Vermeende tracklist van 'Tha Carter V' van Lil Wayne lekt online ondanks geruchten over albumrelease

Inhoud

Het album 'Tha Carter V' van Lil Wayne is al jaren het onderwerp van veel speculatie en anticipatie, en nu is er een vermeende tracklist online gelekt. De tracklist, die op Reddit werd gepost, werd door fans zowel enthousiast als sceptisch onthaald. Lees verder om meer te weten te komen over de vermeende tracklist en de geruchten rond de release van 'Tha Carter V'.

Geruchten over het langverwachte album van Lil Wayne, Tha Carter V, doen al jaren de ronde, en nu is er een vermeende tracklist online gelekt. De tracklist bevat features van Kendrick Lamar, Drake, Nicki Minaj en meer. Fans speculeren dat het album binnenkort zou kunnen worden uitgebracht, maar er is nog niets bevestigd. In de tussentijd kunnen fans genieten van andere recente releases van Lil Wayne, zoals wolken door nf En hemel j cole , terwijl ze wachten op de vrijlating van Tha Carter V.lil wayne tha carter v tracklist lek geruchten

Wat is 'Tha Carter V'?

'Tha Carter V' is het vijfde studioalbum van de Amerikaanse rapper Lil Wayne. Het album zou oorspronkelijk in 2013 uitkomen, maar door een juridisch geschil tussen Lil Wayne en zijn voormalige label Cash Money Records liep het album vertraging op. Sindsdien zijn er talloze geruchten en speculaties geweest over de release van het album, maar er is geen officiële aankondiging gedaan.

Floyd Mayweather plaagt

De vermeende tracklist

De vermeende tracklist is op Reddit geplaatst door een gebruiker die beweert deze van een betrouwbare bron te hebben verkregen. De tracklist bevat 18 nummers, met gastoptredens van artiesten als Kendrick Lamar, Nicki Minaj en Travis Scott. Op de tracklist staat ook de eerder uitgebrachte single “Believe Me”, die in 2014 uitkwam.

James Harden hint naar de vrijlating van

Reacties op de vermeende tracklist

De vermeende tracklist is zowel enthousiast als sceptisch ontvangen door fans. Sommige fans zijn enthousiast over het vooruitzicht om eindelijk het langverwachte album te horen, terwijl anderen sceptisch zijn over de legitimiteit van de tracklist. Er wordt ook gespeculeerd dat de tracklist mogelijk is gelekt als een manier om een ​​hype voor het album te genereren.

Odell Beckham Jr plaagt het rood

Geruchten over de release van 'Tha Carter V'

Geruchten over de release van 'Tha Carter V' doen al jaren de ronde, zonder officiële aankondiging van Lil Wayne of Cash Money Records. De afgelopen maanden zijn er berichten geweest dat het album in de nabije toekomst zal worden uitgebracht, maar er zijn geen concrete details onthuld. Fans hopen dat de vermeende tracklist een teken is dat het album eindelijk onderweg is.

Conclusie

De vermeende tracklist van 'Tha Carter V' van Lil Wayne is zowel enthousiast als sceptisch ontvangen door fans. Hoewel er nog steeds geen officiële aankondiging is van Lil Wayne of Cash Money Records, heeft de tracklist voor veel hype gezorgd voor het langverwachte album. Fans hopen dat de geruchten over de release van het album waar zijn en dat ze het album binnenkort eindelijk te horen krijgen.

FAQ

  • Q: Wat is 'Tha Carter V'?
    A: 'Tha Carter V' is het vijfde studioalbum van de Amerikaanse rapper Lil Wayne. Het album zou oorspronkelijk in 2013 uitkomen, maar door een juridisch geschil tussen Lil Wayne en zijn voormalige label Cash Money Records liep het album vertraging op.
  • Q: Wie staat er op de vermeende tracklist?
    A: De vermeende tracklist bevat gastoptredens van artiesten als Kendrick Lamar, Nicki Minaj en Travis Scott.
  • Q: Zijn er geruchten rond de release van 'Tha Carter V'?
    A: Geruchten over de release van 'Tha Carter V' doen al jaren de ronde, zonder officiële aankondiging van Lil Wayne of Cash Money Records. De afgelopen maanden zijn er berichten geweest dat het album in de nabije toekomst zal worden uitgebracht, maar er zijn geen concrete details onthuld.

Inhoudsopgave

Sectie Beschrijving
Wat is 'Tha Carter V'? Achtergrondinformatie over het album.
De vermeende tracklist Details van de tracklist die op Reddit is geplaatst.
Reacties op de vermeende tracklist De reactie van fans op de tracklist.
Geruchten over de release van 'Tha Carter V' Speculaties over de release van het album.
Conclusie Samenvatting van het artikel.
FAQ Vragen en antwoorden over het onderwerp.

De vermeende tracklist van 'Tha Carter V' van Lil Wayne is zowel enthousiast als sceptisch ontvangen door fans. Hoewel er nog steeds geen officiële aankondiging is van Lil Wayne of Cash Money Records, heeft de tracklist voor veel hype gezorgd voor het langverwachte album. Fans hopen dat de geruchten over de release van het album waar zijn en dat ze het album binnenkort eindelijk te horen krijgen.

Voor meer informatie over de vermeende tracklist van 'Tha Carter V' en de geruchten rond de release van het album, ga je naar Rollende steen En Hete nieuwe hiphop .

Beyoncé's 'Black Parade' - Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

Beyoncé's 'Black Parade' - Betekenis van songteksten en recensie van liedjes

De tekst van 'Black Parade' is een viering van de zwarte cultuur en een oproep tot actie voor de zwarte gemeenschap. Beyoncé zingt over het belang van zwarte trots en eenheid, en de noodzaak om samen te staan ​​in tijden van tegenspoed. Ook spreekt ze over de kracht van de zwarte cultuur en haar invloed op de wereld.

Lees Verder
Eminem treedt op tijdens Boston Calling 2018 (video's)

Eminem treedt op tijdens Boston Calling 2018 (video's)

Eminem betrad het podium van Boston Calling 2018 en leverde een onvergetelijk optreden. De rapper voerde enkele van zijn grootste hits uit, waaronder 'Stan' en 'Rap God'. Fans waren dolenthousiast om Eminem live te zien optreden en de video's van zijn optreden circuleerden online.

Lees Verder