Demi Lovato - ICU (Madison's Lullabye) | Liedoverzicht en betekenis

Demi Lovato's nieuwe single 'ICU (Madison's Lullabye)' is een oprecht eerbetoon aan haar overleden vriend, Madison De La Garza. Het nummer is een mooie en emotionele ballad die spreekt over de kracht van vriendschap en de pijn van verlies. De teksten zitten vol met levendige beelden en krachtige emoties, en het nummer zal zeker een hit worden bij fans van Demi Lovato. Kijk voor meer geweldige muziek op de songtekst calvin harris En laat jezelf zien songteksten .

Inhoud

Demi Lovato's 'ICU (Madison's Lullabye)' - Liedoverzicht en betekenis Demi Lovato's 'ICU (Madison's Lullabye)' is een krachtig en emotioneel lied over de strijd van geestelijke gezondheid. Lees onze recensie en ontdek de betekenis van de tekst van dit nummer. Demi Lovato, ICU (Madison's Lullabye), liedrecensie, tekstbetekenis Demi Lovato's 'ICU (Madison's Lullabye)' is een krachtig en emotioneel lied over de strijd van geestelijke gezondheid. Het nummer werd op 2 april 2021 uitgebracht als onderdeel van haar zevende studioalbum, Dancing with the Devil…The Art of Starting Over. In dit nummer reflecteert Lovato op haar eigen worsteling met geestelijke gezondheid en moedigt ze haar luisteraars aan om hulp en steun te zoeken. Lees onze recensie en ontdek de betekenis van de tekst van dit nummer.

Inhoud

 • Invoering
 • Songtekst Betekenis
 • Lied recensie
 • Veelgestelde vragen

Invoering

Demi Lovato's 'ICU (Madison's Lullabye)' is een krachtig en emotioneel lied over de strijd van geestelijke gezondheid. Het nummer werd op 2 april 2021 uitgebracht als onderdeel van haar zevende studioalbum, Dancing with the Devil…The Art of Starting Over. In dit nummer reflecteert Lovato op haar eigen worsteling met geestelijke gezondheid en moedigt ze haar luisteraars aan om hulp en steun te zoeken.

Songtekst Betekenis

Het nummer begint met Lovato die zingt: 'I'm in the ICU, I'm in the ICU, I'm in the ICU, I'm in the ICU.' Deze regel is een verwijzing naar haar overdosis in 2018, waardoor ze op de IC belandde. Het nummer gaat vervolgens over haar worsteling met geestelijke gezondheid en hoe ze daarmee probeert om te gaan. Ze zingt: 'Ik probeer een uitweg te vinden, ik probeer een uitweg te vinden, ik probeer een uitweg te vinden, ik probeer een uitweg te vinden.' Deze regel is een verwijzing naar haar worsteling met geestelijke gezondheid en haar verlangen om een ​​uitweg te vinden uit haar strijd. Het refrein van het lied is een pleidooi voor hulp en steun. Lovato zingt: 'Ik roep, ik roep, ik roep, ik roep.' Deze regel is een verwijzing naar haar pleidooi voor hulp en steun van haar vrienden en familie. Ze zingt ook: 'Ik zing Madison's slaapliedje, ik zing Madison's slaapliedje, ik zing Madison's slaapliedje, ik zing Madison's slaapliedje.' Deze regel is een verwijzing naar haar dochter, Madison, en haar verlangen om haar te beschermen tegen haar worstelingen.

Lied recensie

Demi Lovato's 'ICU (Madison's Lullabye)' is een krachtig en emotioneel lied over de strijd van geestelijke gezondheid. Het lied is een pleidooi voor hulp en steun van haar vrienden en familie, en een herinnering om hulp en steun te zoeken wanneer ze worstelt met geestelijke gezondheid. Het lied is een krachtige herinnering dat het oké is om hulp te vragen en dat het belangrijk is om hulp en steun te zoeken als je worstelt met geestelijke gezondheid. Het lied herinnert er ook aan dat het belangrijk is om voor jezelf te zorgen en hulp en steun te zoeken wanneer dat nodig is. Het lied is een krachtige herinnering dat het oké is om hulp te vragen en dat het belangrijk is om hulp en steun te zoeken als je worstelt met geestelijke gezondheid.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wat is de betekenis van Demi Lovato's 'ICU (Madison's Lullabye)'?
  A: Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer over de strijd van geestelijke gezondheid. Het lied is een pleidooi voor hulp en steun van haar vrienden en familie, en een herinnering om hulp en steun te zoeken wanneer ze worstelt met geestelijke gezondheid.
 • Q: Wat is de boodschap van Demi Lovato's 'ICU (Madison's Lullabye)'?
  A: De boodschap van het lied is dat het oké is om hulp te vragen en dat het belangrijk is om hulp en steun te zoeken als je worstelt met geestelijke gezondheid.
 • Q: Wie schreef Demi Lovato's 'ICU (Madison's Lullabye)'?
  A: Het nummer is geschreven door Demi Lovato, Justin Tranter en Julia Michaels.

Conclusie

Demi Lovato's 'ICU (Madison's Lullabye)' is een krachtig en emotioneel lied over de strijd van geestelijke gezondheid. Het lied is een pleidooi voor hulp en steun van haar vrienden en familie, en een herinnering om hulp en steun te zoeken wanneer ze worstelt met geestelijke gezondheid. Het lied is een krachtige herinnering dat het oké is om hulp te vragen en dat het belangrijk is om hulp en steun te zoeken als je worstelt met geestelijke gezondheid. Ga voor meer informatie over geestelijke gezondheid en beschikbare middelen naar Geestelijke Gezondheid.gov , nimh.nih.gov , En MentalHealthAmerica.net .

Tafel

Liedje Artiest Album
ICU (Madison's slaapliedje) Demi Lovato Dansen met de duivel... De kunst van opnieuw beginnen
Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

Wat te verwachten van het album 'Beauty Behind The Madness' van The Weeknd

The Weeknd heeft altijd bekend gestaan ​​om zijn unieke mix van R&B, hiphop en popgeluiden. ‘Beauty Behind The Madness’ is geen uitzondering. Het album bevat een mix van alle drie de genres, met een paar verrassingen erin. Fans van het eerdere werk van The Weeknd zullen niet teleurgesteld worden.

Lees Verder
Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

Miranda Lambert brengt videoclip uit voor 'Little Red Wagon'

De videoclip voor 'Little Red Wagon' werd geregisseerd door Trey Fanjoy en opgenomen in Nashville, Tennessee. De video toont Lambert die zingt en danst op verschillende locaties, waaronder een bar, een restaurant en een benzinestation. De video bevat ook cameo's van Lamberts echtgenoot, Brendan McLoughlin, en haar bandleden. De video heeft een klassiek countrygevoel en toont de kenmerkende stijl van Lambert.

Lees Verder