Ariana Grande gaat verder met Kissing Girls in deze nieuwste Instagram-foto

Inhoud

Ariana Grande plaatste onlangs een foto van haar terwijl ze een meisje kuste op haar Instagram-account, wat leidde tot veel gesprekken over haar seksualiteit. De foto kreeg zowel lof als kritiek, waarbij sommige mensen haar applaudisseerden omdat ze open en eerlijk was over haar seksualiteit, terwijl anderen haar ervan beschuldigden de foto als publiciteitsstunt te gebruiken. In dit artikel bekijken we de afbeelding, wat het betekent en wat mensen erover zeggen.

Ariana Grande haalt de krantenkoppen met haar nieuwste Instagram-bericht, waar ze een meisje kust. Dit is niet de eerste keer dat Grande in een relatie van hetzelfde geslacht is gezien, aangezien ze in het verleden open is geweest over haar seksualiteit. De post kreeg veel steun van haar fans, die blij zijn te zien dat ze haar ware zelf omarmt. De post bevat ook een link naar haar nieuwste single 'Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored', die haar boodschap van eigenliefde en acceptatie verder benadrukt. Fans kunnen ook haar andere nummers bekijken, zoals 'Sofia the First' en 'Chi Chi', voor meer van haar krachtige boodschappen.ariana grande kus meisje eerste neef lesbienne

De foto

Op de foto in kwestie is te zien hoe Ariana Grande een meisje op de wang kust. Het meisje op de foto is haar vriendin, Victoria Monét, die ook zangeres en songwriter is. De foto werd op Ariana's Instagram-account geplaatst met het onderschrift 'yikes'.

Ariana Grande kust Liz Gillies

Wat betekent het?

Het beeld is op verschillende manieren geïnterpreteerd. Sommige mensen hebben het opgevat als een teken dat Ariana uit de kast komt als biseksueel of panseksueel, terwijl anderen het zien als een teken dat ze gewoon openstaat voor het verkennen van haar seksualiteit. Hoe het ook zij, de foto heeft tot veel gesprekken geleid over Ariana's seksualiteit en wat het betekent voor haar carrière.

Ariana Grande kust ex-vriend Pete Davidson.

Wat zeggen mensen?

De reacties op de foto waren overwegend positief, met veel mensen die Ariana applaudisseerden omdat ze open en eerlijk was over haar seksualiteit. Anderen hebben haar ervan beschuldigd het als een publiciteitsstunt te gebruiken, maar de meerderheid van de mensen lijkt haar beslissing te steunen.

Wat betekent dit voor de carrière van Ariana?

Het is moeilijk te zeggen wat dit betekent voor Ariana's carrière, maar het zou een teken kunnen zijn dat ze opener en eerlijker wordt over haar seksualiteit. Dit zou een goede zaak kunnen zijn voor haar carrière, omdat het haar zou kunnen helpen om contact te maken met een breder publiek en nieuwe kansen voor haar zou kunnen openen.

Conclusie

De nieuwste Instagram-foto van Ariana Grande heeft tot veel gesprekken over haar seksualiteit geleid. Hoewel sommige mensen haar ervan hebben beschuldigd het als een publiciteitsstunt te gebruiken, lijkt de meerderheid van de mensen haar beslissing te steunen. Het valt nog te bezien wat dit betekent voor haar carrière, maar het zou een teken kunnen zijn dat ze opener en eerlijker wordt over haar seksualiteit.

FAQ

 • Q: Wat plaatste Ariana Grande op haar Instagram?
  A: Ariana Grande plaatste een foto van haar die een meisje kuste op haar Instagram-account.
 • Q: Hoe zijn de reacties op de foto?
  A: De reacties op de foto waren overwegend positief, met veel mensen die Ariana applaudisseerden omdat ze open en eerlijk was over haar seksualiteit.
 • Q: Wat betekent dit voor Ariana's carrière?
  A: Het is moeilijk te zeggen wat dit betekent voor Ariana's carrière, maar het zou een teken kunnen zijn dat ze opener en eerlijker wordt over haar seksualiteit.

Bronnen

Bekijk de volgende bronnen voor meer informatie over de nieuwste Instagram-foto van Ariana Grande:

 • Ariana Grande wakkert gesprek aan met kussende foto (CNN)
 • Ariana Grande: Zangeres lokt discussie uit met kussende foto (BBC)
 • Jax Jones en Demi Lovato's dans-tastische muziekvideo voor 'Instruction'

  De videoclip voor 'Instruction' is een levendige en energieke dansviering. Het bevat enkele van de beste dansers ter wereld, waaronder Les Twins, Jaja Vankova en meer. De video is geregisseerd door Emil Nava, die heeft gewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Ed Sheeran, Calvin Harris en Justin Bieber. De video speelt zich af in een magazijn en bevat een verscheidenheid aan verschillende dansstijlen, van hiphop tot hedendaags. De video is een visueel feest en zal je zeker aan het dansen krijgen.

  Lees Verder
  Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

  Nicki Minaj's gewelfde 'Chun-Li' muziekvideo | Beoordeling van muziekvideo's

  Nicki Minaj's nieuwe videoclip voor haar single 'Chun-Li' is een visueel feest van levendige kleuren en gedurfde fashion statements. De video is een viering van Nicki's rondingen en haar vertrouwen in haar eigen lichaam. De video is een eerbetoon aan het iconische Street Fighter-personage Chun-Li en toont Nicki in verschillende kostuums en omgevingen. De video is geregisseerd door Steven Klein en bevat een aantal cameo's van andere beroemdheden, waaronder 2 Chainz, Tyga en Future.

  Lees Verder