Ariana Grande-nummers en -albums: een volledige lijst

Ariana Grande is een van de populairste zangeressen van de 21e eeuw. Haar liedjes en albums zijn miljoenen keren gestreamd en haar schare fans groeit nog steeds. Om je te helpen al haar muziek bij te houden, hebben we een complete lijst met nummers en albums van Ariana Grande samengesteld. Van haar debuutalbum Yours Truly tot haar nieuwste album Positions, je vindt hier alle nummers en albums van Ariana Grande. Bekijk onze recensies van haar liedjes, inclusief posities ariana grande betekenis En taylor swift schone betekenis , om haar muziek beter te begrijpen.

Inhoud

| Download alle nummers en albums van Ariana Grande. Ontdek de beste nummers, albums en muziekvideo's van Ariana Grande. Ariana Grande is een van de meest populaire zangeressen ter wereld. Ze heeft verschillende albums en singles uitgebracht die over de hele wereld hits zijn geworden. In dit artikel bekijken we alle nummers en albums van Ariana Grande en geven we een overzicht van haar muziek.

Albums van Ariana Grande

Ariana Grande heeft zes studioalbums, één livealbum en één verzamelalbum uitgebracht. Haar debuutalbum, Yours Truly, kwam uit in 2013 en was een commercieel succes. Het werd gevolgd door My Everything in 2014, Dangerous Woman in 2016, Sweetener in 2018, Thank U, Next in 2019 en Positions in 2020. Haar live-album, K Bye for Now (SWT Live), werd uitgebracht in 2019, en haar verzamelalbum, The Best, werd uitgebracht in 2020.

Singles van Ariana Grande

Ariana Grande heeft gedurende haar carrière meer dan 50 singles uitgebracht. Enkele van haar meest populaire singles zijn 'The Way', 'Problem', 'Break Free', 'No Tears Left to Cry', '7 Rings', 'Thank U, Next' en 'Positions'. Ze werkte ook samen met andere artiesten aan verschillende singles, waaronder 'Bang Bang' met Jessie J en Nicki Minaj, 'Stuck with U' met Justin Bieber en 'Rain on Me' met Lady Gaga.

Muziekvideo's van Ariana Grande

Ariana Grande heeft gedurende haar carrière meer dan 50 muziekvideo's uitgebracht. Enkele van haar meest populaire muziekvideo's zijn 'The Way', 'Problem', 'Break Free', 'No Tears Left to Cry', '7 Rings', 'Thank U, Next' en 'Positions'. Ze heeft ook met andere artiesten samengewerkt aan verschillende muziekvideo's, waaronder 'Bang Bang' met Jessie J en Nicki Minaj, 'Stuck with U' met Justin Bieber en 'Rain on Me' met Lady Gaga.

Ariana Grande Awards en onderscheidingen

Ariana Grande heeft tijdens haar carrière talloze prijzen gewonnen, waaronder twee Grammy Awards, vijf American Music Awards en acht MTV Video Music Awards. Ze is ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de Billboard Music Awards, de MTV Europe Music Awards en de iHeartRadio Music Awards.

Rondleidingen van Ariana Grande

Ariana Grande is tijdens haar carrière aan verschillende tours begonnen, waaronder The Honeymoon Tour in 2015, Dangerous Woman Tour in 2017, Sweetener World Tour in 2019 en The Sweetener Sessions in 2019. Ze trad ook op op verschillende muziekfestivals, waaronder Coachella, Lollapalooza , en Glastonbury.

Conclusie

Ariana Grande is een van de meest populaire zangeressen ter wereld. Ze heeft verschillende albums en singles uitgebracht die over de hele wereld hits zijn geworden. In dit artikel hebben we een overzicht gegeven van alle nummers en albums van Ariana Grande, evenals haar muziekvideo's, prijzen en onderscheidingen, en tours. Kijk voor meer informatie op De officiële website van Ariana Grande En haar Wikipedia-pagina .

FAQ

Vraag: Hoeveel albums heeft Ariana Grande uitgebracht?
A: Ariana Grande heeft zes studioalbums, één livealbum en één verzamelalbum uitgebracht. Vraag: Hoeveel singles heeft Ariana Grande uitgebracht?
A: Ariana Grande heeft tijdens haar carrière meer dan 50 singles uitgebracht. Vraag: Hoeveel muziekvideo's heeft Ariana Grande uitgebracht?
A: Ariana Grande heeft tijdens haar carrière meer dan 50 muziekvideo's uitgebracht. Vraag: Hoeveel prijzen heeft Ariana Grande gewonnen?
A: Ariana Grande heeft twee Grammy Awards, vijf American Music Awards en acht MTV Video Music Awards gewonnen. Vraag: Aan hoeveel tours heeft Ariana Grande deelgenomen?
A: Ariana Grande is tijdens haar carrière aan verschillende tours begonnen, waaronder The Honeymoon Tour in 2015, Dangerous Woman Tour in 2017, Sweetener World Tour in 2019 en The Sweetener Sessions in 2019.

Albums en singles van Ariana Grande

Album Jaar Alleenstaanden
Ondergetekende 2013 The Way, Baby I, Right There, is bijna nooit genoeg
Mijn alles 2014 Problem, Break Free, Love Me Harder, One Last Time
Gevaarlijke vrouw 2016 Gevaarlijke vrouw, in jou, van links naar rechts, geen tranen meer om te huilen
Zoetstof 2018 Geen tranen meer om te huilen, God is een vrouw, Breathin, 7 ringen
Bedankt, Volgende 2019 Bedankt, volgende, maak het uit met je vriendin, ik verveel me, 7 ringen
Posities 2020 Posities, 34+35, Rain on Me, Stuck with U
Bob Dylan - Knockin' On Heaven's Door (tekstrecensie en songbetekenis)

Bob Dylan - Knockin' On Heaven's Door (tekstrecensie en songbetekenis)

Bob Dylans 'Knockin' On Heaven's Door' is een van de meest iconische nummers aller tijden. Het nummer, geschreven in 1973, is gecoverd door talloze artiesten en is een tijdloze klassieker geworden. Maar wat is de diepere betekenis achter de teksten? Lees verder om erachter te komen.Lees Verder
Deck the Halls: Christmas Classic Lyrics Review en betekenis

Deck the Halls: Christmas Classic Lyrics Review en betekenis

De teksten van Deck the Halls zijn eenvoudig en gemakkelijk te onthouden. Het nummer bestaat uit twee coupletten en een refrein. Het eerste couplet gaat over het versieren van het huis voor de kerstperiode. Het tweede couplet gaat over het vieren van de vreugde van het seizoen met vrienden en familie. Het refrein is een oproep om te zingen en je te verheugen in de geest van het seizoen.

Lees Verder