Ariana Grande kondigt album ‘Positions’ aan (tracklijst, functies, releasedatum en recensie)

Inhoud

Ariana Grande heeft haar zesde studioalbum 'Positions' aangekondigd, dat op 30 oktober 2020 zal verschijnen. Het album is Grande's eerste sinds haar album 'Thank U, Next' uit 2019, en er wordt lang naar uitgekeken door fans. Het album bevat 14 nummers, met gastoptredens van Doja Cat, The Weeknd en Ty Dolla $ign. Lees verder voor meer informatie over de tracklist, kenmerken, releasedatum en recensie van het album 'Positions' van Ariana Grande.

ariana grande posities

Tracklijst

De tracklist voor het album ‘Positions’ van Ariana Grande is als volgt:

Ariana Grande heeft haar zesde studioalbum aangekondigd, Posities , die op 30 oktober uitkomt. Het album bevat 14 tracks, waaronder de eerder uitgebrachte singles 'Positions' en '34+35'. Het album bevat ook samenwerkingen met Doja Cat, The Weeknd en Ty Dolla $ign. Fans kunnen op het album een ​​mix van R&B-, pop- en hiphopinvloeden verwachten. Fans kunnen het album nu pre-orderen en krijgen direct toegang tot de singles. Naast het album heeft Grande ook een videoclip uitgebracht voor het titelnummer, waarin ze verschillende rollen speelt, van president van de Verenigde Staten tot chef-kok. Fans kunnen ook haar nieuwe single 'She She She' checken zij zij zij songteksten en de videoclip voor 'Aw Yeah' met Tech N9ne tech negen aw ja . Met de vrijlating van Posities , heeft Ariana Grande zeker weer een hitalbum in handen. • Stil
 • 34+35
 • Redenen (feat. Doja Cat)
 • Net als magie
 • Van de Tafel (feat. The Weeknd)
 • Halfzeven
 • Vangnet (feat. Ty Dolla $ign)
 • Mijn haar
 • Vervelend
 • westzijde
 • Hou van taal
 • Posities
 • Overduidelijk
 • POV

Functies

Ariana Grande's album 'Positions' bevat gastoptredens van Doja Cat, The Weeknd en Ty Dolla $ign. Het album bevat ook productie van producers als Tommy Brown, Charles Anderson en Michael Foster.

Datum van publicatie

Het album ‘Positions’ van Ariana Grande komt uit op 30 oktober 2020.

Beoordeling

Het album 'Positions' van Ariana Grande is een langverwachte release van de popster. Het album bevat een mix van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads. Het album zal zeker een hit worden bij fans en zal zeker een van de grootste albums van het jaar worden.

Conclusie

Het album ‘Positions’ van Ariana Grande wordt uitgebracht op 30 oktober 2020. Het album bevat 14 nummers, met gastoptredens van Doja Cat, The Weeknd en Ty Dolla $ign. Het album zal zeker een hit worden bij fans en zal zeker een van de grootste albums van het jaar worden.

FAQ

 • Q: Wanneer komt het album 'Positions' van Ariana Grande uit?
  A: Het album ‘Positions’ van Ariana Grande komt uit op 30 oktober 2020.
 • Q: Wie zijn de artiesten op het album 'Positions' van Ariana Grande?
  A: Ariana Grande's album 'Positions' bevat gastoptredens van Doja Cat, The Weeknd en Ty Dolla $ign.
 • Q: Wat is de recensie van het album 'Positions' van Ariana Grande?
  A: Het album 'Positions' van Ariana Grande zal zeker een hit worden bij fans en zal zeker een van de grootste albums van het jaar worden.

Tracklijst-tabel

Spoor Uitgelichte artiest
Stil -
34+35 -
Motief Doja Kat
Net als magie -
Van de tafel Het weekend
Halfzeven -
Vangnet Ty Dolla$ign
Mijn haar -
Vervelend -
westzijde -
Hou van taal -
Posities -
Overduidelijk -
POV -

Voor meer informatie over het album ‘Positions’ van Ariana Grande, check out De officiële website van Ariana Grande , Rolling Stones artikel , En Billboards artikel .

Ed Sheeran - Cross Me Ft. Chance The Rapper en PnB Rock (tekstrecensie en songbetekenis)

Ed Sheeran - Cross Me Ft. Chance The Rapper en PnB Rock (tekstrecensie en songbetekenis)

Het nummer begint met Ed Sheeran die zingt over hoe zijn vrienden er altijd voor hem zijn geweest, wat er ook gebeurt. Hij zingt: 'Ik heb niemand nodig om me te vertellen hoe ik me moet voelen/ Ik heb echte die me nooit in de steek zullen laten/ Ze zullen er zijn als ik de grond raak.' Dit is een krachtige boodschap over het belang van loyale vrienden die er altijd voor je zullen zijn.

Lees Verder
Denace - Little Nicky (Nick Cannon Diss): recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Denace - Little Nicky (Nick Cannon Diss): recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Het nummer begint met Denace die rapt over zijn succes en hoe hij dit heeft kunnen bereiken zonder de hulp van Nick Cannon. Hij maakt ook foto's van Nick's carrière en zegt dat hij al jaren 'op dezelfde plek vastzit'. Denace vertelt vervolgens hoe hij naam heeft kunnen maken zonder de hulp van Nick Cannon of iemand anders. Hij maakt ook foto's van het persoonlijke leven van Nick en zegt dat hij al jaren 'op dezelfde plek vastzit'.

Lees Verder