Ariana Grande en Victoria Monet verdrijven negativiteit in 'MONOPOLY'-video (Lyrics Review)

Inhoud

Video 'MONOPOLY' van Ariana Grande en Victoria Monet: recensie van de songtekst De nieuwe single 'MONOPOLY' van Ariana Grande en Victoria Monet is een krachtig volkslied van eigenliefde en positiviteit. Lees onze songtekstrecensie voor meer informatie over het nummer en de boodschap.

Ariana Grande en Victoria Monet hebben samengewerkt om een ​​krachtig volkslied van eigenliefde en positiviteit te creëren met hun nieuwe single 'MONOPOLY'. Het lied is een viering van eigenwaarde en een herinnering om trouw te blijven aan jezelf. In deze songtekstreview gaan we dieper in op het nummer en de boodschap ervan.

Ariana Grande en Victoria Monet werken samen om hun nieuwe single 'MONOPOLY' uit te brengen. Het nummer is een krachtig volkslied over het uitbannen van negativiteit en het omarmen van positiviteit. De teksten zijn opbeurend en inspirerend, en de video is een visuele weergave van de boodschap. In de video dansen en zingen Grande en Monet in een kleurrijke, levendige wereld, en de boodschap is duidelijk: laat je door niemand naar beneden halen. Het nummer is een geweldige herinnering om positief te blijven en je te concentreren op het goede in het leven. Bekijk de video en de songteksten om inspiratie op te doen!

Als je op zoek bent naar meer opbeurende muziek, bekijk dan de mijn bloed video door Twenty One Pilots of Taylor Swift's album uit 1989 uitgebracht in 2014.

ariana grande victoria monet monopoly video

De betekenis achter het lied

Het nummer gaat over jezelf omarmen en niemand anders laten bepalen wie je bent. De teksten zijn een herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders. Het nummer is een viering van eigenliefde en een herinnering om positief te blijven ondanks negativiteit.

Het refrein van het nummer is een krachtige herinnering om trouw te blijven aan jezelf: 'Ik vind me leuker als ik bij mezelf ben / ik heb niemand anders nodig / ik vind me leuker als ik alleen ben / ik niet niemand anders nodig.” Dit is een krachtige boodschap van eigenliefde en zelfacceptatie.

De muziekvideo

De videoclip voor 'MONOPOLY' is een viering van eigenliefde en positiviteit. De video toont Grande en Monet in verschillende kleurrijke en levendige omgevingen, van een strand tot een kermis. De video is een herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders.

De productie

De productie van “MONOPOLY” is vrolijk en energiek. Het nummer bevat een pakkende beat en een stuwende baslijn. De productie is een perfecte aanvulling op de teksten, die een herinnering zijn om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders.

De liedjestekst

De tekst van 'MONOPOLY' is een krachtige herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders over jou. De teksten zijn een viering van eigenliefde en een herinnering om positief te blijven ondanks negativiteit. De teksten zijn een herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders.

De boodschap

De boodschap van 'MONOPOLY' is een krachtige herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders over jou. Het nummer is een viering van eigenliefde en een herinnering om positief te blijven ondanks negativiteit. Het nummer is een herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders.

Conclusie

'MONOPOLY' van Ariana Grande en Victoria Monet is een krachtig volkslied van eigenliefde en positiviteit. Het nummer is een herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders. Het nummer is een viering van eigenliefde en een herinnering om positief te blijven ondanks negativiteit. Het nummer is een krachtige herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders over jou.

FAQ

  • Q: Wat is de boodschap van 'MONOPOLY'?
    A: De boodschap van 'MONOPOLY' is een krachtige herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders over jou. Het nummer is een viering van eigenliefde en een herinnering om positief te blijven ondanks negativiteit.
  • Q: Wie schreef 'MONOPOLY'?
    A: 'MONOPOLY' is geschreven door Ariana Grande en Victoria Monet.
  • Q: Hoe ziet de productie van 'MONOPOLY' eruit?
    A: De productie van “MONOPOLY” is vrolijk en energiek. Het nummer bevat een pakkende beat en een stuwende baslijn.

Tafel

Artiest Liedje Bericht
Ariana Grande en Victoria Monet MONOPOLY Blijf trouw aan jezelf en laat je waarde niet bepalen door de mening van iemand anders over jou.

Concluderend, Ariana Grande en Victoria Monet's 'MONOPOLY' is een krachtig volkslied van eigenliefde en positiviteit. Het nummer is een herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders. Het nummer is een viering van eigenliefde en een herinnering om positief te blijven ondanks negativiteit. Het nummer is een krachtige herinnering om trouw te blijven aan jezelf en je waarde niet te laten bepalen door de mening van iemand anders over jou.

Kijk voor meer informatie over 'MONOPOLY' van Ariana Grande en Victoria Monet Dit artikel van Billboard, Dit artikel van Rolling Stone, en de officiële videoclip op Youtube.

Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

Taylor Swift's album uit 1989: een track-by-track review

De eerste single uit 1989, 'Shake It Off', was meteen een hit. Het was een afwijking van Swift's eerdere country-popgeluid, en het was een teken van wat komen ging. Het nummer werd geproduceerd door Max Martin en Shellback en bevatte een pakkende hook en een dansbare beat. Het nummer was een groot succes, bereikte nummer één in de Billboard Hot 100 en werd Swift's tweede nummer één single in de Verenigde Staten.

Lees Verder
The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

The Beatles - Eleanor Rigby: Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Eleanor Rigby' vertelt het verhaal van een eenzame vrouw die door de wereld wordt vergeten. Het lied schetst een levendig beeld van een vrouw die geïsoleerd en alleen is, met niemand bij wie ze terecht kan voor troost of gezelschap. De teksten suggereren ook dat Eleanor het slachtoffer is van verwaarlozing door de samenleving, aangezien ze niet eens een behoorlijke begrafenis krijgt. Het lied is een krachtige herinnering aan het belang van het bereiken van degenen die hulp en ondersteuning nodig hebben.

Lees Verder