Denace antwoordt met 'Life After Death' op MGK's 'Rap Devil' Diss op Eminem

Inhoud

Denace reageert op MGK's diss-track met 'Life After Death' Denace heeft een reactie uitgebracht op Machine Gun Kelly's diss-track 'Rap Devil' met zijn eigen track 'Life After Death'. Lees verder om meer te weten te komen over de vete tussen de twee rappers en de reactie van Denace.

De rapvete tussen Machine Gun Kelly (MGK) en Eminem is de afgelopen weken verhit geraakt. Nadat MGK zijn diss-track 'Rap Devil' had uitgebracht, reageerde Eminem met zijn eigen diss-track 'Killshot'. Nu heeft rapper Denace zijn eigen reactie op MGK's diss-track uitgebracht met zijn eigen track 'Life After Death'.

leven na de dood denace mgk diss rap duivel eminem

Achtergrond van de vete

De vete tussen MGK en Eminem begon toen MGK in 2012 een opmerking maakte over Eminems dochter Hailie. Eminem reageerde met een diss-track 'Not Alike' op zijn nieuwste album 'Kamikaze'. MGK bracht vervolgens zijn eigen diss-track 'Rap Devil' uit als reactie op de diss-track van Eminem.

Denace heeft onlangs een reactie uitgebracht op Machine Gun Kelly's diss-track 'Rap Devil' met zijn eigen track 'Life After Death'. De track is een reactie op MGK's diss-track die werd uitgebracht als reactie op Eminem's 'Not Alike' van zijn album Kamikaze. Het nummer van Denace is een krachtig antwoord op het diss-nummer van MGK, met Denace die een aantal keiharde maten en een pakkende hook levert. Het nummer van Denace werd geprezen door zowel fans als critici, en velen prezen zijn lyrische vaardigheid en levering. De track van Denace is een goed voorbeeld van hoe hiphop kan worden gebruikt om te reageren op kritiek en om voor zichzelf op te komen. Bekijk de tekst lief niets En audio sia songteksten om een ​​beter begrip te krijgen van Denace's reactie op de diss-track van MGK.

Het antwoord van Denace

Denace heeft nu zijn eigen reactie op MGK's diss-track uitgebracht met zijn eigen track 'Life After Death'. Op het nummer rapt Denace over zijn eigen worstelingen en hoe hij die heeft overwonnen. Hij maakt ook foto's bij MGK en Eminem en roept MGK uit vanwege zijn 'gebrek aan talent' en Eminem vanwege zijn 'gebrek aan respect'. Denace richt zich ook op de media vanwege hun berichtgeving over de vete.

Reactie op Denace's Track

De reacties op het nummer van Denace waren overwegend positief. Fans hebben Denace geprezen om zijn lyrische vaardigheid en om stelling te nemen tegen de vete. Anderen hebben Denace bekritiseerd omdat hij partij koos in de vete en omdat hij niet neutraal bleef. Hoe dan ook, het nummer van Denace is goed ontvangen door fans en is meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube.

Conclusie

De reactie van Denace op de diss-track van MGK is goed ontvangen door fans. Denace heeft stelling genomen tegen de vete en heeft zijn lyrische vaardigheid getoond met zijn nummer 'Life After Death'. Het valt nog te bezien of MGK of Eminem zullen reageren op het nummer van Denace, maar voor nu heeft Denace zijn stempel gedrukt op de rapvete.

FAQ

  • Q: Wat begon de vete tussen MGK en Eminem?
    A: De vete tussen MGK en Eminem begon toen MGK in 2012 een opmerking maakte over Eminems dochter Hailie.
  • Q: Wat is de reactie van Denace op de vete?
    A: Denace heeft zijn eigen reactie op MGK's diss-track uitgebracht met zijn eigen track 'Life After Death'.
  • Q: Hoe waren de reacties op het nummer van Denace?
    A: De reacties op het nummer van Denace waren overwegend positief. Fans hebben Denace geprezen om zijn lyrische vaardigheid en om stelling te nemen tegen de vete.

Inhoudsopgave

Sectie Beschrijving
Achtergrond van de vete De vete tussen MGK en Eminem begon toen MGK in 2012 een opmerking maakte over Eminems dochter Hailie.
Het antwoord van Denace Denace heeft zijn eigen reactie op MGK's diss-track uitgebracht met zijn eigen track 'Life After Death'.
Reactie op Denace's Track De reacties op het nummer van Denace waren overwegend positief.
Conclusie De reactie van Denace op de diss-track van MGK is goed ontvangen door fans.
FAQ Vragen en antwoorden over de vete tussen MGK en Eminem.

De rapvete tussen Machine Gun Kelly (MGK) en Eminem is de afgelopen weken verhit geraakt. Nadat MGK zijn diss-track 'Rap Devil' had uitgebracht, reageerde Eminem met zijn eigen diss-track 'Killshot'. Nu heeft rapper Denace zijn eigen reactie op MGK's diss-track uitgebracht met zijn eigen track 'Life After Death'. Denace heeft stelling genomen tegen de vete en heeft met zijn nummer zijn lyrische vaardigheid getoond. Het valt nog te bezien of MGK of Eminem zullen reageren op het nummer van Denace, maar voor nu heeft Denace zijn stempel gedrukt op de rapvete.

Ga naar voor meer informatie over de vete tussen MGK en Eminem Dit artikel van Rolling Stone en Dit artikel van CNN.

Kijk hoe Billie Eilish Live 'bury a friend' uitvoert tijdens BBC Radio 1's Big Weekend 2019

Kijk hoe Billie Eilish Live 'bury a friend' uitvoert tijdens BBC Radio 1's Big Weekend 2019

Billie Eilish' uitvoering van 'bury a friend' tijdens BBC Radio 1's Big Weekend 2019 was een verbluffende weergave van haar talent en kunstenaarschap. Ze werd ondersteund door een volledige band en haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie wekten ontzag bij het publiek. Het optreden was een hoogtepunt van het weekend en het was duidelijk dat Billie Eilish een ster in opkomst is.

Lees Verder
Mike Posner vertelt zijn verhaal in 'Move On' (Lyrics Review en songbetekenis)

Mike Posner vertelt zijn verhaal in 'Move On' (Lyrics Review en songbetekenis)

Het nummer begint met Posner die zingt over zijn worstelingen en hoe hij probeert om van hen af ​​te komen. Hij reflecteert op de pijn die hij heeft doorstaan ​​en hoe hij heeft geprobeerd een manier te vinden om ermee om te gaan. Hij zingt:

Lees Verder