De muziekvideo 'One Kiss' van Calvin Harris en Dua Lipa: een trippy visuele ervaring

Inhoud

De muziekvideo 'One Kiss' van Calvin Harris en Dua Lipa: een trippy visuele ervaring Beleef de trippy videoclip voor de hitsingle 'One Kiss' van Calvin Harris en Dua Lipa. Neem een ​​kijkje achter de schermen bij het maken van de video en leer meer over het nummer.

De hitsingle 'One Kiss' van Calvin Harris en Dua Lipa is sinds de release in 2018 een favoriet bij fans. Het nummer is miljoenen keren gestreamd en is een nietje geworden in de muziekbibliotheken van veel mensen. Nu hebben de twee een videoclip voor het nummer uitgebracht die kijkers zeker zal meenemen op een trippy visuele ervaring.

De muziekvideo 'One Kiss' van Calvin Harris en Dua Lipa is een trippy visuele ervaring die kijkers meeneemt op een reis door een caleidoscoop van kleuren en vormen. De video bevat een verscheidenheid aan surrealistische beelden, van een gigantische roze octopus tot een gigantisch roze hart, allemaal op het vrolijke en aanstekelijke deuntje van het nummer. De video bevat ook een verscheidenheid aan dansers, allemaal gekleed in heldere en kleurrijke kostuums, wat bijdraagt ​​aan de algehele trippy sfeer van de video. De video is een goed voorbeeld van hoe muziek en beeld samen kunnen komen om een ​​unieke en gedenkwaardige ervaring te creëren. Kus me nu En Alles wat ik zie songteksten zijn enkele van de beste nummers om naar te luisteren tijdens het bekijken van deze video.calvin harris dua lipa een kus muziekvideo

Het maken van de muziekvideo

De videoclip voor 'One Kiss' werd geregisseerd door Emil Nava en opgenomen in Los Angeles. Het bevat een verscheidenheid aan surrealistische beelden, waaronder een gigantische maan, een gigantisch oog en een gigantische hand. De video bevat ook een verscheidenheid aan dansers, waaronder een groep breakdancers en een groep hedendaagse dansers. De video is in één dag opgenomen en in twee dagen gemonteerd.

De betekenis achter de muziekvideo

De videoclip voor 'One Kiss' is bedoeld als een visuele weergave van de songtekst. De gigantische maan en het oog vertegenwoordigen het idee van verliefd zijn en de gigantische hand vertegenwoordigt het idee van controle hebben. De dansers vertegenwoordigen het idee om in het moment te zijn en remmingen los te laten. De video is bedoeld als een visuele weergave van de boodschap van het lied over verliefd zijn en loslaten.

De ontvangst van de muziekvideo

De videoclip voor 'One Kiss' kreeg positieve recensies van zowel fans als critici. Velen hebben de beelden en de choreografie van de video geprezen. De video wordt ook geprezen om zijn boodschap van verliefd zijn en loslaten. De video is miljoenen keren bekeken en is een favoriet bij fans geworden.

De impact van de muziekvideo

De videoclip voor 'One Kiss' heeft een blijvende impact gehad op zowel fans als kijkers. De beelden en de boodschap van de video hebben veel mensen aangesproken en zijn voor velen een bron van inspiratie geworden. De video is ook een bron van troost geworden voor veel mensen die worstelen met hun eigen relaties.

De erfenis van de muziekvideo

De videoclip voor 'One Kiss' is een klassieker geworden en zal nog jaren herinnerd worden. De beelden en de boodschap van de video zijn iconisch geworden en zullen mensen de komende jaren blijven inspireren. De video is voor velen een bron van troost en inspiratie geworden en zal voor velen een bron van vreugde blijven.

FAQ

  • Wie regisseerde de videoclip voor 'One Kiss'? De videoclip voor 'One Kiss' werd geregisseerd door Emil Nava.
  • Wat is de boodschap van de videoclip? De boodschap van de videoclip is om verliefd te zijn en los te laten.
  • Hoe is de ontvangst van de videoclip geweest? De videoclip kreeg positieve recensies van zowel fans als critici.
  • Wat is de erfenis van de muziekvideo? De videoclip is een klassieker geworden en zal nog jaren in de herinnering blijven.

Conclusie

De videoclip van Calvin Harris en Dua Lipa voor 'One Kiss' is een trippy visuele ervaring die kijkers zeker zal meenemen op een reis. De beelden en de boodschap van de video hebben veel mensen aangesproken en zijn voor velen een bron van inspiratie geworden. De video is een klassieker geworden en zal nog jaren worden herinnerd.

Kijk voor meer informatie over het maken van de muziekvideo op Dit artikel van Rolling Stone. Om de muziekvideo te bekijken, check out deze link op Youtube. Bezoek voor meer informatie over Calvin Harris en Dua Lipa De website van Calvin Harris En Dua Lipa's website .

Artiest Liedje Datum van publicatie
Calvin Harris en Dua Lipa Een kus 6 april 2018
Halsey - You Ask for This: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey - You Ask for This: Lyrics Betekenis uitgelegd

Halsey's nummer 'You Ask for This' is een krachtig volkslied over voor jezelf opkomen en controle over je leven nemen. Het lied herinnert ons eraan dat jij de enige bent die over je lot kan beslissen en dat je nooit iemand anders je beslissingen mag laten dicteren. In dit artikel onderzoeken we de betekenis van de songtekst en de thema's van het nummer.

Lees Verder
Eminem - rijmboek | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem - rijmboek | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Book of Rhymes' is een nummer van de Amerikaanse rapper Eminem, uitgebracht in 2002 als de vierde single van zijn vierde studioalbum, The Eminem Show. Het nummer is geproduceerd door Eminem en Jeff Bass en bevat een sample van 'The Big Beat' van Billy Squier. Het nummer gaat over Eminems worsteling met het leven en zijn gebruik van woorden om zichzelf uit te drukken.

Lees Verder