Vermeende tracklist voor het zesde album van Taylor Swift lekt online

Inhoud

Fans van Taylor Swift hebben reikhalzend uitgekeken naar de release van haar zesde album, en nu lijkt het erop dat ze een voorproefje hebben van wat ze kunnen verwachten. Een vermeende tracklist voor het aankomende album is online gelekt en de fans gonzen van opwinding.

De vermeende tracklist voor het zesde album van Taylor Swift is onlangs online gelekt en fans speculeren al over waar de nummers over zullen gaan. De tracklist bevat enkele van haar meest populaire nummers, zoals '7 Summers' en 'Lil Nas X Concert'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album, dat naar verwachting ergens dit jaar uitkomt. In de tussentijd kunnen fans de 7 zomers albumhoes En x concert betekenis om een ​​beter idee te krijgen van hoe het album eruit zal zien.

Wat we weten over de gelekte tracklist

De tracklist is gelekt op een fansite en bevat 15 nummers. De titels van de nummers zijn als volgt: 'Lover', 'Cruel Summer', 'The Archer', 'I Forgot That You Existed', 'Miss Americana & The Heartbreak Prince', 'Paper Rings', 'Cornelia Street', 'Death By A Thousand Cuts', 'London Boy', 'False God', 'You Need To Calm Down', 'Afterglow', 'ME!', 'It's Nice To Have A Friend' en 'Daylight'.

Taylor Swift 6e album Tracklijst album uit 2017 gelekt

Op de tracklist staan ​​ook enkele samenwerkingen, waaronder eentje met Panic! Bij The Disco's Brendon Urie en nog een met de Dixie Chicks. Het is onduidelijk of deze samenwerkingen op het album zullen verschijnen of dat het slechts bonustracks zijn.

Wat zou dit kunnen betekenen voor het album?

De gelekte tracklist kan verschillende dingen betekenen voor het aankomende album. Ten eerste zou het kunnen betekenen dat het album bijna af is en klaar is voor release. Het zou ook kunnen betekenen dat het album een ​​vrolijker, pop-georiënteerd geluid zal hebben dan haar vorige albums. Ten slotte zou het kunnen betekenen dat het album meer samenwerkingen zal bevatten dan haar vorige albums.

Wat denken fans?

Fans hebben gespeculeerd over de gelekte tracklist sinds deze voor het eerst werd uitgebracht. Sommige fans zijn enthousiast over de mogelijke samenwerkingen, terwijl anderen teleurgesteld zijn dat sommige van hun favoriete nummers van Taylor's vorige albums niet zijn opgenomen. Over het algemeen lijken fans voorzichtig optimistisch over het aankomende album.

Wat kunnen we verwachten?

Op dit moment is het onmogelijk om te weten wat je kunt verwachten van het zesde album van Taylor Swift. De gelekte tracklist heeft fans echter een glimp gegeven van wat er in petto zou kunnen zijn. We kunnen een mix verwachten van vrolijke popsongs, samenwerkingen en enkele van Taylor's kenmerkende ballads. We kunnen ook verwachten dat het album ergens in de nabije toekomst zal verschijnen.

Conclusie

De vermeende tracklist voor het 6e album van Taylor Swift is online gelekt en de fans gonzen van opwinding. De tracklist bevat 15 nummers, enkele samenwerkingen en een mix van vrolijke popsongs en ballads. We kunnen verwachten dat het album ergens in de nabije toekomst uitkomt.

FAQ

  • Q: Wanneer komt het zesde album van Taylor Swift uit?
    A: Het is onduidelijk wanneer het album uitkomt, maar de verwachting is dat het ergens in de nabije toekomst zal verschijnen.
  • Q: Wat voor nummers komen er op het album?
    A: De gelekte tracklist bevat een mix van vrolijke popsongs, samenwerkingen en enkele van Taylor's kenmerkende ballads.
  • Q: Wie zijn de medewerkers op het album?
    A: De gelekte tracklist bevat samenwerkingen met Panic! Brendon Urie en de Dixie Chicks van The Disco.

Tracklijst

Titel van het nummer Samenwerking
Minnaar Geen
Wrede zomer Geen
De Boogschutter Geen
Ik vergat dat je bestond Geen
Miss Americana & The Heartbreak Prince Geen
Papieren ringen Geen
Cornelia straat Geen
Dood door duizend snijwonden Geen
Londense jongen Geen
Vals goed Geen
Je moet rustig worden Geen
Nagloeien Geen
MIJ! Geen
Het is leuk om een ​​vriend te hebben Geen
Daglicht Geen
Mij! (feat. Brendon Urie) Paniek! Bij de disco
Binnenkort word je beter (feat. The Dixie Chicks) De Dixie-kuikens

Voor meer informatie over de uitgelekte tracklist voor het zesde album van Taylor Swift, check out Rollende steen En Aanplakbord .

Taylor Swift - Tear Drops On My Guitar: Teksten, Betekenis & Akkoorden

Taylor Swift - Tear Drops On My Guitar: Teksten, Betekenis & Akkoorden

De tekst van 'Tear Drops On My Guitar' vertelt het verhaal van een jong meisje dat verliefd is op een jongen die niet ook van haar houdt. Het nummer is geschreven vanuit het perspectief van het meisje en ze drukt haar verdriet en liefdesverdriet uit over de situatie. Hier zijn de songteksten:

Lees Verder
Stormzy - Lessen: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Stormzy - Lessen: recensie van songteksten en betekenis van liedjes

Stormzy is een Britse grime-artiest die is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle rappers in het VK. Zijn debuutalbum Gang Signs & Prayer kwam uit in 2017 en was een enorm succes en bereikte nummer één in de UK Albums Chart. Het album kreeg lovende kritieken en won de Mercury Prize 2018. 'Lessons' is een track van het album en is een reflectie op de lessen die hij in het leven heeft geleerd en hoe deze hem hebben gevormd.

Lees Verder