Billie Eilish covert 'You Don't Get Me High Anymore' van Phantogram

Inhoud

Billie Eilish zong onlangs een verbluffende cover van 'You Don't Get Me High Anymore' van Phantogram, live op BBC Radio 1. Het optreden maakte deel uit van de Live Lounge-serie van het station, waarin artiesten covers van populaire nummers uitvoeren. Eilish's cover van het nummer was een mooie en beklijvende vertolking die haar unieke vocale stijl liet zien.

Billie Eilish heeft onlangs een cover uitgebracht van 'You Don't Get Me High Anymore' van Phantogram. De hoes is een angstaanjagend mooie vertolking van het origineel, met de kenmerkende vocale stijl en productie van Eilish. Het nummer is een perfect voorbeeld van het vermogen van Eilish om een ​​nummer te nemen en het haar eigen te maken. Fans van zowel Eilish als Phantogram zullen deze hoes en zijn unieke kijk op het origineel waarderen.

Als je fan bent van Billie Eilish en Phantogram, moet je zeker deze cover eens bekijken. Het is een geweldige manier om beide artiesten op een nieuwe manier te ervaren. Als je op zoek bent naar meer geweldige muziek, moet je ook eens kijken naar Taylor Swift's 'Getaway Car' songteksten en Karol G en Anuel AA's nieuwe single en video 'Culpables'. Getaway Car Songtekst Genius En Anuel AA schuldig zijn beide geweldige plaatsen om te beginnen.billie eilsh je don

Achtergrond van 'You Don't Get Me High Anymore'

'You Don't Get Me High Anymore' is een nummer van het Amerikaanse indierockduo Phantogram. Het werd in 2016 uitgebracht als de eerste single van hun derde studioalbum, Three. Het nummer was een commercieel succes en bereikte nummer één op de US Alternative Songs-hitlijst en nummer twee op de US Rock Airplay-hitlijst.

Prestaties van Billie Eilish

Eilish's uitvoering van 'You Don't Get Me High Anymore' was een mooie en beklijvende vertolking van het nummer. Ze heeft het nummer teruggebracht tot de essentie, waardoor haar unieke vocale stijl naar voren kwam. Haar optreden was een perfect voorbeeld van haar vermogen om een ​​lied te nemen en het haar eigen te maken.

Reactie op de voorstelling

Het optreden kreeg veel bijval van zowel fans als critici. Velen prezen het vermogen van Eilish om een ​​nummer op te nemen en het haar eigen te maken, terwijl anderen haar vocale prestaties prezen. Het optreden werd ook geprezen om zijn emotionele diepgang en om zijn vermogen om de essentie van het originele nummer vast te leggen.

De impact van de prestatie

De uitvoering van 'You Don't Get Me High Anymore' was een groot succes voor Eilish. Het toonde haar unieke vocale stijl en haar vermogen om een ​​nummer te nemen en het haar eigen te maken. Het optreden hielp ook om haar status als een van de meest getalenteerde en innovatieve artiesten van haar generatie verder te versterken.

Conclusie

Billie Eilish' uitvoering van 'You Don't Get Me High Anymore' van Phantogram was een verbluffende en emotionele vertolking van het nummer. Haar optreden toonde haar unieke vocale stijl en haar vermogen om een ​​nummer tot haar eigen te maken. Het optreden kreeg veel bijval en hielp haar status als een van de meest getalenteerde en innovatieve artiesten van haar generatie verder te versterken.

FAQ

  • Q: Wie schreef 'You Don't Get Me High Anymore'?
    A: 'You Don't Get Me High Anymore' is geschreven door het Amerikaanse indierockduo Phantogram.
  • Q: Wanneer werd 'You Don't Get Me High Anymore' uitgebracht?
    A: 'You Don't Get Me High Anymore' werd in 2016 uitgebracht als de eerste single van Phantogram's derde studioalbum, Three.
  • Q: Hoe werd de uitvoering van 'You Don't Get Me High Anymore' door Billie Eilish ontvangen?
    A: Billie Eilish' uitvoering van 'You Don't Get Me High Anymore' kreeg veel bijval van zowel fans als critici.

Grafiek van de prestaties van Billie Eilish

Liedje Positie van de kaart
Je krijgt me niet meer high 1 (Amerikaanse alternatieve nummers)
Je krijgt me niet meer high 2 (US Rock-uitzending)

Billie Eilish' uitvoering van 'You Don't Get Me High Anymore' van Phantogram was een verbluffende en emotionele vertolking van het nummer. Haar optreden toonde haar unieke vocale stijl en haar vermogen om een ​​nummer tot haar eigen te maken. Het optreden kreeg veel bijval en hielp haar status als een van de meest getalenteerde en innovatieve artiesten van haar generatie verder te versterken. Ga naar voor meer informatie over Billie Eilish en haar muziek haar officiële website , haar YouTube-kanaal , En haar Instagram-pagina .

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

Lees Verder
Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

Lees Verder