Big Sean's 'Research' met Ariana Grande praat over zijn ex

Big Sean's nieuwe single 'Research' featuring Ariana Grande is een nummer over zijn ex. De track is een weerspiegeling van de vroegere relatie van de rapper en hoe die hem heeft gevormd. Het nummer is een mix van rap en R&B, waarbij de zang van Grande een vleugje zoetheid aan het nummer toevoegt. De teksten zijn eerlijk en rauw, en de productie is soepel en gevoelvol. Big Sean's 'Research' is een goed voorbeeld van hoe muziek kan worden gebruikt om emoties uit te drukken en verhalen te vertellen. wat zou anuel zijn En songteksten van justin timberlake trolls zijn ook geweldige voorbeelden van hoe muziek kan worden gebruikt om emoties uit te drukken en verhalen te vertellen.

Inhoud

Big Sean's 'Research' met Ariana Grande: een blik op zijn ex Big Sean's 'Research' featuring Ariana Grande is een lied over zijn ex. In dit artikel bekijken we de songtekst en onderzoeken we de betekenis achter het nummer. Big Sean's 'Research' featuring Ariana Grande is een lied over zijn ex. Het nummer werd uitgebracht in 2015 en is afkomstig van zijn derde studioalbum, Dark Sky Paradise. In dit artikel bekijken we de songtekst en onderzoeken we de betekenis achter het nummer.

De tekst van 'Onderzoek'

Het nummer begint met Big Sean die rapt over zijn ex en hoe hij nog steeds probeert te achterhalen waarom ze uit elkaar zijn gegaan. Hij vertelt hoe hij nog steeds probeert de situatie te onderzoeken en erachter te komen wat er mis is gegaan. Hij praat ook over hoe hij nog steeds probeert over haar heen te komen en hoe hij nog steeds probeert verder te gaan. Het refrein wordt gezongen door Ariana Grande en ze zingt over hoe ze nog steeds probeert te achterhalen waarom ze uit elkaar zijn gegaan. Ze vertelt hoe ze nog steeds probeert de situatie te onderzoeken en erachter te komen wat er mis is gegaan. Ze vertelt ook hoe ze nog steeds probeert over hem heen te komen en hoe ze nog steeds probeert verder te gaan.

De betekenis achter het lied

Het nummer gaat over de ex van Big Sean en hoe hij nog steeds probeert te achterhalen waarom ze uit elkaar zijn gegaan. Hij probeert nog steeds de situatie te onderzoeken en erachter te komen wat er mis is gegaan. Hij probeert ook nog steeds over haar heen te komen en verder te gaan. Het deel van het nummer van Ariana Grande gaat over haar poging om erachter te komen waarom ze uit elkaar zijn gegaan. Ze probeert nog steeds de situatie te onderzoeken en erachter te komen wat er mis is gegaan. Ze probeert ook nog steeds over hem heen te komen en verder te gaan. Het nummer gaat over de pijn van een breuk en hoe het moeilijk kan zijn om verder te gaan. Het gaat over de worsteling om erachter te komen waarom dingen zijn geëindigd en hoe moeilijk het kan zijn om over iemand heen te komen.

De muziekvideo

De videoclip voor 'Research' werd uitgebracht in 2015 en werd geregisseerd door Mike Carson. De video toont Big Sean en Ariana Grande in een donkere kamer met een projector die beelden van hen samen afspeelt. De video bevat ook Big Sean en Ariana Grande die samen dansen en het lied zingen. De video is een metafoor voor de pijn van een relatiebreuk en hoe moeilijk het kan zijn om verder te gaan. Het gaat over de worsteling om erachter te komen waarom dingen zijn geëindigd en hoe moeilijk het kan zijn om over iemand heen te komen.

De ontvangst van het lied

Het nummer werd goed ontvangen door zowel critici als fans. Het werd geprezen om zijn eerlijke teksten en pakkende beat. Het nummer piekte op nummer 21 in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en werd platina gecertificeerd door de Recording Industry Association of America (RIAA).

Conclusie

Big Sean's 'Research' featuring Ariana Grande is een lied over zijn ex. Het nummer gaat over de pijn van een breuk en hoe het moeilijk kan zijn om verder te gaan. Het nummer werd goed ontvangen door zowel critici als fans en werd platina gecertificeerd door de RIAA.

FAQ

Vraag: Waar gaat het nummer 'Research' over? A: 'Research' is een nummer over de ex van Big Sean en hoe hij nog steeds probeert te achterhalen waarom ze uit elkaar zijn gegaan. V: Wie zingt het refrein van 'Research'? A: Het refrein van 'Research' wordt gezongen door Ariana Grande. V: Hoe werd het nummer 'Research' ontvangen? A: Het nummer werd goed ontvangen door zowel critici als fans en werd platina gecertificeerd door de RIAA. V: Waar gaat de videoclip voor 'Research' over? A: De videoclip voor 'Research' is een metafoor voor de pijn van een relatiebreuk en hoe moeilijk het kan zijn om verder te gaan.

Bronnen

Tafel

Liedje Artiest Jaar
Onderzoek Big Sean met Ariana Grande 2015
Big Sean's 'Research' featuring Ariana Grande is een lied over zijn ex. Het nummer gaat over de pijn van een breuk en hoe het moeilijk kan zijn om verder te gaan. Het nummer werd goed ontvangen door zowel critici als fans en werd platina gecertificeerd door de RIAA. De videoclip voor het nummer is een metafoor voor de pijn van een relatiebreuk en hoe moeilijk het kan zijn om verder te gaan. Tot slot, Big Sean's 'Research' featuring Ariana Grande is een lied over zijn ex. Het nummer gaat over de pijn van een breuk en hoe het moeilijk kan zijn om verder te gaan. Het nummer werd goed ontvangen door zowel critici als fans en werd platina gecertificeerd door de RIAA. De videoclip voor het nummer is een metafoor voor de pijn van een relatiebreuk en hoe moeilijk het kan zijn om verder te gaan.
Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder