Doja Cat - Ain't Sh*t | Stream, songteksten en betekenis

Doja Cat's nieuwste single 'Ain't Sh*t' is een brutaal en zelfverzekerd nummer dat haar succes en onafhankelijkheid viert. Het lied herinnert haar haters eraan dat ze zich door niemand zal laten neerhalen. De teksten zijn vol attitude en de beat is pakkend en vrolijk. Het nummer is een geweldige herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je door niemand naar beneden te laten halen. Bekijk het nummer en de tekst en betekenis ervan en stream het op je favoriete muziekplatform. En als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, bekijk dan de piano man karaoke En de hele nacht beyonce downloaden .

Inhoud

Doja Cat's 'Ain't Sh*t': stream, tekst en betekenis Doja Cat's nieuwste single 'Ain't Sh*t' is een krachtig volkslied over eigenliefde en eigenwaarde. Lees verder voor meer informatie over de songtekst, de betekenis en stream het hier. Doja Cat, Ain't Sh*t, Stream, Lyrics, Betekenis, Eigenliefde, Eigenwaarde Doja Cat heeft haar nieuwste single 'Ain't Sh*t' uitgebracht en het is een krachtig volkslied over eigenliefde en eigenwaarde. Het nummer is een herinnering om je door niemand naar beneden te laten halen en trouw te blijven aan jezelf. Lees verder voor meer informatie over de songtekst, de betekenis en stream het hier.

Inhoud

 • Stream 'Ain't Sh*t'
 • Tekst & betekenis
 • Veelgestelde vragen

Stream 'Ain't Sh*t'

Doja Cat's 'Ain't Sh*t' is beschikbaar om te streamen op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube. Hieronder kun je naar het nummer luisteren.

Tekst & betekenis

Doja Cat's 'Ain't Sh*t' is een krachtig volkslied over eigenliefde en eigenwaarde. Het nummer is een herinnering om je door niemand naar beneden te laten halen en trouw te blijven aan jezelf. De teksten zijn als volgt: “Ik ben degene die het gaat maken, ik ben degene die het gaat breken Ik ben degene die het gaat nemen, ik ben degene die het gaat vervalsen Ik ben degene die het gaat maken, ik ben degene die het gaat breken Ik ben degene die het gaat nemen, ik ben degene die het gaat vervalsen Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t Ik ben degene die het gaat maken, ik ben degene die het gaat breken Ik ben degene die het gaat nemen, ik ben degene die het gaat vervalsen Ik ben degene die het gaat maken, ik ben degene die het gaat breken Ik ben degene die het gaat nemen, ik ben degene die het gaat vervalsen Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t Ik ben degene die het gaat maken, ik ben degene die het gaat breken Ik ben degene die het gaat nemen, ik ben degene die het gaat vervalsen Ik ben degene die het gaat maken, ik ben degene die het gaat breken Ik ben degene die het gaat nemen, ik ben degene die het gaat vervalsen Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t” Het nummer is een herinnering om je door niemand naar beneden te laten halen en trouw te blijven aan jezelf. Doja Cat vertelt haar luisteraars dat zij de enigen zijn die het kunnen maken en breken, en dat ze niemand anders hun waarde mogen laten bepalen. Het refrein van het nummer is een krachtig statement van eigenliefde en eigenwaarde, waarbij Doja Cat de zin 'ain't sh*t' herhaalt om haar punt te benadrukken.

Veelgestelde vragen

 • Q: Waar gaat 'Ain't Sh*t' van Doja Cat over?
  A: Doja Cat's 'Ain't Sh*t' is een krachtig volkslied over eigenliefde en eigenwaarde. Het nummer is een herinnering om je door niemand naar beneden te laten halen en trouw te blijven aan jezelf.
 • Q: Waar kan ik Doja Cat's 'Ain't Sh*t' streamen?
  A: Doja Cat's 'Ain't Sh*t' is beschikbaar om te streamen op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube.
 • Q: Wat is het refrein van Doja Cat's 'Ain't Sh*t'?
  A: Het refrein van Doja Cat's 'Ain't Sh*t' is: 'Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t / Ain't sh*t , ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t / Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t / Ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t, ain't sh*t'.

Conclusie

Doja Cat's 'Ain't Sh*t' is een krachtig volkslied over eigenliefde en eigenwaarde. Het nummer is een herinnering om je door niemand naar beneden te laten halen en trouw te blijven aan jezelf. Het refrein van het nummer is een krachtig statement van eigenliefde en eigenwaarde, waarbij Doja Cat de zin 'ain't sh*t' herhaalt om haar punt te benadrukken. Je kunt het nummer streamen op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube. Bekijk haar voor meer informatie over Doja Cat en haar muziek officiële website En Instagram-pagina .
Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

De eerste single uit 1989, 'Shake It Off', was meteen een hit. Het was een afwijking van Swift's eerdere country-popgeluid, en het was een teken van wat komen ging. Het nummer werd geproduceerd door Max Martin en Shellback en bevatte een pakkende hook en een dansbare beat. Het nummer was een groot succes, bereikte nummer één in de Billboard Hot 100 en werd Swift's tweede nummer één single in de Verenigde Staten.

Lees Verder
The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Eleanor Rigby' vertelt het verhaal van een eenzame vrouw die door de wereld wordt vergeten. Het lied schetst een levendig beeld van een vrouw die geïsoleerd en alleen is, met niemand bij wie ze terecht kan voor troost of gezelschap. De teksten suggereren ook dat Eleanor het slachtoffer is van verwaarlozing door de samenleving, aangezien ze niet eens een behoorlijke begrafenis krijgt. Het lied is een krachtige herinnering aan het belang van het bereiken van degenen die hulp en ondersteuning nodig hebben.

Lees Verder