Ariana Grande plaagt nieuw nummer '7 Rings'

Inhoud

Ariana Grande plaagt al weken haar aankomende single '7 Rings', en nu heeft ze eindelijk de inspiratie achter het nummer onthuld. In een recent interview vertelde Grande dat het lied gaat over haar en haar vrienden die hun succes en vriendschap vieren. Ze deelde ook dat het lied een 'viering van vrouwelijke empowerment en vriendschap' is.

Ariana Grande heeft zojuist haar nieuwe nummer '7 Rings' geplaagd op sociale media. Het nummer komt op 18 januari uit en is het vervolg op haar hitsingle 'Thank U, Next'. Het nummer zou gaan over haar recente verloving met Pete Davidson en haar ervaringen met haar vrienden. Fans speculeren al over de teksten en wat ze zouden kunnen betekenen. Naast '7 Rings' heeft Grande ook twee andere singles uitgebracht, 'Met Him'. Last Night' en 'New Year's Day', die te vinden zijn hier En hier respectievelijk.De betekenis achter '7 ringen'

Grande heeft gezegd dat het lied gaat over haar en haar vrienden die hun succes en vriendschap vieren. Ze deelde dat het lied een 'viering van vrouwelijke empowerment en vriendschap' is. De titel van het nummer is een verwijzing naar de zeven ringen die Grande en haar vrienden voor zichzelf kochten als symbool van hun vriendschap en succes. De ringen zijn een herinnering aan de band die ze delen en het succes dat ze hebben behaald.

De muziekvideo

Grande heeft ook gedeeld dat de videoclip voor '7 Rings' binnenkort zal worden uitgebracht. Ze heeft gezegd dat de video een 'visuele weergave van het nummer' zal zijn en haar en haar vrienden zal bevatten. De video zal een viering zijn van vrouwelijke vriendschap en empowerment, en zal Grande en haar vrienden laten zien die plezier hebben en hun succes vieren.

De impact van het lied

Grande's aankomende single '7 Rings' wordt zeker een hit. Het nummer is een viering van vrouwelijke vriendschap en empowerment, en zal zeker bij veel mensen resoneren. Het nummer zal zeker een hit worden bij de fans van Grande en zal zeker een hit worden in de hitlijsten.

De releasedatum

Grande heeft de releasedatum voor '7 Rings' nog niet bekendgemaakt, maar ze heeft gezegd dat deze binnenkort zal worden uitgebracht. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het nummer en zullen zeker enthousiast zijn als het eindelijk wordt uitgebracht.

Conclusie

Ariana Grande heeft haar aankomende single '7 Rings' geplaagd en de inspiratie achter het nummer gedeeld. Het nummer is een viering van vrouwelijke vriendschap en empowerment, en zal zeker een hit worden bij de fans van Grande. De videoclip voor het nummer wordt binnenkort uitgebracht en fans kijken reikhalzend uit naar de release.

FAQ

  • Q: Wat is de betekenis achter '7 ringen'?
    A: Het nummer gaat over Grande en haar vrienden die hun succes en vriendschap vieren. De titel van het nummer is een verwijzing naar de zeven ringen die Grande en haar vrienden voor zichzelf kochten als symbool van hun vriendschap en succes.
  • Q: Wanneer komt de videoclip voor '7 Rings' uit?
    A: Grande heeft de releasedatum voor de videoclip nog niet bekendgemaakt, maar ze heeft gezegd dat deze binnenkort zal worden uitgebracht.
  • Q: Waar gaat het liedje over?
    A: Het lied is een viering van vrouwelijke empowerment en vriendschap.

Tafel

Liedje Betekenis Releasedatum muziekvideo
7 ringen Viering van vrouwelijke empowerment en vriendschap Nader te bepalen

Ariana Grande's aankomende single '7 Rings' zal zeker een hit worden. Het nummer is een viering van vrouwelijke vriendschap en empowerment, en zal zeker bij veel mensen resoneren. De videoclip voor het nummer wordt binnenkort uitgebracht en fans kijken reikhalzend uit naar de release. Ga naar voor meer informatie over het nummer en de releasedatum Aanplakbord En Rollende steen .

Lauren Jauregui Premiers eerste solo-single 'Expectations' (tekstrecensie en songbetekenis)

Lauren Jauregui Premiers eerste solo-single 'Expectations' (tekstrecensie en songbetekenis)

Lauren Jauregui is een Amerikaanse zanger, songwriter en voormalig lid van de meidengroep Fifth Harmony. Ze werkt aan haar solocarrière sinds de ontbinding van de groep in 2018 en heeft nu haar debuut solo-single 'Expectations' uitgebracht. Het nummer is een krachtig volkslied over zelfliefde en zelfacceptatie en zal zeker een instant hit worden.

Lees Verder
Doja Cat & The Weeknd - 'Je hebt gelijk' | Stream, songteksten en betekenis

Doja Cat & The Weeknd - 'Je hebt gelijk' | Stream, songteksten en betekenis

Het nummer gaat over een mislukte relatie. Doja Cat en The Weeknd zingen over hoe ze allebei proberen het te laten werken, maar het lukt niet. Ze weten allebei dat het tijd is om verder te gaan, maar ze kunnen niet loslaten. Het nummer is een weerspiegeling van de moeilijkheid om een ​​mislukte relatie los te laten.

Lees Verder