Conan Gray - Astronomie | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Inhoud

Ontdek de betekenis achter Conan Gray's hitsingle 'Astronomy' en krijg een volledige recensie van het nummer. Lees meer over de tekst en het verhaal achter het nummer. Artikel-HTML:

Conan Gray's hitsingle 'Astronomy' is een favoriet bij fans sinds de release in 2020. Het nummer is een oprechte en emotionele ballad over de worstelingen van opgroeien en de pijn van onbeantwoorde liefde. In dit artikel bekijken we de tekst, betekenis en recensie van het nummer.

conan grijze astronomie

Inhoud

 • Invoering
 • Songtekst Betekenis
 • Lied recensie
 • Veelgestelde vragen

Invoering

'Astronomy' van Conan Gray is een lied over de worstelingen van het opgroeien en de pijn van onbeantwoorde liefde. Het nummer werd uitgebracht in 2020 en is sindsdien een favoriet bij fans geworden. Het nummer is een oprechte en emotionele ballad die spreekt over de worstelingen van jonge liefde en de pijn van het niet kunnen hebben van degene van wie je houdt.

'Astronomy' van Conan Gray is een oprecht en emotioneel nummer over de worstelingen van opgroeien en proberen je plek in de wereld te vinden. Het nummer zit vol met levendige beelden en metaforen die de gevoelens van eenzaamheid en verwarring vastleggen die horen bij het tiener zijn. De teksten zijn zowel herkenbaar als inspirerend, en het nummer zal zeker een hit worden bij fans van Gray's muziek. Voor meer geweldige muziek, bekijk de Rolling Stones' 'I Can't Get No Satisfaction' songtekst betekenis & liedrecensie hier , of luister naar Wiz Khalifa's stoner-remix van 'Closer' hier .Songtekst Betekenis

Het nummer begint met de tekst 'I'm in love with the idea of ​​you, but I don't even know you'. Deze regel spreekt over het idee van onbeantwoorde liefde en de pijn van het niet kunnen hebben van degene van wie je houdt. Het refrein van het nummer spreekt over het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat. De tekst 'I'm in love with the idea of ​​you, but I don't even know you' spreekt over het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat.

Vers 1

Het eerste couplet van het lied spreekt over het idee verliefd te zijn op iemand die niet ook van jou houdt. De tekst 'I'm in love with the idea of ​​you, but I don't even know you' spreekt over het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat. De tekst 'I'm in love with the idea of ​​you, but I don't even know you' spreekt over het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat.

Vers 2

Het tweede couplet van het lied spreekt over het idee verliefd te zijn op iemand die niet ook van jou houdt. De tekst 'I'm in love with the idea of ​​you, but I don't even know you' spreekt over het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat. De tekst 'I'm in love with the idea of ​​you, but I don't even know you' spreekt over het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat.

Refrein

Het refrein van het nummer spreekt over het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat. De tekst 'I'm in love with the idea of ​​you, but I don't even know you' spreekt over het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat. Het refrein spreekt ook over het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat.

Brug

De brug van het nummer spreekt tot het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat. De tekst 'I'm in love with the idea of ​​you, but I don't even know you' spreekt over het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat. De brug spreekt ook over het idee verliefd te zijn op iemand die niet van jou houdt en de pijn die daarmee gepaard gaat.

Lied recensie

'Astronomy' van Conan Gray is een oprechte en emotionele ballad over de worstelingen van het opgroeien en de pijn van onbeantwoorde liefde. Het nummer is een krachtige en ontroerende ballad die spreekt over de strijd van jonge liefde en de pijn van het niet kunnen hebben van degene van wie je houdt. Het nummer is een krachtige en ontroerende ballad die spreekt over de strijd van jonge liefde en de pijn van het niet kunnen hebben van degene van wie je houdt.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wat is de betekenis achter Conan Gray's 'Astronomy'?
  A: Het nummer gaat over de worstelingen van het opgroeien en de pijn van onbeantwoorde liefde.
 • Q: Wie schreef het nummer 'Astronomy'?
  A: Het nummer is geschreven door Conan Gray.
 • Q: Welk genre is 'Astronomie'?
  A: Het nummer is een popballad.

Conclusie

'Astronomy' van Conan Gray is een oprechte en emotionele ballad over de worstelingen van het opgroeien en de pijn van onbeantwoorde liefde. Het nummer is een krachtige en ontroerende ballad die spreekt over de strijd van jonge liefde en de pijn van het niet kunnen hebben van degene van wie je houdt. Als je op zoek bent naar een nummer om je mee te identificeren, dan is 'Astronomy' zeker een aanrader.

Ga naar voor meer informatie over Conan Gray en zijn muziek zijn officiële website , zijn YouTube-kanaal , En zijn Instagram-pagina .

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de tekst, betekenis en recensie van Conan Gray's 'Astronomy' te begrijpen.

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder