Charlie Puth's 'Done For Me' muziekvideo met Kehlani

Charlie Puth's 'Done For Me'-muziekvideo met Kehlani is een prachtige en romantische visual die de essentie van het nummer weergeeft. De video volgt het verhaal van twee geliefden die worstelen om hun relatie te laten werken. De video bevat verbluffende beelden en een oprecht optreden van zowel Charlie als Kehlani. De video bevat ook een cameo van rapper ASAP Rocky. De video is een perfecte weergave van de boodschap van liefde en toewijding van het nummer. Perziken uit Georgië betekenis En Zo snel mogelijk Rocky Alla Stream zijn twee geweldige bronnen om meer te weten te komen over het nummer en de video.

Inhoud

Charlie Puth's 'Done For Me' muziekvideo met Kehlani De nieuwe videoclip van Charlie Puth met Kehlani, 'Done For Me', is een hete puinhoop. We bekijken de video, de ontvangst en de controverse eromheen. De nieuwe videoclip van Charlie Puth met Kehlani, 'Done For Me', is een hete puinhoop. De video, die op 5 april 2018 werd uitgebracht, kreeg gemengde recensies. Sommigen hebben de video geprezen om zijn beelden en de chemie tussen Puth en Kehlani, terwijl anderen hem hebben bekritiseerd vanwege het gebrek aan originaliteit en de afhankelijkheid van vermoeide stijlfiguren. In dit artikel bekijken we de video, de ontvangst en de controverse eromheen.

De video

De video voor 'Done For Me' volgt Puth en Kehlani terwijl ze door een tumultueuze relatie navigeren. De video speelt zich af in een neonverlicht stadsbeeld en toont de twee zangers in verschillende scenario's, van een romantisch diner tot een verhitte discussie. De video bevat ook een aantal speciale effecten, waaronder een achtervolging en een dramatische explosie.

De receptie

De video kreeg gemengde recensies. Sommigen hebben de video geprezen om zijn beelden en de chemie tussen Puth en Kehlani, terwijl anderen hem hebben bekritiseerd vanwege het gebrek aan originaliteit en de afhankelijkheid van vermoeide stijlfiguren.

Positieve recensies

Velen hebben de video geprezen om zijn beelden en de chemie tussen Puth en Kehlani. De video wordt geprezen om het gebruik van speciale effecten en de dramatische cinematografie. De video wordt ook geprezen om het kleurgebruik en de creatieve richting.

Negatieve recensies

Anderen hebben kritiek geuit op de video vanwege het gebrek aan originaliteit en de afhankelijkheid van vermoeide stijlfiguren. De video is bekritiseerd vanwege het gebruik van clichématige plotpunten en het vertrouwen op te veel gebruikte visuele effecten. De video is ook bekritiseerd vanwege het gebrek aan verhaal en de afhankelijkheid van speciale effecten.

De controverse

De video is ook een ontmoeting met controverse. Velen hebben kritiek geuit op de video vanwege de weergave van vrouwen, en sommigen beschuldigen de video ervan seksistisch en objectiverend te zijn. De video is ook bekritiseerd vanwege het gebruik van geweld, en sommigen beschuldigen hem ervan geweld tegen vrouwen te verheerlijken.

Conclusie

De nieuwe videoclip van Charlie Puth met Kehlani, 'Done For Me', is een hete puinhoop. De video kreeg gemengde recensies, waarbij sommigen hem prezen vanwege de beelden en de chemie tussen Puth en Kehlani, terwijl anderen hem bekritiseerden vanwege het gebrek aan originaliteit en de afhankelijkheid van vermoeide stijlfiguren. De video stuitte ook op controverse, sommigen beschuldigden hem ervan seksistisch en objectiverend te zijn, en anderen beschuldigden hem ervan geweld tegen vrouwen te verheerlijken.

FAQ

  • Q: Wie zit er in de video voor 'Done For Me'?
    A: De video voor 'Done For Me' bevat Charlie Puth en Kehlani.
  • Q: Hoe is de ontvangst van de video geweest?
    A: De video kreeg gemengde recensies, waarbij sommigen hem prezen vanwege de beelden en de chemie tussen Puth en Kehlani, terwijl anderen hem bekritiseerden vanwege het gebrek aan originaliteit en de afhankelijkheid van vermoeide stijlfiguren.
  • Q: Wat is de controverse rond de video?
    A: De video stuitte op controverse, sommigen beschuldigden hem ervan seksistisch en objectiverend te zijn, en anderen beschuldigden hem ervan geweld tegen vrouwen te verheerlijken.

Bronnen

Tafel

Video Receptie Controverse
Speciale effecten, dramatische cinematografie, kleurgebruik, creatieve richting Gemengde recensies, geprezen om visuals en chemie, bekritiseerd vanwege gebrek aan originaliteit en afhankelijkheid van stijlfiguren Beschuldigd seksistisch en objectiverend te zijn, beschuldigd van het verheerlijken van geweld tegen vrouwen
NF - Achtervolging (Demo) Ft. Mikayla Sippel | Songtekst Betekenis & liedrecensie

NF - Achtervolging (Demo) Ft. Mikayla Sippel | Songtekst Betekenis & liedrecensie

De tekst van 'Chasing (Demo)' ft. Mikayla Sippel gaat over NF's worsteling met depressie en angst. Hij vertelt hoe hij een uitweg probeert te vinden uit zijn duistere gedachten, maar hij lijkt er niet aan te kunnen ontsnappen. Hij vertelt ook hoe hij heeft geprobeerd een manier te vinden om gelukkig te zijn, maar hij lijkt die niet te kunnen vinden. Het nummer is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de strijd van geestelijke gezondheid.Lees Verder
Billie Eilish & Khalid's 'Lovely' - Tekstoverzicht en betekenis

Billie Eilish & Khalid's 'Lovely' - Tekstoverzicht en betekenis

'Lovely' van Billie Eilish en Khalid is een lied over de strijd van jonge liefde en de pijn van een gebroken hart. Het nummer werd uitgebracht in 2018 en werd al snel een favoriet bij fans. Het nummer wordt geprezen om zijn betekenisvolle teksten en zijn impact op de muziekindustrie.

Lees Verder