Bebe Rexha brengt nieuw album 'Expectations' in première met 'Pillow' lyrische video

Inhoud

Bebe Rexha heeft haar nieuwe album ‘Expectations’ uitgebracht met de lyric video voor haar single “Pillow”. Het album is een verzameling nummers die de thema's liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking onderzoeken. De single “Pillow” is een krachtige ballad over de pijn van een verbroken relatie en de noodzaak om verder te gaan. De songtekstvideo voor de single is een prachtige visuele weergave van de songtekst.

bebe rexha kussen songteksten video review

Over Bebe Rexha

Bebe Rexha is een Amerikaanse singer-songwriter en producer. Ze is vooral bekend door haar samenwerkingen met artiesten als G-Eazy, David Guetta en Martin Garrix. Ze heeft twee studioalbums uitgebracht, ‘Expectations’ en ‘All Your Fault: Pt. 1'. Ze heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Meant to Be', 'I Got You' en 'The Way I Are (Dance With Somebody)'.

Bebe Rexha heeft zojuist haar nieuwe album uitgebracht, Verwachtingen , met de songtekstvideo voor haar single 'Pillow'. Het album is een verzameling nummers die de complexiteit van relaties, liefde en liefdesverdriet onderzoeken. De teksten zijn eerlijk en rauw, en de muziek is een mix van pop, R&B en hiphop. Fans van Bebe Rexha zullen zeker genieten van dit nieuwe album. Voor degenen die op zoek zijn naar meer inzicht in de teksten, ga naar adviseert roblox id-code En 3 kleine vogels betekenis voor een beter begrip van de liedjes.Over het album ‘Verwachtingen’

‘Expectations’ is het tweede studioalbum van Bebe Rexha. Het album is een verzameling nummers die de thema's liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking onderzoeken. Het album bevat samenwerkingen met artiesten als G-Eazy, David Guetta en Martin Garrix. Het album werd uitgebracht op 22 juni 2018.

Over het enkele 'kussen'

'Pillow' is de eerste single van Bebe Rexha's album 'Expectations'. Het nummer is een krachtige ballad over de pijn van een verbroken relatie en de noodzaak om verder te gaan. Het nummer werd uitgebracht op 8 juni 2018.

De songtekstvideo voor 'Pillow'

De songtekstvideo voor 'Pillow' werd uitgebracht op 22 juni 2018. De video is een prachtige visuele weergave van de songtekst. De video toont Bebe Rexha die het lied zingt in verschillende omgevingen, waaronder een strand, een bos en een stadsgezicht. De video bevat ook een verscheidenheid aan animaties die de teksten tot leven brengen.

Ontvangst van het album

'Verwachtingen' kreeg positieve recensies van critici. Het album wordt geprezen om zijn productie, songwriting en de vocale uitvoering van Bebe Rexha. De single 'Pillow' wordt ook geprezen om zijn emotionele teksten en krachtige vocale prestaties.

Conclusie

Bebe Rexha heeft haar nieuwe album ‘Expectations’ uitgebracht met de lyric video voor haar single “Pillow”. Het album is een verzameling nummers die de thema's liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking onderzoeken. De single “Pillow” is een krachtige ballad over de pijn van een verbroken relatie en de noodzaak om verder te gaan. De songtekstvideo voor de single is een prachtige visuele weergave van de songtekst. Het album kreeg positieve recensies van critici en de single 'Pillow' werd geprezen om zijn emotionele teksten en krachtige vocale prestaties.

FAQ

 • Q: Wie is Bebe Rexha?
  A: Bebe Rexha is een Amerikaanse singer-songwriter en producer. Ze is vooral bekend door haar samenwerkingen met artiesten als G-Eazy, David Guetta en Martin Garrix.
 • Q: Wat is de titel van het nieuwe album van Bebe Rexha?
  A: Het nieuwe album van Bebe Rexha heet ‘Expectations’.
 • Q: Wat is de eerste single van Bebe Rexha's album 'Expectations'?
  A: De eerste single van Bebe Rexha's album 'Expectations' is 'Pillow'.
 • Q: Hoe is de ontvangst van Bebe Rexha's album ‘Expectations’?
  A: 'Verwachtingen' kreeg positieve recensies van critici. Het album wordt geprezen om zijn productie, songwriting en de vocale uitvoering van Bebe Rexha.

Tracklijst

Spoor Titel
1 Ferrari
2 2 Zielen in brand (feat. Quavo)
3 Ik ben een puinhoop
4 Zelfbeheersing
5 knieën
6 Elegantie
7 Kussen
8 Triest
9 Schijnende ster
10 Steady (feat. Tory Lanez)
elf Karma
12 FFF (feat. G-Eazy)
13 De mijne
14 Bad Bitch (feat. Ty Dolla $ign)

Bebe Rexha heeft haar nieuwe album ‘Expectations’ uitgebracht met de lyric video voor haar single “Pillow”. Het album is een verzameling nummers die de thema's liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking onderzoeken. De single “Pillow” is een krachtige ballad over de pijn van een verbroken relatie en de noodzaak om verder te gaan. De songtekstvideo voor de single is een prachtige visuele weergave van de songtekst. Het album kreeg positieve recensies van critici en de single 'Pillow' werd geprezen om zijn emotionele teksten en krachtige vocale prestaties. Kijk voor meer informatie op Aanplakbord En Rollende steen .

Ed Sheeran - Cross Me Ft. Chance The Rapper en PnB Rock (tekstrecensie en songbetekenis)

Ed Sheeran - Cross Me Ft. Chance The Rapper en PnB Rock (tekstrecensie en songbetekenis)

Het nummer begint met Ed Sheeran die zingt over hoe zijn vrienden er altijd voor hem zijn geweest, wat er ook gebeurt. Hij zingt: 'Ik heb niemand nodig om me te vertellen hoe ik me moet voelen/ Ik heb echte die me nooit in de steek zullen laten/ Ze zullen er zijn als ik de grond raak.' Dit is een krachtige boodschap over het belang van loyale vrienden die er altijd voor je zullen zijn.

Lees Verder
Denace - Little Nicky (Nick Cannon Diss): recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Denace - Little Nicky (Nick Cannon Diss): recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Het nummer begint met Denace die rapt over zijn succes en hoe hij dit heeft kunnen bereiken zonder de hulp van Nick Cannon. Hij maakt ook foto's van Nick's carrière en zegt dat hij al jaren 'op dezelfde plek vastzit'. Denace vertelt vervolgens hoe hij naam heeft kunnen maken zonder de hulp van Nick Cannon of iemand anders. Hij maakt ook foto's van het persoonlijke leven van Nick en zegt dat hij al jaren 'op dezelfde plek vastzit'.

Lees Verder