Alle Sia-nummers en -albums: een volledige lijst

Inhoud

Sia is een Australische singer-songwriter en producer die internationaal succes heeft geboekt met haar unieke muziekmerk. Ze heeft zes studioalbums, twee livealbums en talloze singles en samenwerkingen uitgebracht. Haar muziek wordt geroemd om haar krachtige teksten en pakkende melodieën. In dit artikel geven we een volledige lijst van alle Sia-nummers en -albums.

Sia is een Australische singer-songwriter die in de loop der jaren een aantal hitnummers en albums heeft uitgebracht. Hier is een complete lijst van alle Sia-nummers en -albums, inclusief haar samenwerkingen met andere artiesten zoals Songtekst Zonnebloem Spiderman En Ontmoet hem gisteravond songteksten . Of je nu fan bent van haar solowerk of haar samenwerkingen, deze lijst heeft voor elk wat wils.

lijst met alle sia-nummers en albums

Sia's Studio-albums

Sia heeft gedurende haar carrière zes studioalbums uitgebracht. Haar debuutalbum, Alleen zien , kwam uit in 1997. Haar tweede album, Genezing is moeilijk , kwam uit in 2001. Haar derde album, Kleur de kleine , kwam uit in 2004. Haar vierde album, Sommige mensen hebben echte problemen , kwam uit in 2008. Haar vijfde album, Wij zijn geboren , kwam uit in 2010. Haar zesde album, 1000 vormen van angst , werd uitgebracht in 2014.

Sia's live-albums

Sia heeft ook twee live-albums uitgebracht. Haar eerste live-album, Dame Croissant , kwam uit in 2007. Haar tweede live-album, Live in Concert , werd uitgebracht in 2011.

Sia's singles en samenwerkingen

Sia heeft gedurende haar carrière talloze singles en samenwerkingen uitgebracht. Enkele van haar meest populaire singles zijn 'Chandelier', 'Cheap Thrills', 'Elastic Heart' en 'The Greatest'. Ze heeft ook samengewerkt met artiesten als David Guetta, Flo Rida en Eminem.

Sia's muziekvideo's

Sia heeft verschillende muziekvideo's uitgebracht voor haar liedjes. Enkele van haar meest populaire muziekvideo's zijn 'Chandelier', 'Cheap Thrills', 'Elastic Heart' en 'The Greatest'.

Sia's prijzen en nominaties

Sia is gedurende haar hele carrière genomineerd voor talloze prijzen. Ze heeft twee Grammy Awards, twee MTV Video Music Awards en twee Brit Awards gewonnen. Ze is ook genomineerd voor een Academy Award en een Golden Globe Award.

Conclusie

Sia is een ongelooflijk getalenteerde singer-songwriter en producer die internationaal succes heeft geboekt met haar unieke muziekmerk. Dit artikel bevatte een volledige lijst van alle Sia-nummers en -albums. Voor meer informatie over de muziek van Sia kun je terecht op siamusic.net of AllMusic.com .

FAQ

  • Q: Hoeveel studioalbums heeft Sia uitgebracht? A: Sia heeft gedurende haar carrière zes studioalbums uitgebracht.
  • Q: Hoeveel live albums heeft Sia uitgebracht? A: Sia heeft twee live-albums uitgebracht.
  • Q: Welke prijzen heeft Sia gewonnen? A: Sia heeft twee Grammy Awards, twee MTV Video Music Awards en twee Brit Awards gewonnen.

Sia's albums en singles

Album Jaar Alleenstaanden
Alleen zien 1997 -
Genezing is moeilijk 2001 -
Kleur de kleine 2004 -
Sommige mensen hebben echte problemen 2008 -
Wij zijn geboren 2010 -
1000 vormen van angst 2014 Kroonluchter, goedkope sensatie, elastisch hart, de beste
Calvin Harris, Frank Ocean & Migos werken samen 'Slide': songtekstenoverzicht

Calvin Harris, Frank Ocean & Migos werken samen 'Slide': songtekstenoverzicht

'Slide' is een nummer van Calvin Harris, Frank Ocean en Migos. Het werd uitgebracht in 2017 en werd al snel een hit. Het nummer is een mix van hiphop en elektronische muziek, met een pakkende beat en een vloeiende flow. De tekst van het nummer gaat over het leven ten volle leven en genieten van het moment.

Lees Verder
Stel je de muziekvideo 'Zero' van Dragons voor: een nerdparadijs

Stel je de muziekvideo 'Zero' van Dragons voor: een nerdparadijs

De muziekvideo 'Zero' werd uitgebracht in 2018 en werd geregisseerd door Mark Pellington. De video volgt het verhaal van een jong meisje dat worstelt met haar identiteit en haar plek in de wereld probeert te vinden. Ze wordt meegenomen op een reis door een post-apocalyptische wereld, waar ze verschillende personages ontmoet die haar helpen haar ware zelf te vinden.

Lees Verder