Anne-Marie en Ed Sheeran coveren 'Ciao Adios' akoestisch

Inhoud

Anne-Marie en Ed Sheeran hebben onlangs een akoestische cover uitgebracht van Anne-Marie's hitsingle 'Ciao Adios'. De hoes is uitgebracht op het YouTube-kanaal van Anne-Marie en is al meer dan 5 miljoen keer bekeken. Op de hoes zingen Anne-Marie en Ed Sheeran het nummer akoestisch, begeleid door gitaar en piano. De hoes wordt geprezen om zijn eenvoud en de chemie tussen de twee artiesten.

ed sheeran anne marie ciao adios akoestische hoes

Over Anne-Marie

Anne-Marie is een Britse singer-songwriter die in 2016 bekendheid verwierf met haar hitsingle 'Alarm'. Sindsdien heeft ze verschillende succesvolle singles uitgebracht, waaronder 'Ciao Adios', 'Friends' en '2002'. Ze heeft ook samengewerkt met verschillende andere artiesten, waaronder Clean Bandit, Marshmello en Ed Sheeran. Anne-Marie heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Brit Award for British Female Solo Artist in 2019.

Anne-Marie en Ed Sheeran hebben onlangs een akoestische cover uitgebracht van de hit “Ciao Adios”. De twee zangers hebben een prachtige vertolking van het nummer gemaakt, met de krachtige zang van Anne-Marie en het kenmerkende gitaarspel van Ed Sheeran. De hoes is zowel door fans als critici geprezen en is een goed voorbeeld van hoe twee getalenteerde artiesten samen kunnen komen om iets speciaals te creëren. Als je op zoek bent naar een geweldige akoestische cover van 'Ciao Adios', dan is de versie van Anne-Marie en Ed Sheeran zeker de moeite waard. Je kunt ook andere geweldige covers bekijken, zoals pompeii songtekst betekenis En calvin harris reus .Over Ed Sheeran

Ed Sheeran is een Britse singer-songwriter die in 2011 bekendheid verwierf met zijn hitsingle 'The A Team'. Sindsdien heeft hij verschillende succesvolle singles uitgebracht, waaronder 'Shape of You', 'Thinking Out Loud' en 'Perfect'. Hij heeft ook samengewerkt met verschillende andere artiesten, waaronder Justin Bieber, Taylor Swift en Anne-Marie. Ed Sheeran heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Brit Award voor Britse mannelijke soloartiest in 2017.

De omslag

De akoestische cover van 'Ciao Adios' is op 5 april 2021 uitgebracht op het YouTube-kanaal van Anne-Marie. Op de cover is te zien hoe Anne-Marie en Ed Sheeran het nummer akoestisch zingen, begeleid door een gitaar en een piano. De hoes wordt geprezen om zijn eenvoud en de chemie tussen de twee artiesten.

Receptie

De hoes kreeg positieve recensies van zowel fans als critici. Velen hebben de chemie tussen Anne-Marie en Ed Sheeran geprezen, evenals de eenvoud van de omslag. De hoes wordt ook geprezen om zijn vermogen om de emotie van het nummer naar voren te brengen.

Conclusie

Anne-Marie en Ed Sheeran hebben onlangs een akoestische cover uitgebracht van Anne-Marie's hitsingle 'Ciao Adios'. De hoes wordt geprezen om zijn eenvoud en de chemie tussen de twee artiesten. De hoes kreeg positieve recensies van zowel fans als critici en is al meer dan 5 miljoen keer bekeken.

Voor meer informatie over Anne-Marie en Ed Sheeran, check out Anne-Marie's website En De website van Ed Sheeran .

FAQ

  • Q: Wie zijn Anne-Marie en Ed Sheeran?
    A: Anne-Marie is een Britse singer-songwriter die in 2016 bekendheid verwierf met haar hitsingle 'Alarm'. Ed Sheeran is een Britse singer-songwriter die in 2011 bekendheid verwierf met zijn hitsingle 'The A Team'.
  • Q: Wat is de akoestische hoes van 'Ciao Adios'?
    A: De akoestische cover van 'Ciao Adios' is op 5 april 2021 uitgebracht op het YouTube-kanaal van Anne-Marie. Op de cover is te zien hoe Anne-Marie en Ed Sheeran het nummer akoestisch zingen, begeleid door een gitaar en een piano.
  • Q: Hoe is de omslag ontvangen?
    A: De hoes kreeg positieve recensies van zowel fans als critici. Velen hebben de chemie tussen Anne-Marie en Ed Sheeran geprezen, evenals de eenvoud van de omslag.

Vergelijkingstabel

Artiest Beroemd worden Onderscheidingen
Anne Marie 2016 met 'Alarm' Brit Award voor Britse vrouwelijke soloartiest in 2019
Ed Sheeran 2011 met 'Het A-Team' Brit Award voor Britse mannelijke soloartiest in 2017
Beyoncé's 'Black Parade' - Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Beyoncé's 'Black Parade' - Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Black Parade' is een viering van de zwarte cultuur en een oproep tot actie voor de zwarte gemeenschap. Beyoncé zingt over het belang van zwarte trots en eenheid, en de noodzaak om samen te staan ​​in tijden van tegenspoed. Ook spreekt ze over de kracht van de zwarte cultuur en haar invloed op de wereld.

Lees Verder
Eminem treedt op tijdens Boston Calling 2018 (video's)

Eminem treedt op tijdens Boston Calling 2018 (video's)

Eminem betrad het podium van Boston Calling 2018 en leverde een onvergetelijk optreden. De rapper voerde enkele van zijn grootste hits uit, waaronder 'Stan' en 'Rap God'. Fans waren dolenthousiast om Eminem live te zien optreden en de video's van zijn optreden circuleerden online.

Lees Verder