Doja Cat - Noodzaak om te weten | Stream, songteksten en betekenis

Inhoud

| Ontdek de betekenis achter de hitsingle 'Need To Know' van Doja Cat en leer meer over de streaming, songteksten en meer van het nummer.

Doja Cat is een Amerikaanse zangeres, songwriter en rapper die sinds haar debuut in 2018 furore maakt in de muziekindustrie. Haar hitsingle 'Need To Know' is miljoenen keren gestreamd en is een favoriet bij fans geworden. In dit artikel onderzoeken we de betekenis achter het nummer, de streaming, songteksten en meer.

doja kat moet weten

Streamen

'Need To Know' werd uitgebracht op 5 april 2019 en is sindsdien miljoenen keren gestreamd. Het is beschikbaar op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube Music. Het nummer is ook op verschillende afspeellijsten verschenen, zoals 'New Music Friday' van Spotify en 'A-List Pop' van Apple Music.

Doja Cat's 'Need To Know' is een aanstekelijk en vrolijk nummer dat zeker in je hoofd blijft hangen. Het nummer gaat over Doja's verlangen om meer te weten te komen over haar liefdesbelang en haar bereidheid om het risico te nemen gekwetst te worden. De teksten zijn slim en de productie is van topklasse, waardoor dit een geweldig nummer is om aan je afspeellijst toe te voegen. Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, kijk dan eens herschrijf de sterren door James Arthur en Annemarie of de tekst van de zwarte parade van My Chemical Romance.

Teksten

'Need To Know' is een midtempo popsong met een pakkend refrein. De teksten onderzoeken het idee om meer over iemand te willen weten, maar niet te opdringerig te willen zijn. Doja Kat zingt:

'Ik wil niet te veel weten, maar ik moet het weten
Ik wil niet te veel weten, maar ik moet het weten
Ik wil niet te veel weten, maar ik moet het weten
Ik wil niet te veel weten, maar ik moet weten'

Betekenis

Het nummer gaat over meer over iemand willen weten, maar niet te opdringerig willen zijn. Doja Cat zingt over meer willen weten over een persoon, maar ze niet weg willen duwen door te veel vragen te stellen. Het lied herinnert ons eraan om rekening te houden met de grenzen van anderen en hun privacy te respecteren.

Videoclip

De videoclip voor 'Need To Know' werd uitgebracht op 5 april 2019 en is sindsdien miljoenen keren bekeken. De video toont Doja Cat in verschillende kleurrijke en levendige omgevingen, waaronder een strand, een bos en een stadsgezicht. De video bevat ook een verscheidenheid aan dansers, waaronder een groep breakdancers en een groep balletdansers.

Live optredens

Doja Cat heeft 'Need To Know' bij verschillende gelegenheden live uitgevoerd, onder meer bij de MTV Video Music Awards 2019 en de American Music Awards 2019. Ze zong het nummer ook in verschillende talkshows op de late avond, zoals The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en The Late Late Show with James Corden.

Conclusie

De hitsingle 'Need To Know' van Doja Cat is miljoenen keren gestreamd en is een favoriet bij fans geworden. Het nummer onderzoekt het idee om meer over iemand te willen weten, maar niet te opdringerig te willen zijn. De videoclip voor het nummer is kleurrijk en levendig, en Doja Cat heeft het nummer bij verschillende gelegenheden live uitgevoerd.

FAQ

  • Q: Wanneer is 'Need To Know' uitgebracht?
    A: 'Need To Know' werd uitgebracht op 5 april 2019.
  • Q: Op welke streamingplatforms is 'Need To Know' beschikbaar?
    A: 'Need To Know' is beschikbaar op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube Music.
  • Q: Wat is de betekenis achter 'Need To Know'?
    A: Het nummer gaat over meer over iemand willen weten, maar niet te opdringerig willen zijn. Doja Cat zingt over meer willen weten over een persoon, maar ze niet weg willen duwen door te veel vragen te stellen.

Bronnen

Bekijk de volgende bronnen voor meer informatie over Doja Cat en haar hitsingle 'Need To Know':

Liedje Datum van publicatie Streamingplatforms
Moet weten 5 april 2019 Spotify, Apple Music, YouTube Music
Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Macklemore & Ed Sheeran's 'Growing Up' - Een gedetailleerde analyse

Het nummer gaat over de worstelingen van het opgroeien en het aangaan van de uitdagingen van het leven. Het spreekt tot het idee dat het leven een reis is en dat we moeten leren de worstelingen en ontberingen die daarmee gepaard gaan te accepteren. Het lied spreekt ook tot het idee dat we moeten leren om onze eigen unieke paden te omarmen en dat we onze dromen nooit mogen opgeven. Het nummer is een krachtige herinnering dat we nooit moeten opgeven en dat we moeten blijven doorgaan.

Lees Verder
Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

Substedelijk – INFERNO Ft. Bella Poarch | Muziek recensie

De productie van INFERNO is ronduit spectaculair. Sub Urban heeft een beat gemaakt die zowel energiek als melodieus is, met een stuwende baslijn en een pakkende synth hook. De productie is ook ongelooflijk dynamisch, waarbij de beat tijdens het nummer verandert en evolueert. De productie is een perfecte achtergrond voor de zang van Bella Poarch, die over de beat zweeft.

Lees Verder