Calvin Harris brengt tweede muziekvideo uit voor 'Feels'

Inhoud

Calvin Harris brengt tweede muziekvideo uit voor 'Feels' Calvin Harris heeft de tweede videoclip uitgebracht voor zijn single 'Feels' met Pharrell Williams, Katy Perry en Big Sean. Lees onze recensie van de video en ontdek wat deze zo speciaal maakt.

Calvin Harris heeft de tweede videoclip uitgebracht voor zijn single 'Feels' met Pharrell Williams, Katy Perry en Big Sean. De video is een levendig en kleurrijk visueel feest dat de energie en emotie van het nummer vastlegt. Lees onze recensie van de video en ontdek wat deze zo speciaal maakt.

Calvin Harris heeft de tweede videoclip uitgebracht voor zijn hitsingle 'Feels' met Pharrell Williams, Katy Perry en Big Sean. De video volgt op de release van de single in juni en is een levendige, kleurrijke visual die de vrolijke energie van het nummer vastlegt. De video toont de vier artiesten in verschillende omgevingen, van een strandfeest tot een zwembadfeest, en laat hun individuele stijlen en persoonlijkheden zien. De video bevat ook een aantal verbluffende beelden, waaronder een caleidoscoop van kleuren en een prachtige zonsondergang. Fans van Calvin Harris en de artiesten in de hoofdrol zullen zeker genieten van deze video, en het zal zeker een hit worden bij muziekliefhebbers over de hele wereld.

Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek om van te genieten, bekijk dan de kastanjebruin 5 naam betekenis En spotvogel eminem songteksten recensies en betekenissen. Beide nummers hebben geweldige teksten en zullen zeker hits worden bij muziekliefhebbers overal.calvin harris voelt nieuwe muziekvideo mtv vma katy perry

De beelden

De video voor 'Feels' is een levendig en kleurrijk visueel feest. Het biedt verschillende omgevingen, van een strand tot een woestijn, en een verscheidenheid aan personages, van een zeemeermin tot een robot. De visuals zijn verbluffend en geven de energie en emotie van het nummer perfect weer. De video bevat ook enkele indrukwekkende speciale effecten, zoals een gigantische golf die over het strand beukt en een gigantische robot die door de woestijn stampt.

De muziek

De muziek voor 'Feels' is net zo indrukwekkend als de visuals. Het nummer heeft een pakkende beat en een pakkend refrein, en de vocalen van Pharrell Williams, Katy Perry en Big Sean zijn allemaal van topklasse. Het nummer zal zeker een hit worden bij fans van alle genres.

De boodschap

De boodschap van het nummer is er een van positiviteit en hoop. De teksten gaan over het omarmen van de goede tijden en je niet laten neerhalen door de slechte tijden. De video geeft deze boodschap perfect weer, met zijn levendige beelden en opzwepende muziek.

Het vonnis

De video voor 'Feels' is een levendig en kleurrijk visueel feest dat de energie en emotie van het nummer perfect weergeeft. De beelden zijn verbluffend, de muziek is pakkend en de boodschap is er een van positiviteit en hoop. Het wordt zeker een hit bij fans van alle genres.

FAQ

  • Wie is er te zien in de video voor 'Feels'? In de video zijn Pharrell Williams, Katy Perry en Big Sean te zien.
  • Wat is de boodschap van het lied? De boodschap van het nummer is er een van positiviteit en hoop.
  • Wat maakt de video zo bijzonder? De video is een levendig en kleurrijk visueel feest dat de energie en emotie van het nummer perfect weergeeft.

Conclusie

Calvin Harris heeft de tweede videoclip uitgebracht voor zijn single 'Feels' met Pharrell Williams, Katy Perry en Big Sean. De video is een levendig en kleurrijk visueel feest dat de energie en emotie van het nummer perfect weergeeft. De beelden zijn verbluffend, de muziek is pakkend en de boodschap is er een van positiviteit en hoop. Het wordt zeker een hit bij fans van alle genres.

Voor meer informatie over de video voor 'Feels' en Calvin Harris, check out De officiële website van Calvin Harris , de officiële YouTube-video , En dit artikel van Rolling Stone .

Tafel

Artiest Liedje
Calvijn Harris Voelt
Pharrel Williams Voelt
Katy Perry Voelt
Grote Sean Voelt
Morgan Wallen – 7 zomers | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Morgan Wallen – 7 zomers | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'7 Summers' van Morgan Wallen is een lied over het verstrijken van de tijd en de herinneringen aan een verloren liefde. Het nummer werd uitgebracht in 2020 en is de eerste single van zijn tweede studioalbum, Dangerous: The Double Album. Het nummer is geschreven door Wallen, Ernest K. Smith en Ryan Vojtesak. Het is een midtempo countrynummer met een nostalgische inslag.

Lees Verder
Taylor Swift rockt haar navel en bikinilichaam in Maui

Taylor Swift rockt haar navel en bikinilichaam in Maui

Taylor Swift werd gespot in Maui in een zwart tweedelig zwempak met een hoog getailleerd broekje en een driehoekig topje. De zangeres verfraaide haar look met een zonnebril en een zwarte hoed. Ze droeg ook een paar zwarte sandalen en een gouden ketting.

Lees Verder