Alle Rihanna-nummers en -albums: een volledige lijst

Inhoud

Rihanna is een van de meest succesvolle en invloedrijke artiesten van de 21e eeuw. Ze heeft acht studioalbums, twee verzamelalbums en meer dan 100 singles uitgebracht. Haar muziek is miljarden keren gestreamd en ze heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder negen Grammy Awards. Hier is een complete lijst van alle nummers en albums van Rihanna.

Ben jij een Rihanna-fan? Als dat zo is, zul je dol zijn op deze uitgebreide lijst met alle nummers en albums van Rihanna. Van haar vroege hits als 'Umbrella' en 'We Found Love' tot haar meer recente releases als 'Work' en 'Love on the Brain', deze lijst heeft het allemaal. Je kunt ook enkele van haar samenwerkingen met andere artiesten vinden, zoals 'Live Your Life' met T.I. en 'What's My Name' met Drake. Bovendien kun je haar albums verkennen, zoals Rated R en Unapologetic. Bekijk deze lijst om alle nummers en albums van Rihanna te vinden en meer te weten te komen over haar muziek. En vergeet niet om enkele van haar tijdgenoten te bekijken, zoals Beyonce's 'I'm That Girl' En Prince's 'When Doves Cry' .rihanna discografie alle liedjes albums downloaden

Rihanna-albums

Rihanna heeft acht studioalbums, twee verzamelalbums en één remixalbum uitgebracht. Haar debuutalbum, Muziek van de zon , werd uitgebracht in 2005 en bevatte de hitsingle 'Pon de Replay'. Haar tweede album, Een meisje als ik , werd uitgebracht in 2006 en bevatte de hitsingles 'SOS' en 'Unfaithful'. Haar derde album, Goede meid is slecht geworden , werd uitgebracht in 2007 en bevatte de hitsingles 'Umbrella', 'Don't Stop the Music' en 'Take a Bow'. Haar vierde album, gewaardeerd R , werd uitgebracht in 2009 en bevatte de hitsingles 'Rude Boy' en 'Hard'. Haar vijfde album, Luidruchtig , werd uitgebracht in 2010 en bevatte de hitsingles 'Only Girl (In the World)', 'What's My Name?' en 'S&M'. Haar zesde album, Praat Dat Praat , werd uitgebracht in 2011 en bevatte de hitsingles 'We Found Love' en 'Where Have You Been'. Haar zevende album, Onbeschaamd , werd uitgebracht in 2012 en bevatte de hitsingles 'Diamonds' en 'Stay'. Haar achtste album, Anti , werd uitgebracht in 2016 en bevatte de hitsingles 'Work' en 'Love on the Brain'.

Rihanna-singles

Rihanna heeft meer dan 100 singles uitgebracht. Haar debuutsingle 'Pon de Replay' kwam uit in 2005 en werd een wereldwijde hit. Haar tweede single, 'SOS', kwam uit in 2006 en werd een wereldwijde hit. Haar derde single, 'Umbrella', kwam uit in 2007 en werd een wereldwijde hit. Haar vierde single, 'Don't Stop the Music', kwam uit in 2007 en werd een wereldwijde hit. Haar vijfde single, 'Take a Bow', kwam uit in 2008 en werd een wereldwijde hit. Haar zesde single, 'Disturbia', kwam uit in 2008 en werd een wereldwijde hit. Haar zevende single, 'Rude Boy', kwam uit in 2010 en werd een wereldwijde hit. Haar achtste single, 'Only Girl (In the World)', kwam uit in 2010 en werd een wereldwijde hit. Haar negende single, 'What's My Name?', kwam uit in 2011 en werd een wereldwijde hit. Haar tiende single, 'We Found Love', kwam uit in 2011 en werd een wereldwijde hit. Haar elfde single 'Diamonds' kwam uit in 2012 en werd een wereldwijde hit. Haar twaalfde single 'Stay' kwam uit in 2013 en werd een wereldwijde hit. Haar dertiende single 'Work' kwam uit in 2016 en werd een wereldwijde hit. Haar veertiende single 'Love on the Brain' kwam uit in 2016 en werd een wereldwijde hit.

Rihanna-samenwerkingen

Rihanna heeft met tal van artiesten samengewerkt aan singles en albums. Ze werkte samen met Jay-Z aan de singles 'Umbrella' en 'Run This Town'. Ze werkte samen met Eminem aan de single 'Love the Way You Lie'. Ze werkte samen met Kanye West aan de single 'All of the Lights'. Ze werkte samen met Drake aan de singles 'What's My Name?' en hou je goed'. Ze werkte samen met Calvin Harris aan de single 'We Found Love'. Ze werkte samen met Nicki Minaj aan de single 'Raining Men'. Ze werkte samen met David Guetta aan de single 'Right Now'. Ze werkte samen met Shakira aan de single 'Can't Remember to Forget You'. Ze werkte samen met Sia aan de single 'Beautiful People'. Ze heeft samengewerkt met T.I. op de single 'Live Your Life'. Ze werkte samen met Justin Timberlake aan de single 'Rehab'.

Rihanna-prijzen

Rihanna heeft talloze prijzen gewonnen voor haar muziek, waaronder negen Grammy Awards. Ze heeft vier keer de Grammy Award voor Best Rap/Sung Collaboration gewonnen voor haar samenwerkingen met Jay-Z, Eminem, Kanye West en Drake. Ze won ook twee keer de Grammy Award voor Best Dance Recording, voor haar samenwerkingen met Calvin Harris en David Guetta. Ze heeft vier keer de American Music Award voor favoriete vrouwelijke pop-/rockartiest gewonnen en twee keer de MTV Video Music Award voor video van het jaar voor haar video's voor 'Umbrella' en 'We Found Love'.

FAQ

  • Q: Hoeveel albums heeft Rihanna uitgebracht? A: Rihanna heeft acht studioalbums, twee verzamelalbums en één remixalbum uitgebracht.
  • Q: Hoeveel singles heeft Rihanna uitgebracht? A: Rihanna heeft meer dan 100 singles uitgebracht.
  • Q: Hoeveel prijzen heeft Rihanna gewonnen? A: Rihanna heeft negen Grammy Awards en tal van andere prijzen gewonnen.

Rihanna-discografie

Album Jaar
Muziek van de zon 2005
Een meisje als ik 2006
Goede meid is slecht geworden 2007
gewaardeerd R 2009
Luidruchtig 2010
Praat Dat Praat 2011
Onbeschaamd 2012
Anti 2016

Rihanna is een van de meest succesvolle en invloedrijke artiesten van de 21e eeuw. Haar muziek is miljarden keren gestreamd en ze heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder negen Grammy Awards. Deze lijst met alle Rihanna-nummers en -albums biedt een uitgebreid overzicht van haar muziek, van haar vroege hits tot haar nieuwste releases. Voor meer informatie bezoek Rihanna's officiële website of haar Wikipedia-pagina .

We hopen dat je deze lijst met alle nummers en albums van Rihanna nuttig vond. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze achterlaten in de opmerkingen hieronder.

Eminem – Hoger | Songtekst Betekenis & liedrecensie

Eminem – Hoger | Songtekst Betekenis & liedrecensie

'Higher' van Eminem is een nummer van zijn album Music to Be Murdered By uit 2020. Het nummer is een krachtig volkslied over het overwinnen van tegenspoed en het vinden van de kracht om door te gaan. Het nummer bevat een sample van 'Legends' van wijlen Juice WRLD en is een eerbetoon aan de overleden rapper. De teksten van Eminem zijn inspirerend en opbeurend, en het nummer zal zeker een hit worden bij fans.

Lees Verder
Bob Dylan - Blowin' In The Wind (Lyrics Review & Song Betekenis)

Bob Dylan - Blowin' In The Wind (Lyrics Review & Song Betekenis)

De tekst van 'Blowin' In The Wind' is eenvoudig maar krachtig. Het lied bestaat uit drie coupletten, die elk een vraag stellen over de toestand van de wereld. De vragen zijn retorisch en de antwoorden worden aan de luisteraar overgelaten om te interpreteren. Het refrein van het nummer is een eenvoudige herhaling van de titel, waarmee het idee wordt benadrukt dat de antwoorden op de vragen 'in de wind waaien'.

Lees Verder