BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Inhoud

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 was een enorm succes, met enkele van 's werelds grootste artiesten die het podium betraden om enkele van de beste optredens van het jaar te geven. Van Taylor Swift tot Kendrick Lamar, de line-up zat boordevol talent en de optredens waren ronduit spectaculair. Lees verder om erachter te komen wie de lijst met beste optredens van BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 heeft gemaakt.

bbc radio 1 het grootste weekendhorloge

Taylor Snel

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar laatste album, Reputatie , wat een enorme hit was bij het publiek.

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 was een enorm succes, met enkele van de grootste namen in de muziekwereld die het podium betraden. Van Beyoncé en Jay-Z's iconische uitvoering van 'Crazy in Love' tot Jack Harlow's 'Nail Tech' - de uitvoeringen waren werkelijk onvergetelijk. Als je de show hebt gemist, kun je de beste momenten nog steeds herbeleven door onze recensies van Beyoncé en Jay-Z's te bekijken gek nu en die van Jack Harlow definieer nagelstyliste .

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar was een andere grote naam in de line-up en hij stelde zeker niet teleur. Zijn set zat vol energie en hij liet het publiek al zijn grootste hits meezingen. Hij zong ook enkele van zijn nieuwe nummers van zijn laatste album, VERDOMD. , wat een enorme hit was bij het publiek.

Ed Sheeran

Ed Sheeran was een andere grote naam in de line-up en hij stelde zeker niet teleur. Zijn set zat vol energie en hij liet het publiek al zijn grootste hits meezingen. Hij zong ook enkele van zijn nieuwe nummers van zijn laatste album, Verdeling , wat een enorme hit was bij het publiek.

Dua Lipa

Dua Lipa was een andere grote naam in de line-up en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar laatste album, Dua Lipa , wat een enorme hit was bij het publiek.

Het weekend

The Weeknd was een andere grote naam in de line-up en hij stelde zeker niet teleur. Zijn set zat vol energie en hij liet het publiek al zijn grootste hits meezingen. Hij zong ook enkele van zijn nieuwe nummers van zijn laatste album, Starboy , wat een enorme hit was bij het publiek.

Liam Gallagher

Liam Gallagher was een andere grote naam in de line-up en hij stelde zeker niet teleur. Zijn set zat vol energie en hij liet het publiek al zijn grootste hits meezingen. Hij zong ook enkele van zijn nieuwe nummers van zijn laatste album, Zoals je was , wat een enorme hit was bij het publiek.

Conclusie

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 was een enorm succes, met enkele van de beste optredens van 's werelds grootste artiesten. Van Taylor Swift tot Kendrick Lamar, de line-up zat boordevol talent en de optredens waren ronduit spectaculair. We kunnen niet wachten om te zien wat BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2019 in petto heeft!

FAQ

  • Q: Wie trad op op BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018?
    A: De line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 bestond uit Taylor Swift, Kendrick Lamar, Ed Sheeran, Dua Lipa, The Weeknd en Liam Gallagher.
  • Q: Wat was het beste optreden op BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018?
    A: Het is moeilijk te zeggen welke prestatie de beste was, aangezien ze allemaal uitstekend waren. Enkele van de opvallende uitvoeringen waren echter van Taylor Swift, Kendrick Lamar, Ed Sheeran, Dua Lipa, The Weeknd en Liam Gallagher.
  • Q: Wanneer is BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2019?
    A: BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2019 vindt plaats op 25 en 26 mei 2019.

Beste optredens van BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018

Artiest Prestatie
Taylor Snel Treffers van Reputatie
Kendrick Lamar Treffers van VERDOMD.
Ed Sheeran Treffers van Verdeling
Dua Lipa Treffers van Dua Lipa
Het weekend Treffers van Starboy
Liam Gallagher Treffers van Zoals je was

Voor meer informatie over BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018, check out de officiële website En de hoogtepuntenpagina .

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

Bekijk Beyonce in lingerie in de muziekvideo 'Best Thing I Never Had'

De videoclip voor 'Best Thing I Never Had' werd uitgebracht in 2011 en werd geregisseerd door Alan Ferguson. De video volgt Beyonce terwijl ze door een reeks droomachtige scènes beweegt, terwijl ze een prachtige lingerie-look draagt. De video werd geprezen om zijn kunstenaarschap en om zijn krachtige boodschap van eigenliefde en acceptatie.

Lees Verder
BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018: beste optredens

Taylor Swift was een van de grootste namen in de line-up voor BBC Radio 1 The Biggest Weekend 2018 en ze stelde zeker niet teleur. Haar set zat vol energie en ze liet het publiek al haar grootste hits meezingen. Ze zong ook enkele van haar nieuwe nummers van haar nieuwste album, Reputation, dat een grote hit was bij het publiek.

Lees Verder