Big Sean en Jhene Aiko brengen videoclip uit voor 'Selfish'

Inhoud

Big Sean en Jhene Aiko brengen videoclip uit voor 'Selfish' Big Sean en Jhene Aiko hebben de videoclip uitgebracht voor hun nieuwe single 'Selfish'. De video toont de twee artiesten in een romantische setting en wordt geprezen om zijn beelden en boodschap.

Big Sean en Jhene Aiko hebben de videoclip uitgebracht voor hun nieuwe single 'Selfish'. De video toont de twee artiesten in een romantische setting en wordt geprezen om zijn beelden en boodschap. De video is geregisseerd door Mike Ho en is uitgebracht op 9 april 2021.

Big Sean & Jhene Aiko - Egoïstisch (muziekvideo)

De muziekvideo

De videoclip voor 'Selfish' is een romantisch verhaal tussen Big Sean en Jhene Aiko. De video volgt de twee terwijl ze een strand en een bos verkennen en uiteindelijk in een romantische omhelzing eindigen. De beelden zijn verbluffend en de boodschap van de video is duidelijk: liefde is het waard om voor te vechten.

Big Sean en Jhene Aiko hebben de videoclip uitgebracht voor hun nieuwe single 'Selfish'. De video toont de twee artiesten in een romantische setting, samen zingend en dansend. De video is een prachtige visuele weergave van de boodschap van liefde en toewijding van het lied. Fans van beide artiesten zullen zeker genieten van de video, omdat deze de essentie van het nummer perfect weergeeft. De video is een geweldige manier om de twee artiesten beter te leren kennen en hun muziek nog meer te waarderen. Als je een fan bent van Big Sean en Jhene Aiko, wil je deze videoclip niet missen. Bekijk het en zorg ervoor dat je andere geweldige muziek van beide artiesten bekijkt, zoals Karol G's 'Geheim' En 'Dorothea' van Taylor Swift .Het lied

Het nummer 'Selfish' is een romantische ballad over twee mensen die verliefd zijn, maar moeite hebben om het voor elkaar te krijgen. De teksten zijn oprecht en eerlijk, en de productie is weelderig en dromerig. Het nummer wordt geprezen om zijn emotionele diepgang en zijn pakkende refrein.

Receptie

De videoclip voor 'Selfish' wordt geprezen om zijn visuals en zijn boodschap. Fans hebben de video geprezen vanwege de romantische setting en de prachtige beelden. Critici hebben het nummer ook geprezen om zijn emotionele diepgang en zijn pakkende refrein.

Big Sean en Jhene Aiko

Big Sean en Jhene Aiko zijn twee van de meest populaire artiesten in de muziekindustrie. Big Sean is een rapper uit Detroit, Michigan, en Jhene Aiko is een singer-songwriter uit Los Angeles, Californië. De twee hebben samengewerkt aan verschillende nummers, waaronder 'Selfish'.

Conclusie

Big Sean en Jhene Aiko hebben de videoclip uitgebracht voor hun nieuwe single 'Selfish'. De video toont de twee artiesten in een romantische setting en wordt geprezen om zijn beelden en boodschap. Het nummer wordt ook geprezen om zijn emotionele diepgang en zijn pakkende refrein. Zowel fans als critici hebben de video en het nummer geprezen en het wordt zeker een hit.

Referenties

FAQ

  • Q: Wie zijn Big Sean en Jhene Aiko?
    A: Big Sean is een rapper uit Detroit, Michigan, en Jhene Aiko is een singer-songwriter uit Los Angeles, Californië.
  • Q: Waar gaat het nummer 'Selfish' over?
    A: Het nummer 'Selfish' is een romantische ballad over twee mensen die verliefd zijn, maar moeite hebben om het voor elkaar te krijgen.
  • Q: Hoe was de ontvangst voor de videoclip?
    A: De videoclip voor 'Selfish' wordt geprezen om zijn visuals en zijn boodschap. Fans hebben de video geprezen vanwege de romantische setting en de prachtige beelden. Critici hebben het nummer ook geprezen om zijn emotionele diepgang en zijn pakkende refrein.

Grafiek

Artiest Woonplaats
Grote Sean Detroit, Michigan
jhene aiko Los Angeles, Californië
Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy - Oh ja, ga je huilen? | Songtekst Betekenis uitgelegd

Lovejoy's 'Oh ja, ga je huilen?' is een krachtig en emotioneel nummer dat spreekt over de worstelingen van het leven en het belang van veerkracht. De songtekst zit vol met levendige beelden en metaforen die thema's als pijn, lijden en hoop onderzoeken. In dit artikel gaan we dieper in op de tekst van 'Oh Yeah, You Gonna Cry?' en verken de diepere betekenis van het nummer.

Lees Verder
De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo van David Guetta en Justin Bieber: een trippy visuele ervaring

De '2U'-muziekvideo is geregisseerd door Emil Nava, die met zowel David Guetta als Justin Bieber aan meerdere projecten heeft gewerkt. De video is opgenomen in Los Angeles en bevat een verscheidenheid aan unieke visuele effecten. De video is in één keer opgenomen, waarbij de camera in een continue beweging over de set beweegt. Dit gaf de video een uniek, trippy gevoel dat anders was dan ooit tevoren.

Lees Verder