Bebe Rexha brengt nieuw album 'Expectations' in première met 'Pillow' lyrische video

Inhoud

Bebe Rexha heeft haar nieuwe album ‘Expectations’ uitgebracht met de lyric video voor haar single “Pillow”. Het album is een verzameling nummers die de thema's liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking onderzoeken. De single “Pillow” is een krachtige ballad over de pijn van een verbroken relatie en de noodzaak om verder te gaan. De songtekstvideo voor de single is een prachtige visuele weergave van de songtekst.

bebe rexha kussen songteksten video review

Over Bebe Rexha

Bebe Rexha is een Amerikaanse singer-songwriter en producer. Ze is vooral bekend door haar samenwerkingen met artiesten als G-Eazy, David Guetta en Martin Garrix. Ze heeft twee studioalbums uitgebracht, ‘Expectations’ en ‘All Your Fault: Pt. 1'. Ze heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Meant to Be', 'I Got You' en 'The Way I Are (Dance With Somebody)'.

Bebe Rexha heeft zojuist haar nieuwe album uitgebracht, Verwachtingen , met de songtekstvideo voor haar single 'Pillow'. Het album is een verzameling nummers die de complexiteit van relaties, liefde en liefdesverdriet onderzoeken. De teksten zijn eerlijk en rauw, en de muziek is een mix van pop, R&B en hiphop. Fans van Bebe Rexha zullen zeker genieten van dit nieuwe album. Voor degenen die op zoek zijn naar meer inzicht in de teksten, ga naar adviseert roblox id-code En 3 kleine vogels betekenis voor een beter begrip van de liedjes.

Over het album ‘Verwachtingen’

‘Expectations’ is het tweede studioalbum van Bebe Rexha. Het album is een verzameling nummers die de thema's liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking onderzoeken. Het album bevat samenwerkingen met artiesten als G-Eazy, David Guetta en Martin Garrix. Het album werd uitgebracht op 22 juni 2018.

Over het enkele 'kussen'

'Pillow' is de eerste single van Bebe Rexha's album 'Expectations'. Het nummer is een krachtige ballad over de pijn van een verbroken relatie en de noodzaak om verder te gaan. Het nummer werd uitgebracht op 8 juni 2018.

De songtekstvideo voor 'Pillow'

De songtekstvideo voor 'Pillow' werd uitgebracht op 22 juni 2018. De video is een prachtige visuele weergave van de songtekst. De video toont Bebe Rexha die het lied zingt in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een bos en een stadsgezicht. De video bevat ook een verscheidenheid aan animaties die de teksten tot leven brengen.

Ontvangst van het album

'Verwachtingen' kreeg positieve recensies van critici. Het album wordt geprezen om zijn productie, songwriting en de vocale uitvoering van Bebe Rexha. De single 'Pillow' wordt ook geprezen om zijn emotionele teksten en krachtige vocale prestaties.

Conclusie

Bebe Rexha heeft haar nieuwe album ‘Expectations’ uitgebracht met de lyric video voor haar single “Pillow”. Het album is een verzameling nummers die de thema's liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking onderzoeken. De single “Pillow” is een krachtige ballad over de pijn van een verbroken relatie en de noodzaak om verder te gaan. De songtekstvideo voor de single is een prachtige visuele weergave van de songtekst. Het album kreeg positieve recensies van critici en de single 'Pillow' werd geprezen om zijn emotionele teksten en krachtige vocale prestaties.

FAQ

 • Q: Wie is Bebe Rexha?
  A: Bebe Rexha is een Amerikaanse singer-songwriter en producer. Ze is vooral bekend door haar samenwerkingen met artiesten als G-Eazy, David Guetta en Martin Garrix.
 • Q: Wat is de titel van het nieuwe album van Bebe Rexha?
  A: Het nieuwe album van Bebe Rexha heet ‘Expectations’.
 • Q: Wat is de eerste single van Bebe Rexha's album 'Expectations'?
  A: De eerste single van Bebe Rexha's album 'Expectations' is 'Pillow'.
 • Q: Hoe is de ontvangst van Bebe Rexha's album ‘Expectations’?
  A: 'Verwachtingen' kreeg positieve recensies van critici. Het album wordt geprezen om zijn productie, songwriting en de vocale uitvoering van Bebe Rexha.

Tracklijst

Spoor Titel
1 Ferrari
2 2 Zielen in brand (feat. Quavo)
3 Ik ben een puinhoop
4 Zelfbeheersing
5 knieën
6 Elegantie
7 Kussen
8 Triest
9 Schijnende ster
10 Steady (feat. Tory Lanez)
elf Karma
12 FFF (feat. G-Eazy)
13 De mijne
14 Bad Bitch (feat. Ty Dolla $ign)

Bebe Rexha heeft haar nieuwe album ‘Expectations’ uitgebracht met de lyric video voor haar single “Pillow”. Het album is een verzameling nummers die de thema's liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking onderzoeken. De single “Pillow” is een krachtige ballad over de pijn van een verbroken relatie en de noodzaak om verder te gaan. De songtekstvideo voor de single is een prachtige visuele weergave van de songtekst. Het album kreeg positieve recensies van critici en de single 'Pillow' werd geprezen om zijn emotionele teksten en krachtige vocale prestaties. Kijk voor meer informatie op Aanplakbord En Rollende steen .

Taylor Swift - Tear Drops On My Guitar: Teksten, Betekenis & Akkoorden

Taylor Swift - Tear Drops On My Guitar: Teksten, Betekenis & Akkoorden

De tekst van 'Tear Drops On My Guitar' vertelt het verhaal van een jong meisje dat verliefd is op een jongen die niet ook van haar houdt. Het nummer is geschreven vanuit het perspectief van het meisje en ze drukt haar verdriet en liefdesverdriet uit over de situatie. Hier zijn de songteksten:

Lees Verder
Stormzy - Lessen: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Stormzy - Lessen: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Stormzy is een Britse grime-artiest die is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle rappers in het VK. Zijn debuutalbum Gang Signs & Prayer kwam uit in 2017 en was een enorm succes en bereikte nummer één in de UK Albums Chart. Het album kreeg lovende kritieken en won de Mercury Prize 2018. 'Lessons' is een track van het album en is een reflectie op de lessen die hij in het leven heeft geleerd en hoe deze hem hebben gevormd.

Lees Verder