Ariana Grande covert Destiny's Child en Celine Dion in Carpool Karaoke

Inhoud

Ariana Grande verscheen onlangs op James Corden's Carpool Karaoke en zong enkele van haar grootste hits, evenals covers van Destiny's Child en Celine Dion. De aflevering was vol plezier en gelach, en Ariana's zang was net zo geweldig als altijd. Lees verder om meer te weten te komen over Ariana's Carpool Karaoke ervaring!

Ariana Grande vergezelde onlangs James Corden voor een Carpool Karaoke-sessie en het was een traktatie voor fans! Ze zong enkele van haar eigen hits, maar ook covers van Destiny's Child en Celine Dion. Het was een geweldige manier om te pronken met haar vocale bereik en plezier te hebben. Fans waren ook verheugd om haar remix van 'Many Men (Wish Death)' van Justin Bieber en haar samenwerking met Juice WRLD aan 'Remind Me of You' te horen. Het was een geweldige prestatie en een geweldige manier om haar talent te laten zien!

Uitchecken De 50 Cent-remix van Justin Bieber En Juice WRLD's 'Herinner me aan jou' om meer van het geweldige werk van Ariana Grande te horen!ariana grande carpool karaoke god is een vrouw

De grootste hits van Ariana Grande

Ariana Grande zong enkele van haar grootste hits op Carpool Karaoke , waaronder '7 Rings', 'No Tears Left to Cry' en 'Thank U, Next.' Ze zong ook haar nieuwste single 'Positions', die enkele dagen voordat de aflevering werd uitgezonden, werd uitgebracht. Ariana's zang was even krachtig en mooi als altijd, en ze slaagde er zelfs in om met gemak enkele van de hoogste noten te halen.

Destiny's Child en Celine Dion-covers

Ariana zong ook enkele covers van nummers van Destiny's Child en Celine Dion. Ze zong 'Say My Name' van Destiny's Child en 'It's All Coming Back to Me Now' van Celine Dion. Beide covers waren geweldig en de stem van Ariana paste perfect bij de nummers. Ze slaagde er zelfs in om met gemak enkele van de hoogste noten in het nummer van Celine Dion te halen.

Plezier en gelach

De aflevering was vol plezier en gelach. Ariana en James Corden zongen enkele van haar liedjes samen en ze hadden zelfs een dance-off. Ze speelden ook enkele spelletjes, waaronder een spelletje 'Name That Tune' en een spelletje 'Name That Lyric'. Het was een leuke en luchtige aflevering en Ariana en James hadden een geweldige tijd.

Ariana's boodschap van liefde en acceptatie

Tijdens de aflevering sprak Ariana over haar boodschap van liefde en acceptatie. Ze vertelde hoe belangrijk het is om aardig voor elkaar te zijn en mensen te accepteren zoals ze zijn. Ze sprak ook over hoe ze haar platform wil gebruiken om positiviteit en liefde te verspreiden. Het was een krachtige boodschap en het was geweldig om te zien dat Ariana haar platform gebruikte om zo'n belangrijke boodschap te verspreiden.

Ariana's Carpool Karaoke-ervaring

Die van Ariana Grande Carpool Karaoke ervaring was geweldig. Ze zong enkele van haar grootste hits, evenals covers van Destiny's Child en Celine Dion. Ze sprak ook over haar boodschap van liefde en acceptatie, en zij en James Corden hadden veel plezier. Het was een geweldige aflevering en Ariana's zang was net zo geweldig als altijd.

FAQ

  • Q: Welke liedjes zong Ariana Grande op Carpool Karaoke?
    A: Ariana Grande zong enkele van haar grootste hits op Carpool Karaoke, waaronder '7 Rings', 'No Tears Left to Cry' en 'Thank U, Next'. Ze zong ook haar nieuwste single 'Positions', evenals covers van 'Say My Name' van Destiny's Child en 'It's All Coming Back to Me Now' van Celine Dion.
  • Q: Welk bericht deelde Ariana Grande op Carpool Karaoke?
    A: Ariana Grande sprak over haar boodschap van liefde en acceptatie op Carpool Karaoke. Ze vertelde hoe belangrijk het is om aardig voor elkaar te zijn en mensen te accepteren zoals ze zijn. Ze sprak ook over hoe ze haar platform wil gebruiken om positiviteit en liefde te verspreiden.
  • Q: Hoe vermaakten Ariana Grande en James Corden zich op Carpool Karaoke?
    A: Ariana Grande en James Corden hadden veel plezier op Carpool Karaoke. Ze zongen samen enkele van haar liedjes en ze hadden zelfs een dance-off. Ze speelden ook enkele spelletjes, waaronder een spelletje 'Name That Tune' en een spelletje 'Name That Lyric'.

Conclusie

Die van Ariana Grande Carpool Karaoke ervaring was geweldig. Ze zong enkele van haar grootste hits, evenals covers van Destiny's Child en Celine Dion. Ze sprak ook over haar boodschap van liefde en acceptatie, en zij en James Corden hadden veel plezier. Het was een geweldige aflevering en Ariana's zang was net zo geweldig als altijd.

Als je Ariana Grande's wilt kijken Carpool Karaoke aflevering, je kunt het vinden op YouTube of CBS . Ook vind je meer informatie over Ariana Grande op haar officiële website .

Tafel

Liedje Artiest
7 ringen Ariana Grande
Geen tranen meer om te huilen Ariana Grande
Bedankt, Volgende Ariana Grande
Posities Ariana Grande
Zeg mijn naam Kind van het lot
Ik begin het me allemaal weer te herinneren Celine Dion
Eminem – Hoger | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem – Hoger | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Higher' van Eminem is een nummer van zijn album Music to Be Murdered By uit 2020. Het nummer is een krachtig volkslied over het overwinnen van tegenspoed en het vinden van de kracht om door te gaan. Het nummer bevat een sample van 'Legends' van wijlen Juice WRLD en is een eerbetoon aan de overleden rapper. De teksten van Eminem zijn inspirerend en opbeurend, en het nummer zal zeker een hit worden bij fans.

Lees Verder
Bob Dylan - Blowin' In The Wind (Lyrics Review & Song Betekenis)

Bob Dylan - Blowin' In The Wind (Lyrics Review & Song Betekenis)

De tekst van 'Blowin' In The Wind' is eenvoudig maar krachtig. Het lied bestaat uit drie coupletten, die elk een vraag stellen over de toestand van de wereld. De vragen zijn retorisch en de antwoorden worden aan de luisteraar overgelaten om te interpreteren. Het refrein van het nummer is een eenvoudige herhaling van de titel, waarmee het idee wordt benadrukt dat de antwoorden op de vragen 'in de wind waaien'.

Lees Verder