Ariana Grande kondigt album ‘Positions’ aan (tracklijst, functies, releasedatum en recensie)

Inhoud

Ariana Grande heeft haar zesde studioalbum 'Positions' aangekondigd, dat op 30 oktober 2020 zal verschijnen. Het album is Grande's eerste sinds haar album 'Thank U, Next' uit 2019, en er wordt lang naar uitgekeken door fans. Het album bevat 14 nummers, met gastoptredens van Doja Cat, The Weeknd en Ty Dolla $ign. Lees verder voor meer informatie over de tracklist, kenmerken, releasedatum en recensie van het album 'Positions' van Ariana Grande.

ariana grande posities

Tracklijst

De tracklist voor het album ‘Positions’ van Ariana Grande is als volgt:

Ariana Grande heeft haar zesde studioalbum aangekondigd, Posities , die op 30 oktober uitkomt. Het album bevat 14 tracks, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Positions' en '34+35'. Het album bevat ook samenwerkingen met Doja Cat, The Weeknd en Ty Dolla $ign. Fans kunnen op het album een ​​mix van R&B-, pop- en hiphopinvloeden verwachten. Fans kunnen het album nu pre-orderen en krijgen direct toegang tot de singles. Naast het album heeft Grande ook een videoclip uitgebracht voor het titelnummer, waarin ze verschillende rollen speelt, van president van de Verenigde Staten tot chef-kok. Fans kunnen ook haar nieuwe single 'She She She' checken zij zij zij songteksten en de videoclip voor 'Aw Yeah' met Tech N9ne tech negen aw ja . Met de vrijlating van Posities , heeft Ariana Grande zeker weer een hitalbum in handen.

 • Stil
 • 34+35
 • Redenen (feat. Doja Cat)
 • Net als magie
 • Van de Tafel (feat. The Weeknd)
 • Halfzeven
 • Vangnet (feat. Ty Dolla $ign)
 • Mijn haar
 • Vervelend
 • westzijde
 • Hou van taal
 • Posities
 • Overduidelijk
 • POV

Functies

Ariana Grande's album 'Positions' bevat gastoptredens van Doja Cat, The Weeknd en Ty Dolla $ign. Het album bevat ook productie van producers als Tommy Brown, Charles Anderson en Michael Foster.

Datum van publicatie

Het album ‘Positions’ van Ariana Grande komt uit op 30 oktober 2020.

Beoordeling

Het album 'Positions' van Ariana Grande is een langverwachte release van de popster. Het album bevat een mix van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads. Het album zal zeker een hit worden bij fans en zal zeker een van de grootste albums van het jaar worden.

Conclusie

Het album ‘Positions’ van Ariana Grande wordt uitgebracht op 30 oktober 2020. Het album bevat 14 nummers, met gastoptredens van Doja Cat, The Weeknd en Ty Dolla $ign. Het album zal zeker een hit worden bij fans en zal zeker een van de grootste albums van het jaar worden.

FAQ

 • Q: Wanneer komt het album 'Positions' van Ariana Grande uit?
  A: Het album ‘Positions’ van Ariana Grande komt uit op 30 oktober 2020.
 • Q: Wie zijn de artiesten op het album 'Positions' van Ariana Grande?
  A: Ariana Grande's album 'Positions' bevat gastoptredens van Doja Cat, The Weeknd en Ty Dolla $ign.
 • Q: Wat is de recensie van het album 'Positions' van Ariana Grande?
  A: Het album 'Positions' van Ariana Grande zal zeker een hit worden bij fans en zal zeker een van de grootste albums van het jaar worden.

Tracklijst-tabel

Spoor Uitgelichte artiest
Stil -
34+35 -
Motief Doja Kat
Net als magie -
Van de tafel Het weekend
Halfzeven -
Vangnet Ty Dolla$ign
Mijn haar -
Vervelend -
westzijde -
Hou van taal -
Posities -
Overduidelijk -
POV -

Voor meer informatie over het album ‘Positions’ van Ariana Grande, check out De officiële website van Ariana Grande , Rolling Stones artikel , En Billboards artikel .

Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Luister naar de volledige 'Kings Never Die' van Eminem Ft. Gwen Stefani

Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani. Het nummer gaat over nooit opgeven en sterk blijven ondanks tegenspoed. De teksten zijn inspirerend en opbeurend, en de videoclip bevat zowel Eminem als Gwen Stefani.

Lees Verder
Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD & SUGA - Girl Of My Dreams: Lyrics Betekenis uitgelegd

Juice WRLD en SUGA's samenwerking 'Girl Of My Dreams' is een oprecht lied over liefde en verlangen. De twee kunstenaars onderzoeken het idee van een perfecte liefde en de strijd om die te vinden. Het nummer werd op 9 april 2021 uitgebracht als onderdeel van het postume album van Juice WRLD, Legends Never Die. Lees verder voor meer informatie over de tekst en de betekenis achter dit nummer.

Lees Verder