BTS kondigt data en locaties aan voor 'LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF' World Tour

Inhoud

K-popsensatie BTS heeft de data en locaties aangekondigd voor hun aanstaande 'LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF' wereldtournee. De tour begint op 4 mei in Seoul, Zuid-Korea en brengt de groep naar steden over de hele wereld, waaronder Los Angeles, Londen, Parijs en Tokio. Fans van de groep zullen zeker enthousiast zijn over de kans om hun favoriete band live te zien optreden.

K-popsensatie BTS heeft de data en locaties aangekondigd voor hun aanstaande 'LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF' World Tour. De tour begint op 4 mei in Seoul en brengt de groep naar steden over de hele wereld, waaronder Los Angeles, Chicago, Londen, Parijs en Tokio. Fans van de groep kunnen enkele van hun grootste hits verwachten, waaronder Nas met Eminem En Kendrick Lamar I Betekenis . De tour zal zeker een onvergetelijke ervaring worden voor zowel de band als hun fans.

bts wereldtour HOU VAN JEZELF: SPREEK JEZELF 2019

Tourdata en -locaties

De 'LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF' wereldtournee begint op 4 en 5 mei in Seoul, Zuid-Korea in het Olympisch Stadion. De groep reist vervolgens af naar Los Angeles, Californië voor twee shows in het Rose Bowl Stadium op 11 en 12 mei. De tour gaat vervolgens verder naar Chicago, Illinois voor twee shows op Soldier Field op 18 en 19 mei.

De groep reist vervolgens naar Londen, Engeland voor twee shows in het Wembley Stadium op 1 en 2 juni. Daarna gaan ze naar Parijs, Frankrijk voor twee shows in Stade de France op 7 en 8 juni. De tour gaat vervolgens verder naar Tokyo, Japan voor twee shows in het Shizuoka Stadium Ecopa op 6 en 7 juli.

Hoe kaartjes te krijgen

Tickets voor de 'LOVE YOURSELF: SPEAK JEZELF' wereldtournee gaan op 1 maart in de verkoop. Tickets kunnen worden gekocht via de officiële BTS-website of via geautoriseerde ticketverkopers. Fans worden aangemoedigd om zo snel mogelijk kaartjes te kopen, want kaartjes zullen zeker snel uitverkocht zijn.

Wat te verwachten bij de concerten

Fans die de 'LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF'-wereldtournee bijwonen, kunnen al hun favoriete BTS-nummers verwachten, evenals wat nieuw materiaal. De groep zal zeker een geweldige show neerzetten, met verbluffende beelden en choreografie. Fans kunnen ook enkele speciale gasten verwachten, aangezien het bekend is dat BTS andere K-popartiesten uitnodigt om mee te doen op het podium.

Extra informatie

De 'LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF' wereldtournee wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor fans van BTS. Ga voor meer informatie over de tour, inclusief ticketprijzen en aanvullende data, naar de officiële BTS-website .

FAQ

  • Q: Wanneer gaan de tickets voor de 'LOVE YOURSELF: SPEAK JEZELF' wereldtournee in de verkoop?
    A: Tickets voor de 'LOVE YOURSELF: SPEAK JEZELF' wereldtournee gaan op 1 maart in de verkoop.
  • Q: Waar kan ik kaartjes kopen voor de tour?
    A: Tickets kunnen worden gekocht via de officiële BTS-website of via geautoriseerde ticketverkopers.
  • Q: Wat kan ik verwachten bij de concerten?
    A: Fans die de 'LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF'-wereldtournee bijwonen, kunnen al hun favoriete BTS-nummers verwachten, evenals wat nieuw materiaal. De groep zal zeker een geweldige show neerzetten, met verbluffende beelden en choreografie.

Tourdata en -locaties

Stad Locatie Datums
Seoul, Zuid-Korea Olympisch Stadion 4 & 5 mei
Los Angeles, Californië Rose Bowl-stadion 11 & 12 mei
Chicago, Illinois Soldaat veld 18 & 19 mei
Londen, Engeland Wembley Stadium 1 & 2 juni
Parijs, Frankrijk Stade de France 7 & 8 juni
Tokio, Japan Shizuoka-stadion Ecopa 6 & 7 juli

Conclusie

BTS heeft de data en locaties aangekondigd voor hun aanstaande 'LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF' wereldtournee. De tour begint op 4 mei in Seoul, Zuid-Korea en brengt de groep naar steden over de hele wereld, waaronder Los Angeles, Londen, Parijs en Tokio. Tickets voor de tour gaan op 1 maart in de verkoop en fans worden aangemoedigd om zo snel mogelijk tickets te kopen. Fans die de tour bijwonen, kunnen al hun favoriete BTS-nummers verwachten, evenals wat nieuw materiaal. Voor meer informatie over de tour kunt u terecht op de officiële BTS-website .

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder