Calvin Harris en Sam Smith Premier 'Promises'-nummer (Lyrics Review)

Inhoud

Calvin Harris en Sam Smith's 'Promises' Track: Lyrics Review Calvin Harris en Sam Smith hebben hun nieuwe track 'Promises' uitgebracht en we hebben de tekstreview. Lees verder om erachter te komen waar het nummer over gaat en wat de critici zeggen.

Calvin Harris en Sam Smith hebben hun nieuwe nummer 'Promises' uitgebracht en het maakt al furore in de muziekindustrie. Het nummer is een samenwerking tussen de twee artiesten en is een mix van pop- en dansmuziek. De teksten gaan over een relatie die op het punt staat te eindigen en de emoties die daarbij horen. We hebben hier de songtekstrecensie voor je, zodat je een idee kunt krijgen van waar het nummer over gaat.

Calvin Harris en Sam Smith hebben zojuist hun nieuwe track 'Promises' uitgebracht. Het nummer is een krachtige en emotionele ballad die spreekt over de worstelingen van relaties en de kracht van liefde. De teksten zijn oprecht en eerlijk, en de productie is top. Fans van beide artiesten zullen deze track zeker waarderen. Het nummer is een geweldige herinnering dat, hoe moeilijk dingen ook worden, er altijd hoop en liefde te vinden is. Bekijk de tekst van 'Promises' en oordeel zelf. Je kunt ook andere geweldige nummers bekijken, zoals 'You Belong With Me' van Taylor Swift hier en ABBA's 'I Still Have Faith In You' hier .calvin harris sam smith belooft tekstrecensie

Waar gaat het liedje over?

Het nummer gaat over een relatie die op het punt staat te eindigen. De teksten gaan over de emoties die daarbij komen kijken, zoals verdriet, spijt en verlangen. Het nummer gaat over het proberen vast te houden aan een relatie die wegglijdt en de pijn die daarmee gepaard gaat. Het refrein van het nummer is bijzonder aangrijpend, met de tekst 'I'm not ready to be just another of your promises'.

Wat zeggen de critici?

Critici hebben het nummer geprezen om zijn emotionele diepgang en de manier waarop het het gevoel weergeeft van een relatie die op het punt staat te eindigen. Ze prezen ook de samenwerking tussen Calvin Harris en Sam Smith en zeiden dat de twee artiesten een uniek geluid hebben gecreëerd dat zowel pop- als dansmuziek is. Het nummer wordt geprezen om zijn pakkende refrein en zijn vermogen om emotie op te roepen.

Wat zijn de songteksten?

De tekst van het lied is als volgt:

Vers 1:
Ik ben niet klaar om gewoon een van je beloften te zijn
Ik ben niet klaar om gewoon weer een van je leugens te zijn
Ik ben niet klaar om gewoon weer een van je spelletjes te zijn
Ik ben niet klaar om gewoon weer een van je nachten te zijn

Refrein:
Beloften, beloften, beloften
Ik ben niet klaar om gewoon een van je beloften te zijn
Beloften, beloften, beloften
Ik ben niet klaar om gewoon weer een van je leugens te zijn

Vers 2:
Ik ben niet klaar om gewoon weer een van je geheimen te zijn
Ik ben niet klaar om gewoon weer een van je kreten te zijn
Ik ben niet klaar om gewoon een van je redenen te zijn
Ik ben niet klaar om gewoon weer een van je pogingen te zijn

Refrein:
Beloften, beloften, beloften
Ik ben niet klaar om gewoon een van je beloften te zijn
Beloften, beloften, beloften
Ik ben niet klaar om gewoon weer een van je leugens te zijn

Wat zijn de muziekvideo en het album?

De videoclip voor 'Promises' werd uitgebracht op 17 augustus 2018 en is al meer dan 10 miljoen keer bekeken. De video bevat zowel Calvin Harris als Sam Smith en speelt zich af in een nachtclub. Het nummer staat op het album 'Funk Wav Bounces Vol. 1', die in juni 2017 werd uitgebracht.

Conclusie

'Promises' van Calvin Harris en Sam Smith is een krachtig nummer over een relatie die op het punt staat te eindigen. De teksten zijn aangrijpend en de samenwerking tussen de twee artiesten heeft een uniek geluid gecreëerd dat zowel pop- als dansmuziek is. Het nummer werd geprezen door critici en de videoclip is al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Als je op zoek bent naar een nummer dat de emoties weergeeft van een relatie die op het punt staat te eindigen, dan is 'Promises' het nummer voor jou.

FAQ

 • Q: Wie schreef het nummer 'Promises'?
  A: Het nummer is geschreven door Calvin Harris en Sam Smith.
 • Q: Welk genre is het nummer 'Promises'?
  A: Het nummer is een mix van pop- en dansmuziek.
 • Q: Waar gaat het nummer 'Promises' over?
  A: Het nummer gaat over een relatie die op het punt staat te eindigen en de emoties die daarbij horen.
 • Q: Wanneer is de videoclip voor 'Promises' uitgebracht?
  A: De videoclip is uitgebracht op 17 augustus 2018.

Referenties

Bron Koppeling
Calvin Harris - Promises (officiële video) ft. Sam Smith https://www.youtube.com/watch?v=J_ub7Etch2U
Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 1 https://www.amazon.com/Funk-Wav-Bounces-Vol-Explicit/dp/B072KFZ3YV
Calvin Harris & Sam Smith - Beloften (Lyrics) https://genius.com/Calvin-harris-and-sam-smith-promises-lyrics
Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy's 'Oh ja, ga je huilen?' is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de worstelingen van het leven en het belang van veerkracht. De songtekst zit vol met levendige beelden en metaforen die thema's als pijn, lijden en hoop onderzoeken. In dit artikel gaan we dieper in op de tekst van 'Oh Yeah, You Gonna Cry?' en verken de diepere betekenis van het nummer.

Lees Verder
De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo is geregisseerd door Emil Nava, die met zowel David Guetta als Justin Bieber aan meerdere projecten heeft gewerkt. De video is opgenomen in Los Angeles en bevat een verscheidenheid aan unieke visuele effecten. De video is in één keer opgenomen, waarbij de camera in een continue beweging over de set beweegt. Dit gaf de video een uniek, trippy gevoel dat anders was dan ooit tevoren.

Lees Verder