Demi Lovato kondigt nieuw album 'Dancing with the Devil' aan

Inhoud

Popster Demi Lovato heeft de release aangekondigd van haar nieuwe album 'Dancing with the Devil: The Art of Starting Over'. Het album komt uit op 2 april 2021 en zal 16 nummers bevatten. De albumhoes werd ook uitgebracht, met een close-up van Lovato's gezicht met een doornenkroon.

demi lovato dansen met de duivel

Tracklijst en releasedatum

De tracklist van 'Dancing with the Devil' bevat 16 nummers, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Anyone' en 'I Love Me'. De volledige tracklist is als volgt:

Demi Lovato heeft haar nieuwe album 'Dancing with the Devil' aangekondigd, dat op 2 april uitkomt. Het album is Lovato's zevende studioalbum en haar eerste sinds 'Tell Me You Love Me' uit 2017. Het album zou een zeer persoonlijke verkenning van haar leven en worstelingen zijn, en zal samenwerkingen bevatten met Ariana Grande, Sam Smith en Saweetie. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en zullen zeker blij zijn met de nieuwe muziek. Voor degenen die op zoek zijn naar meer muziek om van te genieten, bekijk Taylor Swift's '22' of de verborgen berichten in haar album '1989'.Voor meer informatie over Demi Lovato's aankomende album 'Dancing with the Devil', Klik hier . Om naar Taylor Swift's '22' te luisteren, Klik hier . Om meer te weten te komen over de verborgen berichten in het album '1989' van Taylor Swift, Klik hier .

 • Iedereen
 • Eenzame mensen
 • Dansen met de duivel
 • ICU (Madison's slaapliedje)
 • De kunst van opnieuw beginnen
 • De manier waarop je niet naar me kijkt
 • Meloen Taart
 • Ontmoet hem gisteravond (feat. Ariana Grande)
 • Wat andere mensen zeggen
 • Voorzichtig
 • Mijn vriendinnen zijn mijn vriendje
 • Californië nuchter
 • Gekke wereld
 • Vlinder
 • Goede plaats

Het album wordt uitgebracht op 2 april 2021. Het zal te koop zijn op cd, vinyl en digitale download.

Omslagdesign

De albumhoes voor 'Dancing with the Devil' werd uitgebracht op 11 maart 2021. Het bevat een close-up van Lovato's gezicht met een doornenkroon. Het kunstwerk is gemaakt door kunstenaar Matty Peacock.

Promotie

Lovato promoot het album op haar sociale media-accounts. Ze heeft verschillende teaservideo's uitgebracht en is in gesprek met fans op Twitter. Ze heeft ook een virtueel concert aangekondigd op 2 april 2021 om de release van het album te vieren.

Kritische ontvangst

Het album kreeg positieve recensies van critici. Rolling Stone prees het album en zei: 'Lovato's stem is zo krachtig als altijd, en haar teksten zijn zo eerlijk en rauw als altijd.' Billboard prees ook het album en zei: 'Lovato's stem is zo sterk als altijd, en haar teksten zijn zo eerlijk en rauw als altijd.'

FAQ

 • Q: Wanneer is de releasedatum van Demi Lovato's nieuwe album 'Dancing with the Devil'?
  A: Het album komt uit op 2 april 2021.
 • Q: Wat is de tracklist van 'Dancing with the Devil'?
  A: De tracklist van 'Dancing with the Devil' bevat 16 nummers, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Anyone' en 'I Love Me'. De volledige tracklist is als volgt: Everyone, Lonely People, Dancing with the Devil, ICU (Madison's Lullabye), The Art of Starting Over, The Way You Don't Look at Me, Melon Cake, Met Him Last Night (feat. Ariana Grande), Wat andere mensen zeggen, Voorzichtig, Mijn vriendinnen zijn mijn vriendje, California Sober, Mad World, Butterfly, Good Place.
 • Q: Wat is de albumhoes voor 'Dancing with the Devil'?
  A: De albumhoes voor 'Dancing with the Devil' werd uitgebracht op 11 maart 2021. Het bevat een close-up van Lovato's gezicht met een doornenkroon. Het kunstwerk is gemaakt door kunstenaar Matty Peacock.

Beschikbaarheid

Formaat Beschikbaarheid
CD 2 april 2021
Vinyl 2 april 2021
Digitaal downloaden 2 april 2021

Demi Lovato's nieuwe album 'Dancing with the Devil: The Art of Starting Over' komt uit op 2 april 2021. Het album bevat 16 nummers en de albumhoes is gemaakt door artiest Matty Peacock. Het album kreeg positieve recensies van critici en Lovato heeft het album gepromoot op haar sociale media-accounts. Het album zal te koop zijn op cd, vinyl en digitale download.

Ga voor meer informatie over het nieuwe album 'Dancing with the Devil: The Art of Starting Over' van Demi Lovato naar Demi Lovato's officiële website , Rolling Stones review , of De recensie van Billboard .

Voor meer informatie over Demi Lovato, bezoek Demi Lovato's officiële website .

Michael Jackson - Genees de wereld | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Michael Jackson - Genees de wereld | Songtekst Betekenis & liedrecensie

De songtekst van het lied is een oproep tot actie voor mensen om samen te komen en te werken aan een betere wereld. Jackson zingt over de noodzaak om 'de wereld te genezen' en 'er een betere plek van te maken voor jou en voor mij'. Hij spreekt ook over de noodzaak om 'elkaar lief te hebben' en 'er een betere plek van te maken voor jou en voor mij'.

Lees Verder
Eminem, Ellie Goulding & Charlie Puth genomineerd voor 'Best Original Song' bij Oscars 2016

Eminem, Ellie Goulding & Charlie Puth genomineerd voor 'Best Original Song' bij Oscars 2016

Eminem is genomineerd voor zijn nummer 'Phenomenal' uit de film Southpaw. Het nummer werd uitgebracht in juli 2015 en is geschreven door Eminem en Luis Resto. Het is een motiverend lied over het overwinnen van obstakels en het behalen van succes. Het nummer wordt geprezen om zijn krachtige teksten en is een hit bij fans.

Lees Verder