse Billboard Hot 100 1
Amerikaanse populaire R&B/hiphopnummers 1
Amerikaanse ritmische liedjes 1
Amerikaanse hot rapnummers 1
Britse singles-hitlijst 2

Drake's 'In My Feelings' was een commercieel succes, bereikte nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en werd een van de meest gestreamde nummers aller tijden. Het nummer bereikte ook nummer twee op de UK Singles Chart.

Voltooiing

Drake's 'In My Feelings' is een nummer over de onbeantwoorde liefde van een man voor een vrouw. Het nummer is een weerspiegeling van Drake's eigen worsteling met het uiten van zijn gevoelens. De tekst is een pleidooi voor de vrouw om zijn gevoelens te begrijpen en bij hem te blijven. Het nummer was een commercieel succes, bereikte nummer één in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en werd een van de meest gestreamde nummers aller tijden.

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder