Dej Loaf brengt videoclip uit voor 'Like A Hoe'

Inhoud

Dej Loaf brengt videoclip uit voor 'Like A Hoe' Dej Loaf heeft de officiële videoclip uitgebracht voor haar single 'Like A Hoe'. Bekijk de video en lees onze recensie van het nummer en de video.

Dej Loaf heeft de officiële videoclip uitgebracht voor haar single 'Like A Hoe'. Het nummer is een rap/hiphopnummer dat je zeker in beweging zal krijgen. De video toont Dej Loaf in verschillende omgevingen, van een club tot een strand. Lees verder voor onze recensie van het nummer en de video.

Dej Loaf heeft de videoclip voor haar single 'Like A Hoe' uitgebracht. De video toont Dej Loaf in verschillende omgevingen, van een club tot een strand, en toont haar unieke stijl en geluid. De video bevat ook cameo's van collega-rappers uit Detroit Big Sean en Tee Grizzley. Het nummer is een pakkend, vrolijk nummer dat zeker in je hoofd blijft hangen. Fans van de muziek van Dej Loaf zullen zeker genieten van deze nieuwe video. Check de video voor 'Like A Hoe' en luister ook zeker naar haar andere nummers zoals woorden aan supermarktbloemen En Macklemore Kid-liedje .

Het lied

Het nummer 'Like A Hoe' is een aanstekelijke rap/hiphop track die je zeker in beweging zal krijgen. De beat is vrolijk en de teksten zijn slim en geestig. De flow van Dej Loaf is soepel en haar levering is op punt. Het nummer zal zeker een hit worden bij liefhebbers van rap en hiphop.

De video

De videoclip van 'Like A Hoe' is net zo pakkend als het nummer. Het toont Dej Loaf in verschillende omgevingen, van een club tot een strand. De video is kleurrijk en levendig, en de choreografie is goed. De video zal zeker een hit worden bij fans van rap en hiphop.

Onze recensie

We vinden 'Like A Hoe' van Dej Loaf een geweldig nummer en een geweldige video. Het nummer is pakkend en de video is levendig en leuk. We denken dat fans van rap en hiphop dit nummer en deze video geweldig zullen vinden. We geven het twee duimen omhoog!

Conclusie

'Like A Hoe' van Dej Loaf is een geweldig nummer en een geweldige video. Het nummer is pakkend en de video is levendig en leuk. We denken dat fans van rap en hiphop dit nummer en deze video geweldig zullen vinden. We geven het twee duimen omhoog!

FAQ

  • Q: Wie is Dej Loaf?
    A: Dej Loaf is een Amerikaanse rapper en zanger uit Detroit, Michigan.
  • Q: Welk genre is 'Like A Hoe'?
    A: 'Like A Hoe' is een rap/hiphopnummer.
  • Q: Hoe is de video voor 'Like A Hoe'?
    A: De video voor 'Like A Hoe' is levendig en leuk. Het toont Dej Loaf in verschillende omgevingen, van een club tot een strand.

Bronnen

Bekijk de volgende bronnen voor meer informatie over Dej Loaf en haar muziek:

Discografie

Album Jaar
Sole verkopen 2014
Alle grappen terzijde 2016
Ga DeJ Go Vol. 1 2018

Dej Loafs nieuwste single 'Like A Hoe' wordt ongetwijfeld een hit bij liefhebbers van rap en hiphop. Het nummer is pakkend en de video is levendig en leuk. We denken dat fans van rap en hiphop dit nummer en deze video geweldig zullen vinden. We geven het twee duimen omhoog!

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder